2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler canım benim ilk hamileliğim olucak ve biz 2.5 senedir istiyoduk artık olmasaydı şubatta aşılama yaptırıcaktım !!
benim durumlar çok karışıktı ameliyat oldum polip aldırdım tam 3 tane ocakta oldum ameliyat bu zamana kadar kalamamıştım ama şükürler olsun Allahım bana da nasip etti Allah bütün olmayanlara versin!! :emir_bebek:

amin canım umarım tüm isteyenler bebek sahibi olurlar:emir_bebek::ecrin_bebek:

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar bugün midem çokkk kötü çok fazla bulantım var bu durumda çalışmak hiç çekilmiyo hamile kalacağımı bilseydim iznimi bitirmezdim:KK43:(

kızlar kalp atışı için perşembeye randevum var ama dayanamıyorum gitmek istiyorum yarın. bide düşünüyorum ya duyamazsam die!!!!:a015:

kızlar kalp atışı için perşembeye randevum var ama dayanamıyorum gitmek istiyorum yarın. bide düşünüyorum ya duyamazsam die!!!!:a015:

:eek:lmaz::eek:lmaz: noluyoruz iyi şeyler düşün lütfen bak bugün ben gidiyorum önce beni teselli edelim :KK1:

Ahh canım drdan geleyim hayırlısıyla direk yatıcam dün gecede uyumadım heryerim ağrıyor uykusuzluktan

Benim Yerimede Yat Baharcımm :1closedeyes:

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar bugün midem çokkk kötü çok fazla bulantım var bu durumda çalışmak hiç çekilmiyo hamile kalacağımı bilseydim iznimi bitirmezdim:KK43:(

Al Bendende O Kadar Sanki Biri Eline Kürek Almış Miğdemin Altını Üstüne Getiriyo Sürekli akannehir

Al Benden'de O Kadar Bende Öğleden Sonra Gitmek İstiyorum Dayanamıyorum
Ama Yaz Duymazsam Moralim Bozulur Diye Kös Kös Oturuyorum :tomato:
Senin Şansın Benden Yüksek Tatlım İnşallah Duyarsın Meleğinin Kalbini :emir_bebek::1hug:

ay iyi o zaman duyarsın kesin kalp atışını ben nasıl beklicem ya sizin kadar offfff

az önce geçen yılki öğrencimin annesi aradı bu yılda kızımın öğretmeni sizmi olcaksınız diye hayır dedim garip bir duygusallık kapladı beni çok garip ya hamileliğimden dolayı çalışmıycam demek :sinifsinif:

az önce geçen yılki öğrencimin annesi aradı bu yılda kızımın öğretmeni sizmi olcaksınız diye hayır dedim garip bir duygusallık kapladı beni çok garip ya hamileliğimden dolayı çalışmıycam demek :sinifsinif:

Canım Kıyamam Sanaaa Birde Hamileliğin Verdiği Duygusallaşma Mevcut Olunca 2.Ye Katlanmıştır Duyguların :1hug:

beklemek ne zor iş. deren, hayatım ben perşembe gidicem. neyse artık bi kere randevu aldım. erken gidip duymazsam çok üzülürüm bari geç gidim kesinleşsin =)

X