2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bende idrar yolları enfeksiyonu var şu an.Hamilelikten önce de tedavi gördüm.şimdi tekrarladı.ne yapcam bilmiyorum.doktor ilaç vermedi su içerek atlat dedi ama geçmiyo

bendede aynisi oldu doktorum ondan bitkisel ilac verdi ve cok sükür gecti benimde 4cmlik kistim var kizlar :çok üzgünüm:

Hosgeldin canim, tebrik ederim senide. Insallah hersey diledigin gibi olur.
Cogu arkadasimiz burda gordu bebeklerini, kalp atislarini duyan arkadaslarimizda var. ben henuz gitmedim doktora, haftaya insallah kismetse bende gorucem bebisimi ve umarim kalp atislarinida duyariz.
Bende 7 ci haftama girdigim halde henuz hicbir bulanti vs sikayetlerim yok, olmayacak diyede dusunuyorum. Tabii bu kisiden kisiyede degisiyor. Umarim sende saglikli bir gebelik gecirirsin.:nazar:

canim benimde bulantilaim filan yok sükür ama baslicak diyede ödüm kopuyor :sinifsinif:

bendede aynisi oldu doktorum ondan bitkisel ilac verdi ve cok sükür gecti benimde 4cmlik kistim var kizlar :çok üzgünüm:

gecmis olsun rabia.kist artik nereseyse herkeste var.kimi duysam var.allah vermesin ama.allah dermanini da verir.doktorun takip ediyordur.bence moralini bozma.saglikta moral cok önemli.

gecmis olsun rabia.kist artik nereseyse herkeste var.kimi duysam var.allah vermesin ama.allah dermanini da verir.doktorun takip ediyordur.bence moralini bozma.saglikta moral cok önemli.

canim kist bazen agri yapiyor ondan korkuyoum doktorda gebelikde kist normal dedi hamilelik ilerledikce ufalirsmis,,sen kac haftalik hamilesin nasil geciyor :)

canim kist bazen agri yapiyor ondan korkuyoum doktorda gebelikde kist normal dedi hamilelik ilerledikce ufalirsmis,,sen kac haftalik hamilesin nasil geciyor :)

benimde 7 hafta 3 gunluk.simdilik iyi sayilir.benim en buyuk sorunum halsizlik.cok bitkin hissediyorum.ve kasiklarimin ortasinda ara ara agri oluyor.mide bulantim sadece sabahlari ac karnina oluyor.onun disinda yok.carsamba gunu muayenem var.insallah mutlu döneriz.senin nasil?kac haftaliksin?

benimde 7 hafta 3 gunluk.simdilik iyi sayilir.benim en buyuk sorunum halsizlik.cok bitkin hissediyorum.ve kasiklarimin ortasinda ara ara agri oluyor.mide bulantim sadece sabahlari ac karnina oluyor.onun disinda yok.carsamba gunu muayenem var.insallah mutlu döneriz.senin nasil?kac haftaliksin?

ilk muyanenmi önceden gittinmi doktora ? benim hamilelim 6 hafta 5 günlük ve simdilik cok iyi gidiyor sükür bulantim filan yok olmasinda istemiyorum yataklarda hamilelik gecirmek zor :KK43: dün doktordaydim kalp atisini gördüm ALLAHIM herkese nasip etsin bu duyguyu

Afiyet seker olsun canim, hadi sen neysende esine nooldu anlamadim:)))) oda seninle gobus buyutmeye niyetli galiba 9 ay:))) hayirlisi olsun bakalim
sorma canım oda benle büyütüyor göbeği diyorum sen mi hamilesin ben mi diye:roflol:
merhaba sale..bende nisan ayindan beri her ay idrar yollari yuzunden hastanelik oldum.ve her defasinda antibiyotik kullandim.hatta hamile oldugumu bilmeden yine kullandim.ama erken donemde oldugu icin zararsiz dedi doktor.gunde en az 2 litre icmen lazim daha cok icebilirsen daha iyi.birde maydonoz ye bol bol.
Canım hamileyken maydonoz yenmemesi gerektiğini duymuştum düşüğe neden olur diye

İnşallah canım adet olmadan gelir geçer bende senin gibi hissediyorum adet oluyomuşum gibi bakalım inşallah hepimizin sağlıkla devam eder topiğimizin sahibi yvonna hamilemiydi listede adı yokta hiç gelmiyor listemizi de düzenleseydi meşgul galiba inşallah kötü haberleri yoktur

İnşallah...
Ya bazen görüyorum giriyor,sanırım hamile değildi,yani bir yazıya rastlamadımCADIARZU
Listeyi de ara sayfalarda düzeltti,ilk sayfada yapamıyor malesef,sitede yeni kural var,edit butonu kaldırıldı,onun için düzenliyemiyordu en son...

