Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beklemek ne zor iş. deren, hayatım ben perşembe gidicem. neyse artık bi kere randevu aldım. erken gidip duymazsam çok üzülürüm bari geç gidim kesinleşsin =)
Her sene para veriliyormu peki
Teşekkürler deren ,geçmiş olsun blue_sky
Günaydın aarkadaşlar..Turkocum geçmiş olsun..Baharnaz sen nasılsın canım?Benim bulantılar aynen devam ediyor.Doktor 1 hafta rapor verdi.Bu hafta evdeyim.Yatıp dinlenicem inş...
Canım rapor almakla iyi yapmışsın dinlenirsin. Ben çük şükür iyiyim saat 15.30 daki randevumu bekliyorum
Teşekkürler deren ,geçmiş olsun blue_sky
saol canım bu arada bugün bebegini göreceksin senden haber bekliyorum inşallah görecek kalp seslerini duyacak geleceksin canım hadi bol şansTurko, Deren, Gezgin geçmiş olsun kızlar artık dikkat edin kendinize
canım ilk sıra bendende akıntı gelmiyordu ona kafayı takma sonradan gelirkızlar ben pimpirikliğimden 3 tane testim var bugün ikincisini yaptım tabi yine pozitif şükür 1 tane testim kaldı fazladan almıştım 3 tane onu da sonra yapıcam doktora gidene kadar şaşırdım galiba ne yapacağımı şu akıntımın gelmemesine taktım kafayı
Günaydın aarkadaşlar..Turkocum geçmiş olsun..Baharnaz sen nasılsın canım?Benim bulantılar aynen devam ediyor.Doktor 1 hafta rapor verdi.Bu hafta evdeyim.Yatıp dinlenicem inş...
Takmamaya çalışıyım akıntıyı tabi becerebilirsim
Evet turkocum evet...Dayanmaya çalışıyoruz işte.Aslında alışmaya demek gerek...Alışmadan olmayacak..Kabullenmeden....Hayırlısı....olumunekankayizsmilesaol canım bulantı bendede oluyor hepte halsizim ne yapalım dayanıcaz beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır :))) bizde bebeklerimizi kucagımıza aldıgımızda hepsini unutacaz inşallah:1hug:
Bende bulantım böle giderse rapor alcam
Tamam canım sen kaç haftalık hamileydin yvonna listeyi yapabilseydi keşke hiç göremiyoruz niye editi koymadılarki topiğe hala
Evet turkocum evet...Dayanmaya çalışıyoruz işte.Aslında alışmaya demek gerek...Alışmadan olmayacak..Kabullenmeden....Hayırlısı....olumunekankayizsmile
Kusma var mı Betus?:uhm: