günaydınnn canımmmm hiçmerak etme bebegin yerleşiyor kahverengi lekelerde gelebilir hiç korkma yerleşme lekelenmesiymş oda bendede agrılar oldu 1 hafta lekelenmeler oldu geçti şekerimm
korkma agrın olması çok dogal bebek yerleşiyor rahim hazırlanıyor genişliyor agrın tabikide olacak bizlerinde oldu şim pek kalmadı smgeninde olmuştu aklına gelmiyormu smgenin bebegi rahatmış şükür kalbide güzel atıyormuşş
ben demiştim canım öyle ağar bişey kullanmak zararlı değil mesela bazıları bebek yağı kullanıyor ama bazı doktorlar da marka falan veriyor o yüzden sormuştum benBir arkadaş sormuştu ileride oluşacak çatlaklar için krem diye kızlar bu tarz kremler bebiş için sağlıklı değil kullanmanızı pek önermiyorum.
Benim de ağrıyor ilk reglimi geçerken daha çoktu şimdi biraz azaldıgunaydın kızlar benım bı sorum var benım suan 5 haftalık suan bebegım ama ara ara kasıklarım agrıo ozellıkle de gece uyurken hıssedıorum agrıyı ama sureklı deıl ara ara sancı gırıo gun ıcınde pek yok sızlerde de varmıydı bole bısı
Canım benimde leke yok ama akıntım çok az bende bundan korkuyorum acaba kimyasal mı olacak yine diye çünkü kimyasaldada böyleydi çok mu akıntı olması lazım beyaz kızlar 7 8 haftalık arkadaşlar sizin 4 den beri nasıldı akıntınızgunaydın canmmm ıyıkı burdasınnn senın sımdı varmı agrıların fln bende leke fln yok sadece su gıbı bı akınıtı olıo cok acık renk oda belgeselı ızlıorum çok etkılendımmm
:saruboceq:
Bu mesjları görünce içim rahatladı biraz olabilir benim daha çok yeni aslında hamileligim döllenmeden sonraki 20.günüm bugün çünkü çok minik ama yinede druma sorucam pazarteside randevu aldım testi tekrarlıcam bakalım bebişim ne alemde.inş iyidir annem benim oyyoyy yerim ben onu.kal bebegim benimle seni çok seviyorum işte bunlarla bitiricez bu güzel yolu seni klucagıma alıcam hayırlısıyla.:saruboceq::saruboceq:
kahverengi lekelenmen varsa korkma bende korktum dr aradım normal dedi ve 1 hafta sürdü geçti ve bebegim şükür çok iyiymiş
Malesef ozlemcim benimde bir kaybim var..tup bebek yaptirmistik 2 sene evvel onda tutmadi, derken 3 ay sonrasinda dondurulmuslarla denedik, 3 tane yerlestirdiler tuttu fakat uzun surmedi dusuk yaptim(
Odur budur cok badireler atlattim, bizde hic sorun gorunmuyordu ama son zamanda kesfettiler sorunumuzu, rakim ici duvarimdaki hucrelerde degisiklik olmus, parca alip incelendi, parca buyume yammis, kanser degildi hucreler direk ama ileride kanser tehlikesi cok olasiydi. Tum dunyam karardi inan, derken ilac tedavisine basladik, 5 ay kullandim, parca alinip tekrar bakildi sukurler olsun duzeldi., Yoksa rahmimi alicaklardi!
Ilac tedavim bitti 2 ay evvel, doktorlarla tekrar gorustuk tup bebege karar verildi, 2-3 ay sonra baslicaktik islemlere ki bebegim kendiliginden oldu! Sanirim ilac tedavisi olmlu sonuc verdigi icin hemen ilk ay hamile kaldim. Bu bebegi yillardir bekliyoruz, dile kolay koskoca 8 sene! Rabbim verdi mujdemizi, insallah sonuna kadar benimle kalir. Endiselerim bundan malesef kizlar, ama korkununda ecele faydasi yok biliyorum. Hakkimizda herseyin hayirlisi olsun.
tamam tülincim sağol dediğin gibi dr a sorayım gideceğim zaten, 2 gün kaldı içim kıpır kıpır ya :)
Zonnetje daha önceki yaşadıkların kolay değil geçmiş olsun inşallah şimdi bebişini sağlıkla kucağına alacaksın canım
zonox 7 + 0 ım canım henüz dr a gitmedim pazartesi inşallah güzel haberlerle gelirim
canım benim seni çok iyi anlıyorum kayıpları ola her insan böyle düşünüyor bizleri tek biz anlıyoruz rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu... sana da çok çok geçmiş olsun rabbim yaşatmasın bir daha... miniğin sıkıca tutunsun annesine sağlıcakla gelsin inşallah... herşey çok güzel olacak diyelim olumsuzlukları üzerimize çekmeyelim ne olur, bana sorsan bende sen gibiyim ama yapmamız gereken bebeğimizi üzmemek....