2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sen kac haftalik hamissin canim ?

kızlar hayırlı olsun topic
ben yeni gördüm bebişten fırsat bulup giremiyorum pek dogumdan beri
Rabbim gönlünüze göre versin sizi ve miniklerinizi korusun
2010 mayıs bana dünyanın en güzel şeyini verdi..11 de de sizler saglıkla kavusun meleklerinize inşallah

rabia01, 6+1 günlük hamileyim canım.

canım keseyi kalp atışını görür görmez bide vajinal ultrason mu karnından mı yaptırdın hemen buraya yaz çok merak ediyorum çünkü bende seinle aynı zamanda gitcem doktora 29 eylülde gitmeyi düşünüyorum

bnm sat tarihine göre 6+2 ama ultrasonda 1 hafta geri çıktı
çizelge şimdilik düşünmüyorum
kalp atışları hayırlısyla gelsin
4 ay önce bebeğimi kaybetince şimdi daha endişeli olmaya başladım
belki böyle daha ii oldu en azından şimdi daha dikkatliyım
inş. hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırz

farbetter, 2011 de inşallah biz de sana katılıcaz. minik kuzun hayırlı olsun

bebeğin çok tatlı
Allah bağışlasın
ismide çok güzel
böyle güzel bebkler görüncce sabrım azalıyor sanki:)
ömrüde de güzel olur inş.
bizlere de dua et olur mu?
buna çok ihtiyacım var
vesselam

kızlar kalp atışlarına baktıran arkadaşlar vajinaldenmi baktırdılar, yoksa göbekten mi. 7+4 te gidicem SAT tarihime göre, vajinadan mı bakıcaklar yani:sm_confused:

allah bağışlasın cnm

zonox seninki karından gözükür gibime geliyor

canım ben vajinadan 2 kez baktırdım. 1.si ilk hamile olduğumda 4. haftamda rahim içi temizliğe baktı dr.um mantar vs var mı die. 2. keseyi gördük 5. haftada. şimdi 20 gündür gitmiyorum dr.a heralde dediğin gibi karından bakarlar:uhm:

kızlar kalp atışlarına baktıran arkadaşlar vajinaldenmi baktırdılar, yoksa göbekten mi. 7+4 te gidicem SAT tarihime göre, vajinadan mı bakıcaklar yani:sm_confused:

canim gecen persembe vajinaldan baktirdim öyle kalp atislarini gördük

Bencede karından bakarlar benim doktor vajinadan bakmıyor ya o doktoruma gitmek istiyorum oda vajinadan bakmıyor acaba ilk başka doktora mı gitsem diyorum ama burda da tanıdığım doktor yok kızlar istanbulda bahçeşehirde tanıdığınız iyi doktor varmı

kızlar slmlar ben bugün gene kan verdim beta hcg nin düzenli artışını takip için inş yarın alıcam sonucumu sorun çıkmaz umarım sarı akıntımda çoookk azaldı kızlar heralde bebegim iyice yerleşti artık sadece normal akıntım var maşşallah diyeyim kendime nazar degdirmiyeyim.biraz önce evdeki bütün camları açtım havalandırdım bide süpürdüm yavaş yavaş evi sildim toz aldım çünkü bayadır tozlanmıştı iş yapmıyodum bişi olmazsın die.ohhh mis gibi oldu temiz temiz yatarım artık haftayada dip köşe için annem gelcek.birde kalp atışlarını duysam bebegimi görsem. beni dr 15 gün sonra çagırdı acaba bebegi ve kalp atışlarını görebilirmiyizki tabi keseyide görücez inş.

Gülceza görürsün heralde bnede 29 eylülde gitcem daha doktora bi yandan merak ediyorum bi yandan da erkenmi acaba diyorum

neden vajinadan bakmıyor tulin?

rabia sen 6. haftanda gştmişsin belki ondan bakmamışlardır. ya vajinadan 2 kez bakıldı ben de, daha fazla vajinadan bakılmasını istemiyorum

15.gün sonra görürsünüz canim ALLAHIN izniyle 7 haftalik gözükür bence

gülceza, 15 gün sonraya gün vermesi normal. benim drum 4 haftalıkken 20 gn sonra gel demişti kalbi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…