ayy canımm bursada olsan derim gel ben veririm die daha yeni bayramda sarıp kuymuştum buzluga veririm ne olcak canım.yeterki bebişinin keyfi tıkır olsun.
ben de zorlandığım için istedim raporu Betus.Al sen de..rahat et biraz evinde hiç değilse...inş canım ya birde çok uyuyorum uykuya doyamıyorum valla böle giderse rapor alcam iş yerinde çok zorlanıyorum
Hayırlı olsuuuuuuuuuuunnnn:lepi:selam kızlar bende bugün sonunda gördüm miniğimi..
tam haftasında
kalp atışını gördük pıt pıt....
allahım sorunsuz sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin hepimize
Rabbim sana bağışlasın bebeğini canım...mrb kızlar
bn fazla yazamıyorum
butun gün yatmak zorundayım
1 haftadır kanama lekenlenme vardı ...şimdi geçti çok şükür
2 hafta sonra kalp atışı duyulacak nasipse
bir türlü geçmiyor günler
herşey yasak...belim ağrıdı artık yatmaktan
pazar günü direksiyon sınavım var ama giremiyeceğim
rapor almam gerek ama dr. da nasıl bilmiyor
yarın almak zorundayım..nasıl yapacam bilmiyourm
bnm de akıntım tam olarak gelmedi
erkenmi aacaba bilmiyorum
diğer hamilelikte akıntım vardı ama bebğim yaşamadı tabi
Rabbim bunu bağışlar inş.
Bana vajinal baktılar...Çekinme daha güzel görünüyor muş vajinalden...Bebeğini daha gerçekçi görürsünkızlar kalp atışlarına baktıran arkadaşlar vajinaldenmi baktırdılar, yoksa göbekten mi. 7+4 te gidicem SAT tarihime göre, vajinadan mı bakıcaklar yani:sm_confused:
ben 65 kilo ile hamile kaldım baklım kaç kilo alıcam bu arada65 çok gelmesin boyum 1,75 inş çok almam.
diğerleri? :ecrin_bebek: canım senn boyun kilona göre iyi. inşallah ilk 3 ay almazsın
Zonox benim boyum 1.55 civarı...Kilomda 47 şu an...Henüz kilo almadım sanırım...İştahım hiç yok ki.Mecbur olduğum için yediğimden bulantılar geçmeden kilo almam da zor gibi görünüyor...:umursamaz:
Olsun canım hiç yoktan iyidir her girdiğinde bir kere yapıştırsan topike oda yeter tabi senin için zor gelmezseBurdayım canım geçmişi okuyordum. maşallah bugün biçok kişi kalp atışlarını görmüş hayırlısıyla :)
listeyi güncellerim tabiki ama ara sayfalarda kaybolup gidiyor. ilk sayfalarda yapabilsem düzenlemeyi kalp atışlarını görenleri falan da yazardım. editore mail attım aslında düzenleme yetkilerinin açılması için ama ses seda çıkmadı. bende onuu bekliyorum. yarına kadar ses çıkmazsa tekrar düzenlerim.
ayy bende merak ettim canım yarın gelişmeleri yaz mutlakagülceza senle aynı bizim günümüz.en son nezaman adet oldun 15 in de mi?ben yarın kontorle gıdıorum saat 10,30 da inşallah doktor guzel haberler verir
anlamıştım da diğerleri? diye sormuşsun.ben ona cevaben yazmıştım..ohaoldumsmilecanım gülceza ya yazdım ben:asigim: ben de 1.58 59 um 53 kşloyum
gülceza senle aynı bizim günümüz.en son nezaman adet oldun 15 in de mi?ben yarın kontorle gıdıorum saat 10,30 da inşallah doktor guzel haberler verir
anlamıştım da diğerleri? diye sormuşsun.ben ona cevaben yazmıştım..ohaoldumsmile
Senin de iyi sanırım...Pek anlamıyorum ama gebelikte biraz almak gerekiyormuş..Geçenlerde biryerlerde okumuştum...Sınır falan var...Zayıf orta ve kilolular diye ayırmışlardı...Tam hatırlamıyorum gerçi değerleri..bilmiyorumkismile
zeytin yagli,bol limonlu sarma istyrummm((( birde yesil erikkk (( ama erik yokkk.....
kızlar hepinize merhabalar ve sağlıklı hamilelikler bende aranıza katıldım SAT 18 ağustos
rabia, benim dr.um kesinlikle ve kesinlikle çiğ et ya da çiğ köfte ya da sakatat yeme demişti. bilgin olsun.