Ozlemcim..seninle hamileliklerimiz cok benziyor canim, bendede ne tiksinti var oyle bariz, ne bulanti ne birsey:)) bende her sabah uyaninca bakiyorum midem bulanicakmi felan diye ama yok walla bisiy..olmayincada olmayabiliyormus demekki, herseyin hayirlisi, yeterki hersey yolunda gtsin

Gezginnn..memisleri hic sorma canimmm..gece uzerlerine yatamiyorum ayoll..bi saga bi sola donup duruyorum geceleri..e haliylede goguslerde etkileniyor:)))
Tek hamilelik belirtimde bu zaten, gosulerimin agrimasi, uclarinin esmerlesmesi:asigim:

Sen istahtan kesildim diyorsun,...benimse istahim masallah iyi acildii...herbiseyi yiyorumm bu gidisle hakikaten koccamaaaannn olucam:)) hayirlisi herseyin:1hug:

Ya valla inşallah Rabbim kolay geçirtir hepimize ama çok şükredin...
Bende elhamd tiksikme ve istahsızlık dısı halsizlik var,eğer migde bulantım olsa hiç dayanamazdım sanırım,bir kaç kez gelip gitti o bile yetti...
Böyle ilerleyin hep inşallaah...kaydirigubbakcemile5

Göğüs agrım valla benim takriben bir aydır vardırbilmiyorumkismile...
Ne zaman geçer acaba,hiç bakmadım da...
İnşallah uzun sürmez...
kaydirigubbakcemile

bazı doktorlar yapmayın diyor ama çocuğu bile düşürebiliyormuş doktora sorana kadar bence jiletle devam et ben test yapmadan önce yapmıştım epilasyon belki hamile kalırım diye iyi ki de yapmışım

Ben bunu ilk defa duyuyorum....akannehir
Ne tehlikesi vardır ki ya?bilmiyorumkismile
Makinada mı sorun olur acaba...:1ninca:
Ben yaptım hamile oldugumu biliyordum,bundan haberim yoktu ama...
Şimdi ne kadar yapmıcaz ki?... eyvahedigeldismile
Ben göbişler çıktıktan sonrasıını düşünüyordum,şimdide bu dert mi...bilmiyorumkismile

sorma canım oda benle büyütüyor göbeği diyorum sen mi hamilesin ben mi diye:roflol:

Canım hamileyken maydonoz yenmemesi gerektiğini duymuştum düşüğe neden olur diye

Ya canım ben yemek yemeyi özledim inan,ne kadar tiksinsem de,eşimle beraber yemeklerimiz çok güzel geçerdi,aklımıza ne esse yerdik doya doya...bilmiyorumkismile
Şimdi garibim ben yiyemiyorum diye oda yemiyor çok.... :gitme:
İnşallah istahlar düzene girerde bizde düzene gireriz...

Bu arada maydonoz dediğin gibi düşük tehlikesi yaşatabilir,Allah korusun...
Hamileyken maydonozun ilk aylar az yenmesi gerektiğini duyardım hep...
Dikkat etmekte fayda var...kaydirigubbakcemile5

Bence hamileyken her türlü ot kökten uzak duralım, sebze meyve dışında. Örneğin adaçayı KESİNLİKLE UZAK DURUN, meğer ne mendebur bir bitkiymiş, düşüğe gebelik zehirlenmesine erken doğuma sebep olabildiği gibi, erkeklerin uzun dönem tüketmesi halindeyse spermleri öldürüyormuş. En iyisi su bence bol bol içelim şifa olsun.

Ben bugün 6 + 6 yım göğüs ağrılarım ( büyüme, uçlarda hassasiyet, sertlik ) devam ediyor birde bu sabah sivilce gibi bir kızarıklık var inşallah ciddi bişey değildir.

Bu sabah ezanından sonra bir bulantı felaket uyutmuyor sonra kalktım afedersin ilk defa oldu çıkardım çok kötüydü zehir gibi birşeydi Şimdi rahatladım kahvaltımı yaptım.

Hep bulanıyordum ama ilk defa oldu

Zonnetje benimde ağrılarım hala devam ediyor canım gün içinde ara ara oluyor ve geçiyor.

