teşekkürler canım benim ilk hamileliğim olucak ve biz 2.5 senedir istiyoduk artık olmasaydı şubatta aşılama yaptırıcaktım !!
benim durumlar çok karışıktı ameliyat oldum polip aldırdım tam 3 tane ocakta oldum ameliyat bu zamana kadar kalamamıştım ama şükürler olsun Allahım bana da nasip etti Allah bütün olmayanlara versin!!
kaydirigubbakcemile3 Ben Yerinde Olsaydım Direk Uyumaya Giderdim :1closedeyes:
kızlar kalp atışı için perşembeye randevum var ama dayanamıyorum gitmek istiyorum yarın. bide düşünüyorum ya duyamazsam die!!!!:a015:
bence dr hangi gün dediyse o gün git canım
kızlar kalp atışı için perşembeye randevum var ama dayanamıyorum gitmek istiyorum yarın. bide düşünüyorum ya duyamazsam die!!!!:a015:
Ahh canım drdan geleyim hayırlısıyla direk yatıcam dün gecede uyumadım heryerim ağrıyor uykusuzluktan
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar bugün midem çokkk kötü çok fazla bulantım var bu durumda çalışmak hiç çekilmiyo hamile kalacağımı bilseydim iznimi bitirmezdim(
deren sen kalp atışlarını duymuşmuydun
ay iyi o zaman duyarsın kesin kalp atışını ben nasıl beklicem ya sizin kadar offfff
deren kullanıcı profilindeki arka görüntüyü nasıl yaptın ne güzel olmuş
az önce geçen yılki öğrencimin annesi aradı bu yılda kızımın öğretmeni sizmi olcaksınız diye hayır dedim garip bir duygusallık kapladı beni çok garip ya hamileliğimden dolayı çalışmıycam demek :sinifsinif:
canım pro kartı ne kadara aldın kredi kartıylamı alınıyor sadece