2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canımm bursada olsan derim gel ben veririm die daha yeni bayramda sarıp kuymuştum buzluga veririm ne olcak canım.yeterki bebişinin keyfi tıkır olsun.

gülceza senle aynı bizim günümüz.en son nezaman adet oldun 15 in de mi?ben yarın kontorle gıdıorum saat 10,30 da inşallah doktor guzel haberler verir

diğerleri? :ecrin_bebek: canım senn boyun kilona göre iyi. inşallah ilk 3 ay almazsın

inş canım ya birde çok uyuyorum uykuya doyamıyorum valla böle giderse rapor alcam iş yerinde çok zorlanıyorum
ben de zorlandığım için istedim raporu Betus.Al sen de..rahat et biraz evinde hiç değilse...
selam kızlar bende bugün sonunda gördüm miniğimi..
tam haftasında
kalp atışını gördük pıt pıt....
allahım sorunsuz sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin hepimize
Hayırlı olsuuuuuuuuuuunnnn:lepi:

Rabbim sana bağışlasın bebeğini canım...

kızlar kalp atışlarına baktıran arkadaşlar vajinaldenmi baktırdılar, yoksa göbekten mi. 7+4 te gidicem SAT tarihime göre, vajinadan mı bakıcaklar yani:sm_confused:
Bana vajinal baktılar...Çekinme daha güzel görünüyor muş vajinalden...Bebeğini daha gerçekçi görürsün

diğerleri? :ecrin_bebek: canım senn boyun kilona göre iyi. inşallah ilk 3 ay almazsın

Zonox benim boyum 1.55 civarı...Kilomda 47 şu an...Henüz kilo almadım sanırım...İştahım hiç yok ki.Mecbur olduğum için yediğimden bulantılar geçmeden kilo almam da zor gibi görünüyor...:umursamaz:

Zonox benim boyum 1.55 civarı...Kilomda 47 şu an...Henüz kilo almadım sanırım...İştahım hiç yok ki.Mecbur olduğum için yediğimden bulantılar geçmeden kilo almam da zor gibi görünüyor...:umursamaz:

canım gülceza ya yazdım ben:asigim: ben de 1.58 59 um 53 kşloyum

Olsun canım hiç yoktan iyidir her girdiğinde bir kere yapıştırsan topike oda yeter tabi senin için zor gelmezse
gülceza senle aynı bizim günümüz.en son nezaman adet oldun 15 in de mi?ben yarın kontorle gıdıorum saat 10,30 da inşallah doktor guzel haberler verir
ayy bende merak ettim canım yarın gelişmeleri yaz mutlaka

canım gülceza ya yazdım ben:asigim: ben de 1.58 59 um 53 kşloyum
anlamıştım da diğerleri? diye sormuşsun.ben ona cevaben yazmıştım..ohaoldumsmile
Senin de iyi sanırım...Pek anlamıyorum ama gebelikte biraz almak gerekiyormuş..Geçenlerde biryerlerde okumuştum...Sınır falan var...Zayıf orta ve kilolular diye ayırmışlardı...Tam hatırlamıyorum gerçi değerleri..bilmiyorumkismile

Lover senin belirtilerin varmı akıntın baş dönmesi mide bulantısı gibi

evet canım sat 15 sen ilk mi gidiyosun dra kese görmek içinmi canım daha erken degilmi kese içn.bende 72 falan olsam süper olurdu :1rolleyes:hihoyyyt

ay evet diğerleri demiştimdelikafadulden max 12 kilo diolar. fazlası gerekszmiş:teytey:

zeytin yagli,bol limonlu sarma istyrummm((( birde yesil erikkk (( ama erik yokkk.....

ayy kız canımızı istettin durduk yere erikti sarmaydı derken burada yaprak bulmak kolay teyzemlerde sarma yemiştim ama erik yok malesef aklımıza getirdin şimdi :))))

Sarma ne zamandır benim de canım çekiyor.cokacimcoook Evde yaprağım da var biliyor musunuz?:2:Ama yapacak takatim yok ....:1no2:

kizla sarma demeyin bana zaten cok sevdim yemek simdiyse nasil canim cekti :)) az önce cok az miktarda cigköfte yedim komsu getirmis umarim zarari olmaz

rabia, benim dr.um kesinlikle ve kesinlikle çiğ et ya da çiğ köfte ya da sakatat yeme demişti. bilgin olsun.

kızlar hepinize merhabalar ve sağlıklı hamilelikler bende aranıza katıldım SAT 18 ağustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…