2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bu saç dökülmasi için yağlar nasıl kullanılıyor kızlar bende yapayım yardımcı olun nolurrrrrrrrr:)))

gülceza canım ateş sabit kalamazki zaten bence öyle yani, sonuçta sabahki ateşle öğleden sonra aynı olamaz çünkü hareket halindeyken ister istemez dah çok çıkıyor ...birde ben onlara pek inanmıyorum bir bakıyorum atıyorum 36 çıkıyor dakika geçmiyor tekrar deniyorum 36.9 bile çıkıyor bu mümkün mü yani :)

ayy dilekcim çok kokar ya okulda he öğretmen arkadaşlar hem mğrenciler kokarca geliyor diye köşe bucak kaçar valla:))) başka yolu yok mu yahu :)

gülceza canım ateş sabit kalamazki zaten bence öyle yani, sonuçta sabahki ateşle öğleden sonra aynı olamaz çünkü hareket halindeyken ister istemez dah çok çıkıyor ...birde ben onlara pek inanmıyorum bir bakıyorum atıyorum 36 çıkıyor dakika geçmiyor tekrar deniyorum 36.9 bile çıkıyor bu mümkün mü yani :)

ozlemcım sende 7 haftalık hamılesın sanırım bende oleyım durumlarımızı ırtıbatlasalım ıns

olusum-için canım sende hoş geldin aramıza allah hepimize patır patır doğurmayı nasip etsin mayısta :)

olsun canım ya olur öyle sabit kalamaz ya hem öyle abartılı düşmüyor endişe etme benim aten vücut ısım hiç yüksek değildir, hatta 33,4 çıktığını bile bilirim :)

evet olusum-için hayırlısıyla 7 haftalık olduk bakalım ama daha bebişimi göremedim keseyi gördüm ama haftaya salı ya da çrş dr a gideyim diyorum göreyim bebeğimi inşallah dua et nolurrrrrrrrr:)))

amıııınn ıns benm 16 aylık bı oglum daha var bu ıkıncı kızlar Allah yardımcım olsun ıns tum ısteyenlere nasıp etsın bu guzel duyguyu..

çokk kuruntu yapıyorum çookkk aaaa kızıyorum kendime ama ne yapayım sonucu ögrenmeden rahatlayamıcam heralde.hafif hafif agrım oldukca ve akıntım geldikce böölee uzayıp gidicek heralde.birde gazım var anlatamam yani karnımın içinde garıl garıl gaz dolaşıyo resmen.özellikle neden se bu saatlerde yada akşam üstü başlıyo.allahhııımmmm ne olur bebegim benimle olsun bu kuruntularım son bulsun.:KK43:

evet olusum-için hayırlısıyla 7 haftalık olduk bakalım ama daha bebişimi göremedim keseyi gördüm ama haftaya salı ya da çrş dr a gideyim diyorum göreyim bebeğimi inşallah dua et nolurrrrrrrrr:)))

bende p.tesı gıttım ve kalp atıslarını dınlettı dr umuz keseyı de gordum bebegını gormek ıcın daha cok erken yalnız cunku daha cok kucuk ama ıns gorursun :)) sende dua et bıde o alttakı bebegın hanı ne kadar oldugunu gosteren tabloyu nasıl nerden yapıyosunuz bana da soylermısın rıca etsem

olusum için canım ne güzel oğluşun da varmış rabbim hayırlısıyla birde kız verir inşallah:)

özlemcim adaşım hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninle, ay birkaç gün sonra bizlerde böyle heyecan yapacağız :)

canım aslında snın hafdan bendeb buyuk daha gıtmedın mı dr a senınde tup bebek deyıl mı degerın nasıl cıktıııı
benım 7.gun 97 9.gun123 10.gun200 14.gun 997 cıktı....5 hafta 3 gunlukken gıdıyorum dr a ıyı dıleklerın ıcın allah razı olsun

gülceza canım biz bu bebekleri kucaklarımıza alana dek kuruntu yaparız benden söylemesi :)

olusum için canım ne güzel oğluşun da varmış rabbim hayırlısıyla birde kız verir inşallah:)

ayy amın ıns dua et ama once hayırlısı saglıklı sıhhatlı olsun da farketmez aslında ama kızları da cok sevıyorum ıns hayırlısı olur hakkımızda ..

X