2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Fdilek48 saol canım. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Alışveriş ben şimdilik yapmıycam

zonox canım 12.haftaya kadar vaginal muayene yapılıyormuş direk vaginal muaynede önce gördük sonra dinletti bize kalp atışı, boyutu herşey normal dedi. benim tansiyon problemli çıktı

çok enteresan kızlar, benim çoğu arkadaşım 4. haftada 3. haftada karından ultrason ile muayene olmuş. bazılarıda senin gibi bahar, 12. haftaya kadar vajinadan. vajinal ultrason zararlı değil ama yinede çoğu dr uygulamak istemiyor. neden acababilmiyorumkismile

Evet benim doktor da istemiyor niye acaba zararlı ise niye diğerleri kullanıyor çok ilginç

yvonna yazımı okursan baştaki sayfa bozuk edit yok biliyorumda ara sıra listeyi topiğe kopyala görsek güzel olurdu değilmi arkadaşlar

zeytin yagli,bol limonlu sarma istyrummm:KK43:((( birde yesil erikkk :KK43:(( ama erik yokkk.....

ahh ahh seni çok iyi anlıyorum bu yaprak sarması krizini öyle bir yaşadımki :)) marketlere koştum onlarda o tadı vermedi bende saracak yaprak bulamadım en sonunda dolaba 1 poşet atmışımda 1 tane çıkarıp buzlu buzlu yedim :)) başıma ağrılar girmişti yiyemedim diye. sende o noktaya gelmeden önlemini al yemezsen geçmiyor üstüne birde başın ağrır canım
erik kırmızı ama ekşi erik tüketiyorum

zeytin yagli,bol limonlu sarma istyrummm:KK43:((( birde yesil erikkk :KK43:(( ama erik yokkk.....

hazal benim eşim geçen hafta yeşil erik buldu bir siteden. dondurulmuş erik geldi ve ömzülmesi için dışarı koydum o donmuş hali yemyeşil olan erik buzu çözülünce mosmor oldu. iğrençti. ve eşim 150 grm eriğe 35 ytl vermişti nasıl üzüldüm anlatamam.

sakın sitelerden erik almayın. mürdüm eriği ye olmamışları var pazarlarda. birde limon ye arkadaşımkaydirigubbakcemile2

tulin benim drum bayan canım

ayrıca alttan muayene etmesini faydasını gördüm aynı druma gitmekle çünkü tedaviden kalan 3-4 tane büyük yumurtam da varmış onlarıda söyledi başka bir dr bunu kist olarak yorumlayabilirdi dedi. belkide haklıydı

ahh ahh seni çok iyi anlıyorum bu yaprak sarması krizini öyle bir yaşadımki :)) marketlere koştum onlarda o tadı vermedi bende saracak yaprak bulamadım en sonunda dolaba 1 poşet atmışımda 1 tane çıkarıp buzlu buzlu yedim :)) başıma ağrılar girmişti yiyemedim diye. sende o noktaya gelmeden önlemini al yemezsen geçmiyor üstüne birde başın ağrır canım
erik kırmızı ama ekşi erik tüketiyorum

offf offf:) basim donmese markete gidicem ustune bol limonda skarm ozmnda o tadin yarisini alsamda yeterr:) ayy asermek cok kotu birseymis...allahima sukurler olsun yinede...sagol canm ya gidip limon yiyeyim bari:)

hazal benim eşim geçen hafta yeşil erik buldu bir siteden. dondurulmuş erik geldi ve ömzülmesi için dışarı koydum o donmuş hali yemyeşil olan erik buzu çözülünce mosmor oldu. iğrençti. ve eşim 150 grm eriğe 35 ytl vermişti nasıl üzüldüm anlatamam.

sakın sitelerden erik almayın. mürdüm eriği ye olmamışları var pazarlarda. birde limon ye arkadaşımkaydirigubbakcemile2

benimde aklimda hep o vardi dondurmuslar nasil olur diye..demekki yiyilmiyormus ck tsk...uzuldum cnm ya paranda bosa gitmis...o hayal kirikligi da berbattir eminim...

yvonna canım ordamısın listeyi arada topikte yenile de bizde görelim bittiyse tabi

haklısın ama can isteyince durmuo ehehe

kızlar ben 2. ayımı bu hafta bitiriyorum ve sanırsam 700 ya da 800 grm aldım bazen sabah 600 grm fazla oluo. yani değişken . herkes kaç kilo aldı bu ilk günlerde? 53 kilo ile hamiş kaldımzemuszemus

offf offf:) basim donmese markete gidicem ustune bol limonda skarm ozmnda o tadin yarisini alsamda yeterr:) ayy asermek cok kotu birseymis...allahima sukurler olsun yinede...sagol canm ya gidip limon yiyeyim bari:)

ayy canımm bursada olsan derim gel ben veririm die daha yeni bayramda sarıp kuymuştum buzluga veririm ne olcak canım.yeterki bebişinin keyfi tıkır olsun.

yvonna canım ordamısın listeyi arada topikte yenile de bizde görelim bittiyse tabi

Burdayım canım geçmişi okuyordum. maşallah bugün biçok kişi kalp atışlarını görmüş hayırlısıyla :)
listeyi güncellerim tabiki ama ara sayfalarda kaybolup gidiyor. ilk sayfalarda yapabilsem düzenlemeyi kalp atışlarını görenleri falan da yazardım. editore mail attım aslında düzenleme yetkilerinin açılması için ama ses seda çıkmadı. bende onuu bekliyorum. yarına kadar ses çıkmazsa tekrar düzenlerim. :KK3:

ben 65 kilo ile hamile kaldım baklım kaç kilo alıcam bu arada65 çok gelmesin boyum 1,75 inş çok almam.

X