Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zeytin yagli,bol limonlu sarma istyrummm((( birde yesil erikkk (( ama erik yokkk.....
zeytin yagli,bol limonlu sarma istyrummm((( birde yesil erikkk (( ama erik yokkk.....
ahh ahh seni çok iyi anlıyorum bu yaprak sarması krizini öyle bir yaşadımki :)) marketlere koştum onlarda o tadı vermedi bende saracak yaprak bulamadım en sonunda dolaba 1 poşet atmışımda 1 tane çıkarıp buzlu buzlu yedim :)) başıma ağrılar girmişti yiyemedim diye. sende o noktaya gelmeden önlemini al yemezsen geçmiyor üstüne birde başın ağrır canım
erik kırmızı ama ekşi erik tüketiyorum
hazal benim eşim geçen hafta yeşil erik buldu bir siteden. dondurulmuş erik geldi ve ömzülmesi için dışarı koydum o donmuş hali yemyeşil olan erik buzu çözülünce mosmor oldu. iğrençti. ve eşim 150 grm eriğe 35 ytl vermişti nasıl üzüldüm anlatamam.
sakın sitelerden erik almayın. mürdüm eriği ye olmamışları var pazarlarda. birde limon ye arkadaşımkaydirigubbakcemile2
offf offf:) basim donmese markete gidicem ustune bol limonda skarm ozmnda o tadin yarisini alsamda yeterr:) ayy asermek cok kotu birseymis...allahima sukurler olsun yinede...sagol canm ya gidip limon yiyeyim bari:)
yvonna canım ordamısın listeyi arada topikte yenile de bizde görelim bittiyse tabi