2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende geri sayımdayım 1 hafta sonra mayıs annesi olup olmayacağım belli olacak. çoookk heyecanlıyım ve umutluyum :)

canım inşallah burada buluşuruz, ve bebişlerimizi konuşuruz. 1 hafta sonra bende çok heycanlıyım ve umutluyum

vay be mayıs annelerimi gelmeye basladı bende ömayıs annesiyim artık kızım benimle darısı basınıza inşallah bu topik dolar tasar sormak istediğiniz sorular olursa bizler yardımcı oluruz hadi hayırlısı bakalım mutlu haberler almanız dileğimle

ne çabuk eskidik:):) zaman nasıl geçiyo anlamıyorum ama hala sudan çıkmış balık gibiyim
hamilelik haberini aldığım gün, hamilelik süreci, doğumdu, kırkıydı derken kızım her geçen gün büyüyor
umarım siz de bu duyguları tadarsınız:).)

burda dua eden herkes inş mayıs annesi olurrr hepinizin duası kabul olsun inşş

yvonna canım inşallah içindeki his doğrudur bende çok istiyorum :)))

oooo necabuk gectı zaman yaaa hayırlı olsun topıgınız ınsrabbım ısteyen herkese nasıp eder bende gecensene bu zamanda hamıleydım bayramın bırıncı gunu ögrenmıstım sımdı kızım kucagımda zman okadar hızlı gecıyokı cok duygulandım

kızlar selam yarın test yaptırırcam çok heycanlıyım, eğer pozif çıkarsa 2011 Mayıs annesi olucammmm inşallahhhhhhhhhh:Saruboceq:

Ben 2009 mayıs annesiyim. İnşallah 2011 Mayıs annesi de olurum. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.

kızlar bende büyük ihtimal mayıs annesiyim test yaptım pozitif çıktı yarın kesinleşecek kan testiyle..doğum 1 mayıs görünüyor..ama nisandada olabilir.

inşallah hadi bakalım, ben test yapmaya korkuyorum kan testim var perşembeye :))) inşallah güzel haberi verceğim...

kızlar bende büyük ihtimal mayıs annesiyim test yaptım pozitif çıktı yarın kesinleşecek kan testiyle..doğum 1 mayıs görünüyor..ama nisandada olabilir.

amanıııınnn tebrik ederim kıııızzz..çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bende mayıs annesi olmak için bekliyom şeker.. adet günüme daha var. bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

inşallah nurcum..allah gönlüne göre versin canım benim..

Olleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.. Tebrik ederim canımmmmmmmm. Çok sevindimmmmmm... Ayağını sürüyerek git bari arkandan biz de gelelim :)
Topiğimizin ilk hamişisinnnnn. Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah... :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

inşallah hadi bakalım, ben test yapmaya korkuyorum kan testim var perşembeye :))) inşallah güzel haberi verceğim...

Canım perşembeyi dört gözle bekliyorum. Birinciliği kaptırdın, inşallah ikinci hamiş olursunnnnnnnnnn. Bugün yapsan çıkmaz mı yaaaa, illa yarını mı bekleyeceksin? üfffff çok merak ediyorum. Sen daha heycanlısındır tabikide. ama ben inanıyorum bebişin karnındadır. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…