2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yvonna canım inşallah bebişim benimledir evet kaptırdım 1.liği benimki tüp bebiş olunca beklemek isteedim normal yolla olup gecikseydi belki ama şimdilik böyle düşünüyorum hem yarına ne kaldı:))) hemde nasıl heyecanlıyım bilemezsin:):CüvCüv:

Bence bu akşam yaptırrrrrr. ha yarın, ha bugün akşam :)
yarın ne saat yaptıracaksın? sonuç ne saat çıkar acaba. bekliyim seni :) çooook merak ediyorum. inanıyorum bebişin karnında olduğuna. belirti falan var mı?bayanssulusmile

ahh canım bulunduğum yer öyle bir yer ki buna imkan yok il merkezine gideceğiz yarını o nedenle bekliyoruz, diğer evde yapılanlarada kimse güvenmiyor moralini bozma diyorlar bende yapmadım o nedenle:))) eşimin işi ne zaman biterse o zaman gideceğiz... ya benim hiç belirtim yok bu neye işaret bilemiyorum , gerçi ilk gebeliğimdede belirti yoktu ama 3 aylıkken karnımda öldü meleğim,inşallah cennet kokulu kardeşin gönderir bana:))) inşallah bebişim benimledir inşallahhhhhhh:CüvCüv:

bana dua edin ne olur annelerin duası kabul olur derler....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Yarın ara ara kontrol ederim siteyi :)
inşallah miniğin karnındadır. daha önce yaşadıklarını unutturur sana.
dualarım seninle. Mutlaka haber ver yarın. inşallah mutluluktan uçarsınız.
Haberlerini bekliyorummmmmm olumunekankayizsmile

kızlar hepinizin gözü aydın ,
bu ay olmayanların gelecek aya sansı bol olsun

Özlem seni bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..
İyi haberlerinle gel inşallah....

yvonna hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
rabbime şükürler olsun, rabbime şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....

canım çok mutlu oldum tebrik ederim rabbım sağlıcakla kucagına almayıda nasip etsin inş ben 2010 mayıs annesiyım bende tüp bebiş yaptım olmadı sonrasında kendııgnden oldu
ıkız felanmı bellimi?

yok tek emriyo canım yaştan dolayı:)) allah razı olsun inşallah rabbim benide mayıs annesi yapacak inşalllah...

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Süper bir haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. Çok çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Hayırlı Olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kendine çok dikkat et canikom artık bebişine çooook iyi bakman gerekiyorrrr.
değerin kaç çıkmış?

oo hayırlı olsunnnnnnn:) bi liste yapın artık kızlar keseler görülcekk pıt pıtlar duyulacakk oyoyyy muazzam bi duygu yaa hadi Allah tamamına erdirsin hepinizinkini

Evet artık hamişler gelmeye başladığına göre listemizi de yapmamız gerekiyor :)

kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun, herşey gönlünüzce olsun inşallah....opuyorumnanaktan

yvonna zaten kociş hiç kaldırmıyor yat diyor:)) annem geldi işleri onlar yapıyor ben yatıyorum...
değerim 95 çıktı nasıl canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…