turkocum çok ilginç ya :)
turko ben dr a gittiğimde 6+0dı kesem minicikti bebişi göremedim çok ama çok tedirgin oldum,karından bakıldı, accıkta tombik olunca zor görülüyormuş dediler,vajinalden korkuyorum ilkinden dolayı(( haftaya gittiğimde inşallah tüm tedirginliğim gider ve bebişimi,kalp atışını görürüm ne olur dua et, kötü birşey olmasın inan kaldıramam (
Sayfada problem var sanirim gecici, ben acamadim malesef. Yarin birdaha denerim. Saol cnm paylasimin icin.
turko ben dr a gittiğimde 6+0dı kesem minicikti bebişi göremedim çok ama çok tedirgin oldum,karından bakıldı, accıkta tombik olunca zor görülüyormuş dediler,vajinalden korkuyorum ilkinden dolayı(( haftaya gittiğimde inşallah tüm tedirginliğim gider ve bebişimi,kalp atışını görürüm ne olur dua et, kötü birşey olmasın inan kaldıramam (
tamam turkocum üzmeyeyim bebişimi ben annesi onu çoooooooooooook seviyor zaten :)
Ozlemcim Allahin izniyle bu sefer hersey yolunda gidicek insallah. Ayni korkulari inan bende tasiyorum, nedendir bilmem ama kendi adima cokta cok endiseliyim, hicte hayirli haberler alicak gibi degilim sanki( bu lekelenmeler baya bi dusundurmeye basladi beni. Normalde pozitif dusunmeye calisiyorum, ama elbette oyle bisiy olursa cokta uzulurum. Taktir suphesiz Allahin, o ne isterse o sekil olur. Dualarimizi eksik etmiyelim lutfen birbirimizden.