canım inşallah bu kez herşey yolunda gider... seninde mi kaybın vardı neden bu korkular sendeki? inşallah herşey iyi olacak kalbimizi ferah tutmaya çalışalım... lekelenmelere gelince bizim başka bir topikte bir arkadaşın bırak lekelenmeyi şakır şakır kanaması oluyor ki hala azda olsa var ama bebişi çok sağlklı allaha şükür 15 haftası bitti bu kanamalarla:))) dualrım seninle canım......
Malesef ozlemcim benimde bir kaybim var..
tup bebek yaptirmistik 2 sene evvel onda tutmadi, derken 3 ay sonrasinda dondurulmuslarla denedik, 3 tane yerlestirdiler tuttu fakat uzun surmedi dusuk yaptim
(
Odur budur cok badireler atlattim, bizde hic sorun gorunmuyordu ama son zamanda kesfettiler sorunumuzu, rakim ici duvarimdaki hucrelerde degisiklik olmus, parca alip incelendi, parca buyume yammis, kanser degildi hucreler direk ama ileride kanser tehlikesi cok olasiydi. Tum dunyam karardi inan, derken ilac tedavisine basladik, 5 ay kullandim, parca alinip tekrar bakildi sukurler olsun duzeldi., Yoksa rahmimi alicaklardi!
Ilac tedavim bitti 2 ay evvel, doktorlarla tekrar gorustuk tup bebege karar verildi, 2-3 ay sonra baslicaktik islemlere ki bebegim kendiliginden oldu! Sanirim ilac tedavisi olmlu sonuc verdigi icin hemen ilk ay hamile kaldim. Bu bebegi yillardir bekliyoruz, dile kolay koskoca 8 sene! Rabbim verdi mujdemizi, insallah sonuna kadar benimle kalir. Endiselerim bundan malesef kizlar, ama korkununda ecele faydasi yok biliyorum. Hakkimizda herseyin hayirlisi olsun.