turko ben dr a gittiğimde 6+0dı kesem minicikti bebişi göremedim çok ama çok tedirgin oldum,karından bakıldı, accıkta tombik olunca zor görülüyormuş dediler,vajinalden korkuyorum ilkinden dolayı(( haftaya gittiğimde inşallah tüm tedirginliğim gider ve bebişimi,kalp atışını görürüm ne olur dua et, kötü birşey olmasın inan kaldıramam (
Sayfada problem var sanirim gecici, ben acamadim malesef. Yarin birdaha denerim. Saol cnm paylasimin icin.
Ozlemcim Allahin izniyle bu sefer hersey yolunda gidicek insallah. Ayni korkulari inan bende tasiyorum, nedendir bilmem ama kendi adima cokta cok endiseliyim, hicte hayirli haberler alicak gibi degilim sanki( bu lekelenmeler baya bi dusundurmeye basladi beni. Normalde pozitif dusunmeye calisiyorum, ama elbette oyle bisiy olursa cokta uzulurum. Taktir suphesiz Allahin, o ne isterse o sekil olur. Dualarimizi eksik etmiyelim lutfen birbirimizden.
ewet canım üzme minişini ayy kızlar benim ikinci bebegim ama inanın buda tedaviyl e oldu kızım gibi ya maddi manevi zorluklarla işte daha olmaz gözüyle bakıyordum şükür verdi rabbim ilk bebegim gibi heyecanla bekliyorum
Canım moralini bozma. Bende ilk bebişimi 6 haftalıkken kaybettim
içimde hep korku vardı ama kalp atışlarını görünce herşey değişiyor.
Bu sefer bebişlerimiz bizimle kalacak ben inanıyorum. Kötü düşünüp olumsuz şeyleri çağırmayalım... sositososito
rabia benimde cildimde kuruluk var pul pul yüzüm ya sizde böyle birşey var mı? ciltte değişiklik falan...
Evet canım beklicez mecburDaha çiçeği burnunda hamişsin :) 4. hafta geçmek bilmedi bende. ne kese görünüyor ne bişey.
kalp atışlarını görmeyi dört gözle bekliyorduk şimdi de cinsiyetini öğrenmeyi bekleyeceğiz..
Bişey olmaz inşallah merak etme özlem dediği gibi oluyorsaOzlemcim Allahin izniyle bu sefer hersey yolunda gidicek insallah. Ayni korkulari inan bende tasiyorum, nedendir bilmem ama kendi adima cokta cok endiseliyim, hicte hayirli haberler alicak gibi degilim sanki( bu lekelenmeler baya bi dusundurmeye basladi beni. Normalde pozitif dusunmeye calisiyorum, ama elbette oyle bisiy olursa cokta uzulurum. Taktir suphesiz Allahin, o ne isterse o sekil olur. Dualarimizi eksik etmiyelim lutfen birbirimizden.
Hamilelikten kurumaya başlıcak cilt bende geçmiş sayfalarda sormuştum krem falan kullanan varmı diye doktora soran varmı diye ama kimse sormadı galiba bir arkadaşım kullanabilirsin demişti bana doktoru bir sakıncası yok demiş ona ama kendi doktorumuza sormak lazım tabi markasıyla birlikterabia benimde cildimde kuruluk var pul pul yüzüm ya sizde böyle birşey var mı? ciltte değişiklik falan...
aynısı zaten canımburdanda kaç haftalık olduğuna bakabilirsin canım ben hergün bakıyorum Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?
kızlar size belgesel gönderiyim ben seyrettim çok güzel Anne Karnında Yaşama Yolculuk Belgeseli, video, gebelik