2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah bu kez herşey yolunda gider... seninde mi kaybın vardı neden bu korkular sendeki? inşallah herşey iyi olacak kalbimizi ferah tutmaya çalışalım... lekelenmelere gelince bizim başka bir topikte bir arkadaşın bırak lekelenmeyi şakır şakır kanaması oluyor ki hala azda olsa var ama bebişi çok sağlklı allaha şükür 15 haftası bitti bu kanamalarla:))) dualrım seninle canım......

Malesef ozlemcim benimde bir kaybim var..tup bebek yaptirmistik 2 sene evvel onda tutmadi, derken 3 ay sonrasinda dondurulmuslarla denedik, 3 tane yerlestirdiler tuttu fakat uzun surmedi dusuk yaptim:KK43:(
Odur budur cok badireler atlattim, bizde hic sorun gorunmuyordu ama son zamanda kesfettiler sorunumuzu, rakim ici duvarimdaki hucrelerde degisiklik olmus, parca alip incelendi, parca buyume yammis, kanser degildi hucreler direk ama ileride kanser tehlikesi cok olasiydi. Tum dunyam karardi inan, derken ilac tedavisine basladik, 5 ay kullandim, parca alinip tekrar bakildi sukurler olsun duzeldi., Yoksa rahmimi alicaklardi!
Ilac tedavim bitti 2 ay evvel, doktorlarla tekrar gorustuk tup bebege karar verildi, 2-3 ay sonra baslicaktik islemlere ki bebegim kendiliginden oldu! Sanirim ilac tedavisi olmlu sonuc verdigi icin hemen ilk ay hamile kaldim. Bu bebegi yillardir bekliyoruz, dile kolay koskoca 8 sene! Rabbim verdi mujdemizi, insallah sonuna kadar benimle kalir. Endiselerim bundan malesef kizlar, ama korkununda ecele faydasi yok biliyorum. Hakkimizda herseyin hayirlisi olsun.

bugün eşimle 1 saat yürüdük. ohhh misler gibi :) herkese tavsiye ederim. siyatik hastası olmasam dahada yürürdüm:asigim:

Ohh iyi yapmissin canim. Doktorlar yuruyusun cok iyi oldugunu soyluyorlar. Hatta biz hamileler icin sart! kan dolasimi cok daha iyi oluyor yuruyusler sayesinde vede buda bebege cok faydali, bol bol oksijen aliyor minikler:)

Bende ufak ufak baslamayi dusunuyorum duzenli yuruyuslere, su lekelenmelerim olmasa, cok cesaret edemiyorum fazla harekete.

aynısı zaten canım

çok güzel tşkrler
rica ederim canım
tülincim ne önerirsin bu konuda ? nemlendirici olarak ve zararsız olan ne var ?
canım ben lancome, neutrogena falan kullanıyorum şimdilik ama doktora gidince sorcam tabi zararlımı diye yinede
kızlar benim akıntımın rengi koyulaşmaya başladı sanki pazartesi tekrar kan testi yaptırcam düzenli gidiyomu die. dr umuda yarın arayıp sorucam az çok az ama tedirgin oluyorum görünce.
Bişey yoktur inşallah canım korkma doktora sor mutlaka
cnm ben acamadım vıdeo acılmıyoo
canım bilmem ki bende açılmıştı belki bilgisayarındandır yada netin yavaşsa açılmıyor olabilir
bende sureklı burdan takıp edıyorum ılk bebegımı de burdan takıp edıyodum dr la aynı cıkıyo cok guzel ve de tum bılgıler var gelısımıyle ılgılı ..
Evet canım ben hamile olmadan öncede hep bakıyordum olursa diye

Bir arkadaş sormuştu ileride oluşacak çatlaklar için krem diye kızlar bu tarz kremler bebiş için sağlıklı değil kullanmanızı pek önermiyorum.

Zonnetje daha önceki yaşadıkların kolay değil geçmiş olsun inşallah şimdi bebişini sağlıkla kucağına alacaksın canım

gunaydın kızlar benım bı sorum var benım suan 5 haftalık suan bebegım ama ara ara kasıklarım agrıo ozellıkle de gece uyurken hıssedıorum agrıyı ama sureklı deıl ara ara sancı gırıo gun ıcınde pek yok sızlerde de varmıydı bole bısı

gunaydın kızlar benım bı sorum var benım suan 5 haftalık suan bebegım ama ara ara kasıklarım agrıo ozellıkle de gece uyurken hıssedıorum agrıyı ama sureklı deıl ara ara sancı gırıo gun ıcınde pek yok sızlerde de varmıydı bole bısı

günaydınnn canımmmm hiçmerak etme bebegin yerleşiyor kahverengi lekelerde gelebilir hiç korkma yerleşme lekelenmesiymş oda bendede agrılar oldu 1 hafta lekelenmeler oldu geçti şekerimm

günaydınnn canımmmm hiçmerak etme bebegin yerleşiyor kahverengi lekelerde gelebilir hiç korkma yerleşme lekelenmesiymş oda bendede agrılar oldu 1 hafta lekelenmeler oldu geçti şekerimm

gunaydın canmmm ıyıkı burdasınnn senın sımdı varmı agrıların fln bende leke fln yok sadece su gıbı bı akınıtı olıo cok acık renk oda belgeselı ızlıorum çok etkılendımmm

lover1984 bende de sancılar oldu ve oluyor canım hatta su gibi akıntı hatta sarı-yaşil gibi akıntı gerçi ben jel kullanıyorum onla ilgisi vardır

lover1984 bende de sancılar oldu ve oluyor canım hatta su gibi akıntı hatta sarı-yaşil gibi akıntı gerçi ben jel kullanıyorum onla ilgisi vardır

korkutuo benı ağrılar da bizim 2.aşılamız tuttu oyuzden korkularım daha fazla:KK43: evde yatıp dınlenıorummm ama yan yatamıorum sırt ustu yatınca daha rahat edıorumm

korkutuo benı ağrılar da bizim 2.aşılamız tuttu oyuzden korkularım daha fazla:KK43: evde yatıp dınlenıorummm ama yan yatamıorum sırt ustu yatınca daha rahat edıorumm

Canım nasıl rahat ediyorsan öyle yat içini rahat tut inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

turko sımge nasıl napıo yok pek fazla dımı artık gıremıo sanırım

korkma agrın olması çok dogal bebek yerleşiyor rahim hazırlanıyor genişliyor agrın tabikide olacak bizlerinde oldu şim pek kalmadı smgeninde olmuştu aklına gelmiyormu smgenin bebegi rahatmış şükür kalbide güzel atıyormuşş

X