2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

beklemek ne zor iş. deren, hayatım ben perşembe gidicem. neyse artık bi kere randevu aldım. erken gidip duymazsam çok üzülürüm bari geç gidim kesinleşsin =)

Evet Çok Zor Kalp Atışlarınıda Duyduktan Sonra İlk Randevuya Kadar Biraz Daha Çabuk Geçer Gibime Geliyo Zaman Şuan İlk Kalp Atışı Hayatın Pampam Sesleri Bu Kadar Aceleci Davranmamız Çok Normal Sanırım opuyorumnanaktan

Günaydın aarkadaşlar..Turkocum geçmiş olsun..Baharnaz sen nasılsın canım?Benim bulantılar aynen devam ediyor.Doktor 1 hafta rapor verdi.Bu hafta evdeyim.Yatıp dinlenicem inş...

Günaydın aarkadaşlar..Turkocum geçmiş olsun..Baharnaz sen nasılsın canım?Benim bulantılar aynen devam ediyor.Doktor 1 hafta rapor verdi.Bu hafta evdeyim.Yatıp dinlenicem inş...

Canım rapor almakla iyi yapmışsın dinlenirsin. Ben çük şükür iyiyim saat 15.30 daki randevumu bekliyorum

Turko, Deren, Gezgin geçmiş olsun kızlar artık dikkat edin kendinize
saol canım bu arada bugün bebegini göreceksin senden haber bekliyorum inşallah görecek kalp seslerini duyacak geleceksin canım hadi bol şans
kızlar ben pimpirikliğimden 3 tane testim var bugün ikincisini yaptım tabi yine pozitif şükür 1 tane testim kaldı fazladan almıştım 3 tane onu da sonra yapıcam doktora gidene kadar şaşırdım galiba ne yapacağımı şu akıntımın gelmemesine taktım kafayı
canım ilk sıra bendende akıntı gelmiyordu ona kafayı takma sonradan gelir

saol canım bulantı bendede oluyor hepte halsizim ne yapalım dayanıcaz beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır :))) bizde bebeklerimizi kucagımıza aldıgımızda hepsini unutacaz inşallah:1hug:

Tamam canım sen kaç haftalık hamileydin yvonna listeyi yapabilseydi keşke hiç göremiyoruz niye editi koymadılarki topiğe hala

ÖĞLE YEMEĞİNDE YİNE BİŞİ YİYEMEDİM. NOLCAK BENİM SONUM. BİŞİ YİYEMİYORUM AMA 53 KİLOYKEN 800 GRM ALMIŞIM GÖRÜNÜO. BAZEN 700 BAZEN 600 ANLAMADIM GİTTİ:uhm:

saol canım bulantı bendede oluyor hepte halsizim ne yapalım dayanıcaz beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır :))) bizde bebeklerimizi kucagımıza aldıgımızda hepsini unutacaz inşallah:1hug:
Evet turkocum evet...Dayanmaya çalışıyoruz işte.Aslında alışmaya demek gerek...Alışmadan olmayacak..Kabullenmeden....Hayırlısı....olumunekankayizsmile
Bende bulantım böle giderse rapor alcam

Kusma var mı Betus?:uhm:

Evet turkocum evet...Dayanmaya çalışıyoruz işte.Aslında alışmaya demek gerek...Alışmadan olmayacak..Kabullenmeden....Hayırlısı....olumunekankayizsmile

Kusma var mı Betus?:uhm:

kusma yok ama boş boş öğrüyorum:KK43:( ve hiç geçmeyen bir bulantıakannehir

X