2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

doğum günün geçmiş geçmiş doğum günün kutlu olsun o zaman canım senin 4 haftalıktan sonra akıntın nasıl dı 7 haftalığa kadar

doğum günün geçmiş geçmiş doğum günün kutlu olsun o zaman canım senin 4 haftalıktan sonra akıntın nasıl dı 7 haftalığa kadar

çok tşkr ederim canım benim önce su gibi sonra kahverengi geldi 1 hafta kadar sonrada koyu sarıya dönüştü şimdi fazla akımtım olmuyor akıntı olması çok normal rahim kendini temizliyormuş bebek için öyle okumuştum biryerde

Evet akıntı olması ormalde bende yok işte fazla toplu iğne gibi geliyor bende bu yüzden korkuyorum şimdi kimyasal gebeykende öyle olmuştu topiklerde de arıyorum ama benim gibi olan yok gibi hep akıntı olması lazım gibi

Evet akıntı olması ormalde bende yok işte fazla toplu iğne gibi geliyor bende bu yüzden korkuyorum şimdi kimyasal gebeykende öyle olmuştu topiklerde de arıyorum ama benim gibi olan yok gibi hep akıntı olması lazım gibi

canım her bünye bir olmaz ki niye aklını bulandırıyorsun ben hamile oldugumu ögrendiğimde kupkuruydum akıntı falan yoktu seninkide daha küçük belkide daha olur olmasada illede akıntı olacak diye bişey yok herkes hamilelik sürecini farklı yaşar kıyas yapma bebegin seninle oldugunu düşün güzel düşünelim güzel şeyler olsun

canım her bünye bir olmaz ki niye aklını bulandırıyorsun ben hamile oldugumu ögrendiğimde kupkuruydum akıntı falan yoktu seninkide daha küçük belkide daha olur olmasada illede akıntı olacak diye bişey yok herkes hamilelik sürecini farklı yaşar kıyas yapma bebegin seninle oldugunu düşün güzel düşünelim güzel şeyler olsun

Bilmiyorum ki evet her geblikaynı değil ama hamile kaldıktan sonra akıntı herkezde var akıntı yok diyen göremedim hiç sitede ondan sağol canım söylediklerin için yinede bakalım hayırlısı olsun napıyım

Canım bende rüyamda regli oluyodum ne anlamı bilen varmı sonra doktorlar olmıcak sizin bebeğiniz diyordu evlatlık mı alsak bizde diyordum bende birde tekrar test yapmaya çalışıyordum kabus gibiydi yani ,sizce niye öyle gördüm ki

Aklımızda hep olduğu için bilinçaltımızda etkileniyo bundan hayırdır inş. diyip geçelim :KK66:
Buarada eklediğin videoyu izliyorumm tam bi mucize nekadar hareketlilermiş içerde bebeklerrr.Videoda küçük küçük hamilelikle ilgili tüyolarda var güzel bilgiler veriyoo teşekkürler arkadaşımm ...

.

Herseye ragmen pozitif olmaliyiz evet cok haklisin canim, en cokta bebegimiz icin:ecrin_bebek:. Ister istemez insan vesveseleniyor iste. Halbuki hepimiZ biliyoruz dimi herseyin olacagina vardigini..Rabbimizden herseyin hayirlisini istiyoruz. Bu kez bagislicaktir bize miniklerimizi insallah, Allah hayirli haberlerle gelmemizi nasip etsin hepimizin insallah.[/QUOTE]

evet canım herşeye rağmen pozitif olmalıyız 1 kere oldu diye hep öyle olacak değil ya... o zaman yaşamdaki inişler çıkışlar nerede? biz bir kere çok derinlere indik şimdi en yükseğe çıkma zamanımızdır allahın izniyle:)))
rabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize...:nazar:

KIZLAR HİÇ HALİM YOK YA BİRYERİM AGRIMIYOR AMA HİÇBİTARAFIM TUTMUYOR SANKİ annemler çagırdı gitmedim gidecek takatim yok hayırlısıyla şu 3 ayı doldursaydık geçer inşallah çok halsizlik oluyor bende mide bulantım azaldı

ya o halsizlik , isteksizlik bende de var içimden tembellik yapmak geliyor pazar diye mi acep :)))

Aklımızda hep olduğu için bilinçaltımızda etkileniyo bundan hayırdır inş. diyip geçelim :KK66:
Buarada eklediğin videoyu izliyorumm tam bi mucize nekadar hareketlilermiş içerde bebeklerrr.Videoda küçük küçük hamilelikle ilgili tüyolarda var güzel bilgiler veriyoo teşekkürler arkadaşımm ...
Evet canım bilinçaltı heralde bide ben her sabah 7 8 de uyanıyorum acıkmış bir şekilde peynir ekmek yiyip tekrar uyuyorum ondan kabus gördüm galiba,evet çok güzel video rica ederim canım iyi seyirler

Canım bende rüyamda regli oluyodum ne anlamı bilen varmı sonra doktorlar olmıcak sizin bebeğiniz diyordu evlatlık mı alsak bizde diyordum bende birde tekrar test yapmaya çalışıyordum kabus gibiydi yani ,sizce niye öyle gördüm ki

bence burda akıntılardan falan bahsediliyor ya ondan etkilendin sen canım

hayır tülincim akıntı olması çokta iyi değil tamam ilerleyen aylarda normal ama ilk haftalarda bu düşüğe bile sebep sen kalbini ferah tut, araştır bak aynını bulacaksın...

kızlar bende jel kullanıyorum. jel mi akıyor yoksa akıntımı anlayamıyorum. he bu arada pahalı nemlendrici alacağınıza benden sıze tavsıye. cilde en iyi gelen şey saf zeytin yağı dır.
hem katkısız hemde mukemmel nemlendırır. banyodan sonra cok az sürün göbüşlerinize:)

hayır tülincim akıntı olması çokta iyi değil tamam ilerleyen aylarda normal ama ilk haftalarda bu düşüğe bile sebep sen kalbini ferah tut, araştır bak aynını bulacaksın...

hımmmmm bılmıyordum. demek akıntı aramıcaz. kızlar bende çok belırsız bı mıde bulantısı oluyor gun ıcerısınde. ama cok cok hafıf. baskada hıc belırtım yok. ınsan ıstıyor yaw. bulantı olsada hamıle olduğumuzu hıssetsek dımı :)))) dertsız basıma dert arıyorum galıba.sempatiksalakcinni

Öylemi canım biraz rahatlattın beni araştırıyorum hala
kızlar bende jel kullanıyorum. jel mi akıyor yoksa akıntımı anlayamıyorum. he bu arada pahalı nemlendrici alacağınıza benden sıze tavsıye. cilde en iyi gelen şey saf zeytin yağı dır.
hem katkısız hemde mukemmel nemlendırır. banyodan sonra cok az sürün göbüşlerinize:)
Önerin için teşekkürler canım bu arada jeldir o anlayamazsın jeli kestikten sonra anlaşılır heralde

patricia sen kaç haftalık hamilesin benimde pek yok bulantı gibi akıntı gibi

X