2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin nehirciimm aramızaa hayırlı olsunnn..

Gezgincimm çok uzak kalmaa özletmeee kendinii..Tahlillerinde çıkar eksiklik varsa ona göre alırsın vitamin bu durumu dr anlatt.Dün dışarı çıktım yürürken dizlerim titriyoo halsizliktenn görenler zayıflamışsın dedii bu lafa ilk defaa moralim bozulduu..yarın tahliller olcak bakalım bi eksiklik varmıı??Şimdiden böyle halsizlik oluyosaa ilerde bebek büyüyüp gelişimi için ihtiyaçları artınca nolcak merak ediyorummm ???

İnşallah canım bende arayı açmak istemiyorum,hayır olsun....kaydirigubbakcemile

Evet haftaya tahlil sonuclarında mutlaka bişey varsa çıkar,yoksada doktora ayrıyeten sorucam,yoksa dediğin gibi halimiz harap...bilmiyorumkismile
Şimdi normal bu durumlar bebişe zarar gelmez diyorlar,anne yüreği işte rahat olamıyor...bilmiyorumkismile
İlerdede iştah fena açılıyormus,bakalım o zaman nasıl olucaz,şuan bu tiksinme,migde bulantısı ve halsizlik varken o günler bana imkansız geliyor...boshayallersmile
İnşallah uzun sürmez,bu halde hiçbişey zevk vermiyor bana...Sıkıcı geçiyor çok...bilmiyorumkismile

özlemcim güzel haberlerle gel inşallahh..
valla her muayene öncesi boyle heyecanlı olacağız galiba biz

özlemcim güzel haberlerle gel inşallahh..
valla her muayene öncesi boyle heyecanlı olacağız galiba biz
ıns canım yaaa kac gundur cumayı cekıyorum gelmedı bı turlu....sanırım zaman gecmesını ıstedıgımızde bıraz yavas gecıyo....

slm bayanlar benımde 3 mayısta dogum olacak gıbı gorunuyo bızbırımızle ırtıbatlasalım ılerleyen gunlerı ..

Gezgin canım tahliller güzel çıkar inşallah Fazla özletme güzel haberlerle dön.

Şu halsizlik bende de felaket hep kendime atıyorum bir yerlere uzanıveriyorum
Bulantım olsada yememe devam ediyorum çıkarmadığım için 7-8 öğün atıştırıyorum çok kilo aldım zannetmiştim bu 2 ayda tedavi süreci iğneler filan sabah tartıldım 2 kilo almışım şaşırdım daha çok aldığımı düşünüyordum.

Özlem483 inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım.

Saç bakımı ile önerileriniz varsa kızlar lütfen paylaşırmısınız

Saç bakımı ile önerileriniz varsa kızlar lütfen paylaşırmısınız

Ben saf zeytinyağı bakımı yapıcam annem hep yapardı ben üşengeç olduğumdan yapmıyodumm.Aktarlarda saç bakım yağları var belki onu yaparımm.Yada ben bi koşu KK da saç dökülmesi bölümünden tüyolar alayımm :)))

Yeni gelen arkadaşlarr hoşgeldiniizzzzzzzz

Herhalde bize en zararsızı zeytinyağdır uygulama tarifini alıp uygulayalım.

Kızlar zentin yagı ve badem yagı karısımı süper etki ediyor,tavsiye ederim...kaydirigubbakcemile5
Ayda bir bile uygulansa farkı görürsünüz eminim...
Hem dökülmeyi engelliyor,hem besliyor,hem sağlıklı görünmesini etkiliyor....:hulya:

çılgınkız canım inşallah bizde güzel haberlerle geleceğiz rabbim yar ve yardımcımız olsun .....

aaa gezgincim biz seni ösleriz ama :KK43:((
duaların için çok teşekkür ederim canım benm allah kabul etsin inşallah...
benimde saçlarımda dökülme var ama ben mevsimsel diyorum ya ...
o halsizlik bayılacak gibi olma ilk zamanlar çok vardı şimdi allaha şükür azaldı yoksa nasıl dayanılır ya...
o mide bulantısı 1 kez oldu bayılacağım sandım tansiyonum düşmüş göüzm bile görmedi beyaz bir perde indi sanki allah korusun ya çok kötü...

kızlar ben kokuyorum yaa adet olursam die :KK43: kuruntu yapıyorum belki ama ne biliyim ateşim 3 gün önce 36.9 du sonrra 36.8 bugünde dünde 36.7 çıktı düşündükce tedirginleşiyorum akıntım geliyo hep adet oluyom sanıyorum yaa

nehir hoşgeldin aramıza rabbim sanada kucağına almayı nasip etsin inşallah canım...

özlemcim adaşım hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninle, ay birkaç gün sonra bizlerde böyle heyecan yapacağız :)

Arkadaşlar şimdi baktım saç bakımı bölümüne bayada okuduumm sayfa sayfa.Faydasını gören çok olmuşş buraya yazıyorum ben deniycem faydasını görürsem yazarım tekrar.

1 çay bardağı saf zeytinyağına(marmariste olunca kolay bulunuyo hehe) 4-5 diş sarımsağı rendeleyip 1 gece bekleticez 2 saat saçımıza sürüp bekliycez okadar.2 side doğal mucize ve zararı olmaz haftada 1 yapıcamm.Ama kokusu nasıl olur bilmiyoruumm :)))

X