- 14 Ocak 2009
- 234
- 0
kızlar size belgesel gönderiyim ben seyrettim çok güzel Anne Karnında Yaşama Yolculuk Belgeseli, video, gebelik
cnm ben acamadım vıdeo acılmıyoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar size belgesel gönderiyim ben seyrettim çok güzel Anne Karnında Yaşama Yolculuk Belgeseli, video, gebelik
burdanda kaç haftalık olduğuna bakabilirsin canım ben hergün bakıyorum Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?
canım inşallah bu kez herşey yolunda gider... seninde mi kaybın vardı neden bu korkular sendeki? inşallah herşey iyi olacak kalbimizi ferah tutmaya çalışalım... lekelenmelere gelince bizim başka bir topikte bir arkadaşın bırak lekelenmeyi şakır şakır kanaması oluyor ki hala azda olsa var ama bebişi çok sağlklı allaha şükür 15 haftası bitti bu kanamalarla:))) dualrım seninle canım......
bugün eşimle 1 saat yürüdük. ohhh misler gibi :) herkese tavsiye ederim. siyatik hastası olmasam dahada yürürdüm:asigim:
rica ederim canımaynısı zaten canım
çok güzel tşkrler
canım ben lancome, neutrogena falan kullanıyorum şimdilik ama doktora gidince sorcam tabi zararlımı diye yinedetülincim ne önerirsin bu konuda ? nemlendirici olarak ve zararsız olan ne var ?
Bişey yoktur inşallah canım korkma doktora sor mutlakakızlar benim akıntımın rengi koyulaşmaya başladı sanki pazartesi tekrar kan testi yaptırcam düzenli gidiyomu die. dr umuda yarın arayıp sorucam az çok az ama tedirgin oluyorum görünce.
canım bilmem ki bende açılmıştı belki bilgisayarındandır yada netin yavaşsa açılmıyor olabilircnm ben acamadım vıdeo acılmıyoo
Evet canım ben hamile olmadan öncede hep bakıyordum olursa diyebende sureklı burdan takıp edıyorum ılk bebegımı de burdan takıp edıyodum dr la aynı cıkıyo cok guzel ve de tum bılgıler var gelısımıyle ılgılı ..
gunaydın kızlar benım bı sorum var benım suan 5 haftalık suan bebegım ama ara ara kasıklarım agrıo ozellıkle de gece uyurken hıssedıorum agrıyı ama sureklı deıl ara ara sancı gırıo gun ıcınde pek yok sızlerde de varmıydı bole bısı
günaydınnn canımmmm hiçmerak etme bebegin yerleşiyor kahverengi lekelerde gelebilir hiç korkma yerleşme lekelenmesiymş oda bendede agrılar oldu 1 hafta lekelenmeler oldu geçti şekerimm
lover1984 bende de sancılar oldu ve oluyor canım hatta su gibi akıntı hatta sarı-yaşil gibi akıntı gerçi ben jel kullanıyorum onla ilgisi vardır
lover1984 bende de sancılar oldu ve oluyor canım hatta su gibi akıntı hatta sarı-yaşil gibi akıntı gerçi ben jel kullanıyorum onla ilgisi vardır
ne için jel kullanıosun acaba
korkutuo benı ağrılar da bizim 2.aşılamız tuttu oyuzden korkularım daha fazla evde yatıp dınlenıorummm ama yan yatamıorum sırt ustu yatınca daha rahat edıorumm
turko sımge nasıl napıo yok pek fazla dımı artık gıremıo sanırım