2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Çoooooooooooooooook sevindim canım. Hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Yanlış hesaplamış olabilirmisin doğum tarihini? çünkü Mayıs 2011 anneleri daha hamiş değil :)

: ) ewet olabilir..nisan ortalarına dogru gelio sanırım..yaklaşık 15 günlük çünkü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bugün aklım başımda deil de: ))))))

hey maaşalah maaşallahhhhhhhhh
sizlere bol hamişli bı topic diliyorum
inşallah sizde 2012 mayıs annelerıni görüp şok olursunuz

kızlar bende ayın 26 sını bekliyorum kırmızılar gelmez inşallah katılırım aranıza .......

ayyy gelsin 2011 mayis bebisleri rabbim bu ayda bebek bekleyen herkese hayirli evlatlar versin isteyipte beklemek cok zor bilirim ama bir bakmissiniz hic ummadiginiz bir anda minik bir el gelmis size simsiki sarilmis sonra yine zorlu bir bekleyis baslar ilk kalp atisini duymak o artik sizinledir asermeler karnim ciktimi kac kilo aldim bebegim icin ne yesem kizmi erkekmi sagliklimi insanin hayatinda yasayacagi en guzel duygulardan biri anne olmak insaallah burda hep guzel haberleri paylasirsiniz guzel arkadasliklar edinirsiniz geceleri uykunuz kacar bakarsiniz kim var diye akliniza bisey takilir bi soryim bilen varmi diye arada bizde katiliriz azda olsa tecrube edindik bazi seyleri 2010 mayis anneleri olarak ramazan ayinda biz guzel haberler umarim sizde alirsiniz hayirli ramazanlar hepinize

Ben bebeğimin benimle olduğunu Ramazan bayramına 1 hafta kala öğrenmiştim. Bayram şekerimiz oldu bizim, inşallah isteyen herkes bu bayram, şekerlerine kavuşur.

Vayyyy ne çabuk geçti zaman ya. Önce üzerimize 2010 mayıs anneleri geldi onlara sevindik. Şimdi onlar doğdu büyüyorlar 2011 mayıs kuzuları geliyor inşallah. 2009 Mayıs annesi olarak hepinize hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar diliyorum. İnşallah bu topik hamişlerle dolar taşar. Her zaman yanınızdayız, size desteğiz kızlar a.s.

bu topiği görünce çok duygulandım valla....ben de geçen yıl kadir gecesinde hamile olduğumu öğrenmiştim...çok karmaşık duygular içindeydim...şimdi bebişim yanımda.....ne çabuk geçti zaman anlamadım bile...Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip eder inşallah...hayırlı uğurlu olsun....

ama hala hamişlerımız yokkkkkk şimdiye dek bayağı bı öğrenmış olmaları gerekıyodu

gözlerm sulanıverdi yine zaman geldi geçti ramazan da sultan ahmet te eşime doğum günü hediyesi olark vermiştim hamilelik testi ve ilk usg sini oğlumun gözyaşlarıyla sarılmıştık ne güzeldi. biz bu sitede herşeyi payalştık ama herşeyi 2011 anneleri bebek doğurmak için sizde bizim gibi en güzel ayı seçmişsiniz hepinize uğurlu gelsin bebekleriniz.

duygulanmamak elde değil bende 2010 annesi olarak yeni gelen hamişlere sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik dönemi geçirmelerini ve bebişlerini kucaklarına almalarını dilerim.. 2010 mayıs anneleri sayesinde çok huzurlu bir hamilelik dönemi geçirdim. Onları çok seviyorum sizde inşallah bizim gibi herşeyinizi paylaşıp rahat bir dönem geçirirsiniz. Hatta bizim topiğede uğrayıp bizdende yardım alabilirsiniz. Hayırlı ramazanlar, mutlu mutlu günler dileğiyle..

6 eylülde adet görmeyi hiiiç düşünmüyorum, öyleyse 2011 mayıs annesi olabilir miyim acaba zemuszemus

allahım bana nasip ederse bende mayıs annesi olacağım inşallah... 14 ağustosta tüp bebiş yaptık ilk denememiz ve inşallah son olur ... 26 ağustos test günüm anneler bana dua edin ne olur, annelerin duaları kabul olur derler :)))

amin inşallah canım benim

oyy görünce içimde kelebekler uçuştu resmen...

geçen sene 26 ağustosta öğrenmiştim, bebeğimi, 6 mayısta bekliyorken 23 nisanda dünyaya geldi..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
:Saruboceq:

firstday sen öyle deyince benimde içimde kelebekler uçuştu ya 23 nisan olursa dayısı ile aynı gün doğmuş olur kuzum:))amin canım rabbim hiçbir anne adayını üzmesin, evlerini neşesiz bırakmasın....

Canım içimden bir his, topiğin ilk hamişinin sen olacağını söylüyor. hayırlısıyla inşallah karnışında bebişinin varlığını öğrenirsin.. opuyorumnanaktan

kızlar bende geri sayımdayım 1 hafta sonra mayıs annesi olup olmayacağım belli olacak. çoookk heyecanlıyım ve umutluyum :)

kızlar selam bende çatlatma iğnesi yaptırdım, 26 Ağustosta test yaptırıcam inşallah bende Mayıs annesi olurum .zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…