Gülceza sende yazmışsın genital temizlik olayını bende dün bunu araştırdım internetten çünkü ağda kullanan biriyim şimdi nolcak diye ağda çok acıtırmış o bölgede kan dolaşımı çok fazla olduğu için. Tehlikeli olduğunuda şimdi burda okudum .O yüzden bu süreçte jilet kullanmaya karar verdim istemeyerekte olsa :KK43:

Öncelikle Hepinize Kocaman Günaydınnnn Melek Arkadaşlarım Benimm opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar.
şükürler olsun ki bende bu topiğe katıldım. bugün ilk muayenemiz vardı.henüz bebeği göremedik ama inşallah 10 gün sonra ki muayene de göreceğiz.bugün kese ile yetindik.
ben sadece folic asid içiyorum zonoxcum. başka da birşey içmiyorum. deren canım sen doktorun kontrolunde içiyorsun değil mi antibiotik ve parolu

Evet Canım Doktor Kontrolü Altında Kullanıyorum Hiç İstemesemde Kullanmak Zorunda Kaldım :sinifsinif:

kızzzzlaaaarrrrr müjjjjdeee hamiiilleeeeyyiiiimmmm dr 10 gün sonra gel keseyi görürüz dediiii.6 dan 24 e yükselmiş düzenli yükseliş var dedi hayırlı olsun hamilesin dedi şok oldumm yaa ayyy bebegim annene sıkı sıkı tutun.

Çok Çok Çooookkkk Sevindimmmmm Allah Tamamına Erdirsin kaydirigubbakcemile2
Bak Senin Nasibinde Mayıs Annesi Olmakmışş Tebrikleri Arkadaşımmm :1hug:
Dikkat Et Kendine Emi kaydirigubbakcemile5

Bu arada göğüs agrılarınız ne durumda?...
Benim uykudan kalktıgımda özellikle fena bir agrı oluyor,zaten sızlaması hayla devam ediyor...
Canım acıyor açıkçası bazen....:1ninca:

Ben Göğüs Ağrısından Deliriyorum Hemen Hemen 1 Aydır Şiddetli Bi Şekilde Çekiyorum
Taş Gibi Oldular Yanlışlıkla Üstüne Yatsam Zıplıyorum Resmen
Yeni Çıkan Kız Memesi Gibi Acıyo Adeta Kısacası Tez Zamanda Geçmesini Diliyorum bilmiyorumkismile Bu Ağrının

Of ya,birşeyler yemek istiyorum ama aklıma ne gelse boğazım tıkanıyor tiksintiden....
Sabah sabah da aç gezilir mi ya...:çok üzgünüm:

Of ya,birşeyler yemek istiyorum ama aklıma ne gelse boğazım tıkanıyor tiksintiden....

Tuzlu çubuk kraker iyi geldi bana belki sana da iyi gelir canım
ayrıca paylaştığın bilgiler için tşk ederim.

Sizin İşiniz Zor Valla Benim Sadece Aklıma Pizza Gelince Miğdem Bulanıyo
Normal Yemeklerden Bulanmaya Başlamadım Henüz İnşallahda Böyle Gider eyvahedigeldismile

Tuzlu çubuk kraker iyi geldi bana belki sana da iyi gelir canım
ayrıca paylaştığın bilgiler için tşk ederim.

Rica ederim canım...a.s.
Ya bende bir kaç gündür çubuk kraker yiyince düzeliyorum elhamd,migdemi tutuyor..
Şimdi baktım kalmamıs,eşimde yok....Kaldım böyle...:çok üzgünüm:

Sizin İşiniz Zor Valla Benim Sadece Aklıma Pizza Gelince Miğdem Bulanıyo
Normal Yemeklerden Bulanmaya Başlamadım Henüz İnşallahda Böyle Gider eyvahedigeldismile

Herseyden tiksinmiyorum ya,makarna ve bulgurlu köfteler aklıma gelince canım çekiyor bir tek..Gerisi fos... Hele yaglı seyler aklıma gelmeye dursun...akannehir

Eltim miğde bulantısına birde yarım limon sıkılmıs suyun iyi geleceğini söyledi..
Denemeye fırsatım olmadı ÇOK ŞÜKÜR...
Artık çok asırı yasıyanlar varsa denesin,belki işlerine yarar...
Tabi buda kişiden kişiye değişiyor...

Şu an tursu olsa uuufffffffff nasıl iyi gelirdi bana .... delikafadulden

Eltim miğde bulantısına birde yarım limon sıkılmıs suyun iyi geleceğini söyledi..

Sanırım Hepimiz EKŞİ ve Tuzlu Şeylere Düştük
Acaba Aramızda Canı Tatlı İsteyende Varmı bilmiyorumkismile
Bende Tuzlu Limon Yemeden Duramıyorum opuyorumnanaktan
Turşun Yoksa Yollayım Şekerim kaydirigubbakcemile2

limon dedinya gittim hemen ağzıma yarım limon sıkıp geldim : P
ekşi olan herşeye varım tatlı olan herşeyden kaçıyorum
kızlar ekşi çok yenilirse bebiş zayıf olurmuş öylemi duydunuz mu böyle birşey

bulantıya naneli şekerde iyi geliyor çantanızda bulundurun mutlaka

X