2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım moralini bozma. Bende ilk bebişimi 6 haftalıkken kaybettim
içimde hep korku vardı ama kalp atışlarını görünce herşey değişiyor.
Bu sefer bebişlerimiz bizimle kalacak ben inanıyorum. Kötü düşünüp olumsuz şeyleri çağırmayalım... sositososito

kizlar hamilelik cetvelini ekliyemedim sitede sorun var tahminim yardim eden arkadaslara cok tsk ederim ögrendim nasil oldunu ama site bakimdaymis

canım inşallah bu kez herşey yolunda gider... seninde mi kaybın vardı neden bu korkular sendeki? inşallah herşey iyi olacak kalbimizi ferah tutmaya çalışalım... lekelenmelere gelince bizim başka bir topikte bir arkadaşın bırak lekelenmeyi şakır şakır kanaması oluyor ki hala azda olsa var ama bebişi çok sağlklı allaha şükür 15 haftası bitti bu kanamalarla:))) dualrım seninle canım......

üzeyeceğim ona haksızlık ediyorum gibi geliyor ben yavruma güveniyorum canım evladım hayırlısıyla gelecek inşallah..... hayırlı olsun rabbim büyük canım....

seninki yine küçükmüş benim ilki 1 haftalıktı kürtaj oldum ((
bende göreceğim inanıyorum rabbime bol bol dua ediyorum.........
yok düşünmüyorum artık ,herşey çok güzel olacak inşallah...:CüvCüv:

rabia benimde cildimde kuruluk var pul pul yüzüm ya sizde böyle birşey var mı? ciltte değişiklik falan...

Daha çiçeği burnunda hamişsin :) 4. hafta geçmek bilmedi bende. ne kese görünüyor ne bişey.
kalp atışlarını görmeyi dört gözle bekliyorduk şimdi de cinsiyetini öğrenmeyi bekleyeceğiz..
Evet canım beklicez mecbur

Bişey olmaz inşallah merak etme özlem dediği gibi oluyorsa
rabia benimde cildimde kuruluk var pul pul yüzüm ya sizde böyle birşey var mı? ciltte değişiklik falan...
Hamilelikten kurumaya başlıcak cilt bende geçmiş sayfalarda sormuştum krem falan kullanan varmı diye doktora soran varmı diye ama kimse sormadı galiba bir arkadaşım kullanabilirsin demişti bana doktoru bir sakıncası yok demiş ona ama kendi doktorumuza sormak lazım tabi markasıyla birlikte

hımm demek olabilirmiş ha sağol tülincim...
gerçi bugün msj geldi türkcellden oradada ciltle ilgili değişiklik diyor ama araştırdım hep yağlanma yönünde benim tam olarak pul pul özellikle çenemin kenarında ve gözkapaklarımda

tülincim ne önerirsin bu konuda ? nemlendirici olarak ve zararsız olan ne var ?

bugün eşimle 1 saat yürüdük. ohhh misler gibi :) herkese tavsiye ederim. siyatik hastası olmasam dahada yürürdüm:asigim:

selam kızlar nasılsınız. vallahı takıp edıyorum ama yazamıyorum bır turlu:) bende kısmetse pazartesı gıdıcem dr ınsallah gorebılırız kalp atıslarını.

kızlar benim akıntımın rengi koyulaşmaya başladı sanki pazartesi tekrar kan testi yaptırcam düzenli gidiyomu die. dr umuda yarın arayıp sorucam az çok az ama tedirgin oluyorum görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…