- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
selam kızlar bende bugün sonunda gördüm miniğimi..
tam haftasında
kalp atışını gördük pıt pıt....
allahım sorunsuz sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin hepimize
canim cok sevindim gözün aydin peki hamilelin nasil geciyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar bende bugün sonunda gördüm miniğimi..
tam haftasında
kalp atışını gördük pıt pıt....
allahım sorunsuz sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin hepimize
Yarın randevum var. İnşallah keseyi ve kalp atışlarını görürüm. İlk kez ultrasona gireceğim, çok heyecanlıyım :)
Bugün hafif bulantı var bende ve iştahsızlık başladı. Kendimi zorlayarak yiyorum, normalde çok iştahlı biriydim. Bir de baş dönmesi var. Bazen hafif düşecek gibi hissediyorum, dünya çok hafif de olsa sallantıda gibi. Tansiyonum mu düşüyor acaba..
rabia01, 6+1 günlük hamileyim canım.
rabia01, 6+1 günlük hamileyim canım.
kızlar hayırlı olsun topic
ben yeni gördüm bebişten fırsat bulup giremiyorum pek dogumdan beri
Rabbim gönlünüze göre versin sizi ve miniklerinizi korusun
2010 mayıs bana dünyanın en güzel şeyini verdi..11 de de sizler saglıkla kavusun meleklerinize inşallah
kızlar hayırlı olsun topic
ben yeni gördüm bebişten fırsat bulup giremiyorum pek dogumdan beri
Rabbim gönlünüze göre versin sizi ve miniklerinizi korusun
2010 mayıs bana dünyanın en güzel şeyini verdi..11 de de sizler saglıkla kavusun meleklerinize inşallah
zonox seninki karından gözükür gibime geliyor
kızlar kalp atışlarına baktıran arkadaşlar vajinaldenmi baktırdılar, yoksa göbekten mi. 7+4 te gidicem SAT tarihime göre, vajinadan mı bakıcaklar yani:sm_confused:
kızlar slmlar ben bugün gene kan verdim beta hcg nin düzenli artışını takip için inş yarın alıcam sonucumu sorun çıkmaz umarım sarı akıntımda çoookk azaldı kızlar heralde bebegim iyice yerleşti artık sadece normal akıntım var maşşallah diyeyim kendime nazar degdirmiyeyim.biraz önce evdeki bütün camları açtım havalandırdım bide süpürdüm yavaş yavaş evi sildim toz aldım çünkü bayadır tozlanmıştı iş yapmıyodum bişi olmazsın die.ohhh mis gibi oldu temiz temiz yatarım artık haftayada dip köşe için annem gelcek.birde kalp atışlarını duysam bebegimi görsem. beni dr 15 gün sonra çagırdı acaba bebegi ve kalp atışlarını görebilirmiyizki tabi keseyide görücez inş.