Evet hiç geçmeyen bulantı....Aynısı bende de var....kusma yok ama boş boş öğrüyorum( ve hiç geçmeyen bir bulantıakannehir
Ben de öyle ama o kadar iştahsızım ki....Ağzım apacı...Ne yersem yiyeyim geçmiyor bu acılık...en azından zorlada olsa yiyorum ve çıkarmıyorum o yönden şanslıyım
kızlar ne zamandan beri mde bulantısı başladı
Evet hiç geçmeyen bulantı....Aynısı bende de var....
Ben de öyle ama o kadar iştahsızım ki....Ağzım apacı...Ne yersem yiyeyim geçmiyor bu acılık...
6.haftaya girer girmez başladı benim canım...
Allah yardımcınız olsun o zaman
Sağol Tülin..Sanırım sende henüz bulantı falan yok...Allah yardımcınız olsun o zaman
Ben de öyle..Bir de almam gereken ilaçlar var tok karnına...Onları içebilmek için de yemem gerek...Seninle aynı gidiyor gibi ama şikayetlerimiz...İnş tez zamanda hayırlısıyla azalır ve sona erer...bende bebeğim beslensin diye canım istemesede yiyorum zaten acıkınca iyice kötü oluyorum ben o yüzden yiyorum
Sağol Tülin..Sanırım sende henüz bulantı falan yok...
Ben de öyle..Bir de almam gereken ilaçlar var tok karnına...Onları içebilmek için de yemem gerek...Seninle aynı gidiyor gibi ama şikayetlerimiz...İnş tez zamanda hayırlısıyla azalır ve sona erer...
Yok henüz bulantı bende doğru dürüst hiç belirti yokki göğüslerim şiş bide ateşim var o kadar hamilemiyim acaba gerçekten diyorum bugün bir daha test yaptım düşün
selam kızlar bende bugün sonunda gördüm miniğimi..
tam haftasında
kalp atışını gördük pıt pıt....
allahım sorunsuz sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin hepimize
betül ALLAH yadimcin olsun canim bendede baslicak diye ödüm kopuyor cok kötü bulanti cekmek
mrb kızlar
bn fazla yazamıyorum
butun gün yatmak zorundayım
1 haftadır kanama lekenlenme vardı ...şimdi geçti çok şükür
2 hafta sonra kalp atışı duyulacak nasipse
bir türlü geçmiyor günler
herşey yasak...belim ağrıdı artık yatmaktan
pazar günü direksiyon sınavım var ama giremiyeceğim
rapor almam gerek ama dr. da nasıl bilmiyor
yarın almak zorundayım..nasıl yapacam bilmiyourm
bnm de akıntım tam olarak gelmedi
erkenmi aacaba bilmiyorum
diğer hamilelikte akıntım vardı ama bebğim yaşamadı tabi
Rabbim bunu bağışlar inş.
bnm klap atışlarım hızlı atıyor
acaba kullandığım troid ilacından mı
sizde de kalp atışında hızlanma var mı
lalehan çok geçmiş olsun...
betüş saol canım evet çok güzel duygu,kızımıda soktuk bak kızım kardeş dedik,kadeş kadeş diye el çırptı ama bakalım doğuncada el çırparmı kıskanırmı...