- 24 Mayıs 2010
- 2.344
- 19
gülüm gözün aydın canım..
Darısı bizim başımıza
betuss hadi senden de güzel haberler inşallahh
inşallah canım benim darısı isteyen herkese inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülüm gözün aydın canım..
Darısı bizim başımıza
betuss hadi senden de güzel haberler inşallahh
Kızlar benim lekelenmeler devam ediyor, cuma günü randevum var.. ve çok korkuyorum.. lekelenmeler kahverengi ve koyu renkte.. ama kırmızı ve kan renginde değil. hep acabalar var kafamda.. acaba bebeğim ölmüş olabilir mi, ya da kalbi durmuş olabilir mi.. ya da bu lekelenmeler düşük başlangıcı mı? ama bu lekelenmelerin yanında herhangi bir ağrım yok.. zaman zama n hafif başdönmeleri ve mide bulantılarım oluyor.. ama az.. umarım boş yere endişe ediyorumdur.........
gözünaydın gülümm nette kalp atışı usg örneği görmüştümm hızlı hızlı atıyoduu çok heyecanlııı umarım bende yarın görürüm..
Turkcellin bi hizmeti ücretsiz 9 ay boyunca hamilelikle ilgili herşeyi mesaj atıyolar kampanyalar sağlık vs.
cilginkız sağol. Teşekkür ederim.
Fdilek aynı o görünen gibi atıyo. Daha büyültmeden bile gördüm ben. Küçük kıpır kıpırdı. Süper bişi.İnş hareketlerini gördüğümüz günlerde gelcek.
kızlar soruma cevap verin lütfen yoksa stresten bebeğe bişi olcak vallahi adet olmam gereken hafta kasıklarında çok sancı vardı ve sancıyla birlikte hafif midem bulanıyordu şu anda5+4 oldum mide bulantım çok yok bide sancılarım kesildi.bu normal olabilirmi kesemizi gördük ama o geçen haftaki gibi gendimi çok kötü hissetmiyorum .nolur cevappppppp :sinifsinif: limde değil kafama takıyorum
fdilek, hamilelikte saçını çok kısa kestirirsen lousa döneminde yüzünde çıkan lekeleri silemezsin. lousa döneminde saçlarını yüzlerine sürerler lekeler için. benim 2 yengemde bu yolla geçirdi lekelerini.
kızlar yaa ben eger hamileysem yani degerim artmışsa eger benim akıntım çok fazla bugün bi ara heh dedim gitti adet oldum hafifte agrılarım var ama çok hafif daha çok tam kasık dedigimiz bacaklarımızın katlandıgı yerde yani şimdi ılık bi duş aldım bide ben ürtiker hastasıyım yani kurdeşen bi azdı alerjim anlatamam ayaklarım kollarım şişti ilacımıda içemiyom sizce bu akıntılar ve hafif agrı normalmi hamilelikte yani adet oldum sanıcak kadar akıntı olması tedirgin etti benide
fdilek hiç bilmiyodum bende kesilir mi kesilmez mi benimde felaket dökülüyo ve yarın kestireyim diyordum. Kestirmesem mi ki. Kısa olcak çünkü.
Arkadaşım 8 ay var aslında uzar biraz ama çok kısa kestirme ozaman bence.Hem doğumdan sonra saça taç takılıyoya oda hafif uzun saç olursa güzel oluyooo :asigim:
normal canım akıntı benimde çok oluyo kasık ağrılarıda oluyo