Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğum günün geçmiş geçmiş doğum günün kutlu olsun o zaman canım senin 4 haftalıktan sonra akıntın nasıl dı 7 haftalığa kadar
Evet akıntı olması ormalde bende yok işte fazla toplu iğne gibi geliyor bende bu yüzden korkuyorum şimdi kimyasal gebeykende öyle olmuştu topiklerde de arıyorum ama benim gibi olan yok gibi hep akıntı olması lazım gibi
canım her bünye bir olmaz ki niye aklını bulandırıyorsun ben hamile oldugumu ögrendiğimde kupkuruydum akıntı falan yoktu seninkide daha küçük belkide daha olur olmasada illede akıntı olacak diye bişey yok herkes hamilelik sürecini farklı yaşar kıyas yapma bebegin seninle oldugunu düşün güzel düşünelim güzel şeyler olsun
Canım bende rüyamda regli oluyodum ne anlamı bilen varmı sonra doktorlar olmıcak sizin bebeğiniz diyordu evlatlık mı alsak bizde diyordum bende birde tekrar test yapmaya çalışıyordum kabus gibiydi yani ,sizce niye öyle gördüm ki
KIZLAR HİÇ HALİM YOK YA BİRYERİM AGRIMIYOR AMA HİÇBİTARAFIM TUTMUYOR SANKİ annemler çagırdı gitmedim gidecek takatim yok hayırlısıyla şu 3 ayı doldursaydık geçer inşallah çok halsizlik oluyor bende mide bulantım azaldı
Evet canım bilinçaltı heralde bide ben her sabah 7 8 de uyanıyorum acıkmış bir şekilde peynir ekmek yiyip tekrar uyuyorum ondan kabus gördüm galiba,evet çok güzel video rica ederim canım iyi seyirlerAklımızda hep olduğu için bilinçaltımızda etkileniyo bundan hayırdır inş. diyip geçelim
Buarada eklediğin videoyu izliyorumm tam bi mucize nekadar hareketlilermiş içerde bebeklerrr.Videoda küçük küçük hamilelikle ilgili tüyolarda var güzel bilgiler veriyoo teşekkürler arkadaşımm ...
İzleyin canım çok güzel özlemciğim seninki açılmadı demekbide bunu dene ANNE KARNINDA – YAŞAMA YOLCULUK BELGESELİ | Belgesel izle
Canım bende rüyamda regli oluyodum ne anlamı bilen varmı sonra doktorlar olmıcak sizin bebeğiniz diyordu evlatlık mı alsak bizde diyordum bende birde tekrar test yapmaya çalışıyordum kabus gibiydi yani ,sizce niye öyle gördüm ki
hayır tülincim akıntı olması çokta iyi değil tamam ilerleyen aylarda normal ama ilk haftalarda bu düşüğe bile sebep sen kalbini ferah tut, araştır bak aynını bulacaksın...
Öylemi canım biraz rahatlattın beni araştırıyorum halahayır tülincim akıntı olması çokta iyi değil tamam ilerleyen aylarda normal ama ilk haftalarda bu düşüğe bile sebep sen kalbini ferah tut, araştır bak aynını bulacaksın...
Önerin için teşekkürler canım bu arada jeldir o anlayamazsın jeli kestikten sonra anlaşılır heraldekızlar bende jel kullanıyorum. jel mi akıyor yoksa akıntımı anlayamıyorum. he bu arada pahalı nemlendrici alacağınıza benden sıze tavsıye. cilde en iyi gelen şey saf zeytin yağı dır.
hem katkısız hemde mukemmel nemlendırır. banyodan sonra cok az sürün göbüşlerinize:)