2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

:Saruboceq:
günaydınnn canımmmm hiçmerak etme bebegin yerleşiyor kahverengi lekelerde gelebilir hiç korkma yerleşme lekelenmesiymş oda bendede agrılar oldu 1 hafta lekelenmeler oldu geçti şekerimm

bu mesjları görünce içim rahatladı biraz olabilir benim daha çok yeni aslında hamileligim döllenmeden sonraki 20.günüm bugün çünkü çok minik ama yinede druma sorucam pazarteside randevu aldım testi tekrarlıcam bakalım bebişim ne alemde.inş iyidir annem benim oyyoyy yerim ben onu.kal bebegim benimle seni çok seviyorum işte bunlarla bitiricez bu güzel yolu seni klucagıma alıcam hayırlısıyla.:Saruboceq::Saruboceq:

Bir arkadaş sormuştu ileride oluşacak çatlaklar için krem diye kızlar bu tarz kremler bebiş için sağlıklı değil kullanmanızı pek önermiyorum.
ben demiştim canım öyle ağar bişey kullanmak zararlı değil mesela bazıları bebek yağı kullanıyor ama bazı doktorlar da marka falan veriyor o yüzden sormuştum ben
Benim de ağrıyor ilk reglimi geçerken daha çoktu şimdi biraz azaldı
gunaydın canmmm ıyıkı burdasınnn senın sımdı varmı agrıların fln bende leke fln yok sadece su gıbı bı akınıtı olıo cok acık renk oda belgeselı ızlıorum çok etkılendımmm
Canım benimde leke yok ama akıntım çok az bende bundan korkuyorum acaba kimyasal mı olacak yine diye çünkü kimyasaldada böyleydi çok mu akıntı olması lazım beyaz kızlar 7 8 haftalık arkadaşlar sizin 4 den beri nasıldı akıntınız

kahverengi lekelenmen varsa korkma bende korktum dr aradım normal dedi ve 1 hafta sürdü geçti ve bebegim şükür çok iyiymiş

benim akıntımın durumu iyi yani normal geliyo sadece rengi işte ama olsun yarın güzel haberleri alıcam inş.ama bende ilk gittigim market alışverişinden bebek yagı alıcam ve haftada 1 yada banyolardan sonra az miktarda sürmeye başlıcam.ne olur ne olmaz.annemin 2 çocuga ragmen ve ilk bebegini yani beni 31 yaşında kardeşimide 38 yaşında dogurmasına ragmen çatlak die bişi yok inş ona benzerim üstelik hiçte kilo almamış hamileliklerinde bizler tombul tombul dogmuşuz.

kahverengi lekelenmen varsa korkma bende korktum dr aradım normal dedi ve 1 hafta sürdü geçti ve bebegim şükür çok iyiymiş

yok kahverengi degil koyu sarı ama ben proluton depot ve progestanda kullanıyorum herhangi bi riske karşı.ayrıca folik plus ta kullanıyorum hepsinin ilaç rengi koyu sarı belkide ondan oluyo.yarım bebişimden haber alıcam benim için bundan daha güzel bi haber olamaz

Gülceza canım sen akıntı oluyor diye korkuyosun ben niye olmuyor diye korkuyorum ne ters insanlarız demi evet başka arkadaşlardan cevap bekliyorum

canım benim seni çok iyi anlıyorum kayıpları ola her insan böyle düşünüyor bizleri tek biz anlıyoruz rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu... sana da çok çok geçmiş olsun rabbim yaşatmasın bir daha... miniğin sıkıca tutunsun annesine sağlıcakla gelsin inşallah... herşey çok güzel olacak diyelim olumsuzlukları üzerimize çekmeyelim ne olur, bana sorsan bende sen gibiyim ama yapmamız gereken bebeğimizi üzmemek....

tamam tülincim sağol dediğin gibi dr a sorayım gideceğim zaten, 2 gün kaldı içim kıpır kıpır ya :)

inşallah tülincim öyle bir merak sardı ki içimi çok ama çooooooooooooooook mutluyum ,rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhh....

Zonnetje daha önceki yaşadıkların kolay değil geçmiş olsun inşallah şimdi bebişini sağlıkla kucağına alacaksın canım

Amin canim insallah hepberaber aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza. Rabbim hepimizi esirgesin kotu seylerden.

zonox 7 + 0 ım canım henüz dr a gitmedim pazartesi inşallah güzel haberlerle gelirim

Pazartesi hayirli haberlerini bekliyoruz baharnazcim, insallah hersey cok guzel olucak.

Herseye ragmen pozitif olmaliyiz evet cok haklisin canim, en cokta bebegimiz icin:ecrin_bebek:. Ister istemez insan vesveseleniyor iste. Halbuki hepimiZ biliyoruz dimi herseyin olacagina vardigini..Rabbimizden herseyin hayirlisini istiyoruz. Bu kez bagislicaktir bize miniklerimizi insallah, Allah hayirli haberlerle gelmemizi nasip etsin hepimizin insallah.

KIZLAR HİÇ HALİM YOK YA BİRYERİM AGRIMIYOR AMA HİÇBİTARAFIM TUTMUYOR SANKİ annemler çagırdı gitmedim gidecek takatim yok hayırlısıyla şu 3 ayı doldursaydık geçer inşallah çok halsizlik oluyor bende mide bulantım azaldı

Hepinize günaydıınnnn arkadaşlar yeni gelenler hoşgeldinizz 2 gün giremedim 30 sayfa okudumm banada yazık ama :))))

Kızlar dün gece rüyamda sezeryanla bebeğim oluyoduuu (ki ben normal istiyorumm ) sonrada süt verdimm lıkır lıkır çektiii ya sanki içimi çektii nasıl güzel bişeydiii ama cinsiyetini göremeddiimmmm :)))

Canım bende rüyamda regli oluyodum ne anlamı bilen varmı sonra doktorlar olmıcak sizin bebeğiniz diyordu evlatlık mı alsak bizde diyordum bende birde tekrar test yapmaya çalışıyordum kabus gibiydi yani ,sizce niye öyle gördüm ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…