2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar neyne .com girin anne karnında bebegin hafta hafta görünümünü görün ben her hafta bakıyorum sayfa açıldıgında sag alt tarafta oraya tıklayın göreceksiniz

hepimizin ilk ve şimdilik tek derdi kalp atışı:))) rabbim bir nasip etse hepimize inşallah,,,
daha sonra 2li, 3lü test,sonra cinsiyet,sonra doğuma yakın vesveseler, allahım hayırlısıyla doğurmamızı nasip etsin inşallah...

özlem senin bebeğin kaç yaşında. yeni doğucakla arasında çok yaş farkı var mı

zonoxcum benim bebeğim yok olsaydı 1 yaşında olacaktı geçen tammuzda doğacaktı ama 12 haftalıkken kürtaj oldum bebeğim karnımda öldü ,şimdi öyle korkuyorum ki öyle tedirginim ki anlatamam,rabbim bu kez bağışlamıştır umarım ,hayırlısıyla sonunu görelim inşallah....

turko ben dr a gittiğimde 6+0dı kesem minicikti bebişi göremedim çok ama çok tedirgin oldum,karından bakıldı, accıkta tombik olunca zor görülüyormuş dediler,vajinalden korkuyorum ilkinden dolayı(( haftaya gittiğimde inşallah tüm tedirginliğim gider ve bebişimi,kalp atışını görürüm ne olur dua et, kötü birşey olmasın inan kaldıramam (

canım niye kötü bişey olsun ki bebişin bu gidişinde bak sen kalbi güpür güpür atacak görecek geleceksin ben hiç karamsar degildim şükür gitttim gördüm moralini bozupta bebegide üzme şimdi onun kalbi atıyor seni hissediyor öyle düşün canım

tamam turkocum üzmeyeyim bebişimi ben annesi onu çoooooooooooook seviyor zaten :)

Ozlemcim Allahin izniyle bu sefer hersey yolunda gidicek insallah. Ayni korkulari inan bende tasiyorum, nedendir bilmem ama kendi adima cokta cok endiseliyim, hicte hayirli haberler alicak gibi degilim sanki( bu lekelenmeler baya bi dusundurmeye basladi beni. Normalde pozitif dusunmeye calisiyorum, ama elbette oyle bisiy olursa cokta uzulurum. Taktir suphesiz Allahin, o ne isterse o sekil olur. Dualarimizi eksik etmiyelim lutfen birbirimizden.

tamam turkocum üzmeyeyim bebişimi ben annesi onu çoooooooooooook seviyor zaten :)

ewet canım üzme minişini ayy kızlar benim ikinci bebegim ama inanın buda tedaviyl e oldu kızım gibi ya maddi manevi zorluklarla işte daha olmaz gözüyle bakıyordum şükür verdi rabbim ilk bebegim gibi heyecanla bekliyorum

ne lekesi canım kahverengimi bende kızımda hiç gelmemişti bunda görünce korktum dr aradım hemen o normal çogu hamilede olur bebek yerleşiyor geçer dedi 1 hafta sürdü şükür geçti hiçte öyle kötü şeyler düşünüpte canınızı sıkmayın hamileligin tadını çıkarın canım yaa neden hayırlı haber alamayasın ki böyle düşünme güzel düşün ki saglıklı bir gebelik geçiresin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…