2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yvonna zaten kociş hiç kaldırmıyor yat diyor:)) annem geldi işleri onlar yapıyor ben yatıyorum...
değerim 95 çıktı nasıl canım ?

tebrikler canım..bende 2010 mayıs annesiyim..değerin yükselmeye başlamış birkaç gün içinde çok daha fazla yükselir...dikkat et kendine ve özellikle beslenmene...hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah...yeryüzündeki en güzel duygu annelik..herkese nasip olmasını dilerim...

moonligt canım çok teşekkür ederim inşallah rabbim hepimize yaşatır bu yüce duyguyu inşallahhhhh...

yvonna hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
rabbime şükürler olsun, rabbime şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....

Oy oy oy ilk 2011 Mayıs annesi belli olmuş:hooray::sm_cool:, hayırlı uğurlu olsun, Allah bebeğinize sağlıkla kavuştursun. Değerin gayet iyi canım, iki gün sonra ikiye katlarsa herşey yolunda demektir zaten. Bunları düşünme, tadını çıkar bu büyülü yolculuğun. Tebrikler.alkisalkisalkis

Oy oy oy ilk 2011 Mayıs annesi belli olmuş:hooray::sm_cool:, hayırlı uğurlu olsun, Allah bebeğinize sağlıkla kavuştursun. Değerin gayet iyi canım, iki gün sonra ikiye katlarsa herşey yolunda demektir zaten. Bunları düşünme, tadını çıkar bu büyülü yolculuğun. Tebrikler.alkisalkisalkis

aaa ilk mayıs annesi benim lütfen:kedi:

xara canım çok teşekkür ederim... rabbim inşallah tamamına erdirir dualarınızı esirgemeyin ne olur ... yarın yine testim var rabbim inşallah gerçekten nasip etmiştir inşallahhhhhhhhhhhh

hasretlim sağol tatlım, rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhh.... sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşalalh...

aaa kıskanmayalım lütfen hepimiz mayıs annesi olacağız İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH

kızlarr adetime 4 gün var inşalllahh olmamda mayıs annesi olurumm.dua edinn.çook istiyorum bebişim olsun. 8 ay önce düşük yaptım.o yüzden sabrım kalmadı artık.hiç belirtim yok.adet belirtileri var.memişler şiş.bol sivilce ve karın ağrısı.hayırlısı bakalımm.:KK43:(

ay şaka kızlar..kimin olduğu önemlimi..sağlıkla kavuşalım miniklerede gerisi mühim değil..

masal canım benim bebiş lpg li:))) tedavi ile oldu , şükürler olsun rabbime...
benimde ilki normal yolla olmuştu ama 3 aylıkken karnımda öldüğü için aldırmak zorunda kalmıştım rabbim kimseye yaşatmasın, derken olmadı 1-2 yıl geçti üstünden derken tedavi olalım dedik şükürler olsun ki rabbim nasip etti, inşallah tamamıda gelir....

masal canım benim bebiş lpg li:))) tedavi ile oldu , şükürler olsun rabbime...
benimde ilki normal yolla olmuştu ama 3 aylıkken karnımda öldüğü için aldırmak zorunda kalmıştım rabbim kimseye yaşatmasın, derken olmadı 1-2 yıl geçti üstünden derken tedavi olalım dedik şükürler olsun ki rabbim nasip etti, inşallah tamamıda gelir....

ne güzell canımm allah gönlüne göre vermiş.bir an önce kucağına al bebişini inşallahh.bende bir düşük yaşadım 8 ay önce bekliyorum bakalım.streste oluyı insan olmadığı zaman.

allahıma şükürler olsun ki verdi... inşallah kucağımıza almakta nasip olur... geçmiç olsun canım benim o stresi en iyi bilenlerdenim 2 yılım bebişimin kaybıyla bana zehir oldu sen beni örnek al ve asla öyle düşünme olumlu ol ki öyle olsun tamam mı tatlım :))) çünkü ben kafayı yiyordum yakındı yani :)))

Selam kızlar...Başlıgı gördüm direk girdim içeri...kaydirigubbakcemile2
Bende iki gün önce öğrendim hamile oldugumu elhamd...
Geç döllenme oldu sanırım,günüm çok geçti öğrendim,suan iki haftalık gibi birşey,
ultrasyondan baktı yalnız idrarım olması gerekiyormus görmesi için,benimde yoktukaydirigubbakcemile3
doktorum daha yeni oldugunu iki hafta sonra gelip bebeğinizi ultrasyonda görebileceğimi söyledi inşallaahhh!..Rabbim o günleride göstersin...opuyorumnanaktan
Şimdi ben mayıs annesi mi olmus oluyorum ALLAH İZİN VERİRSE?... :CüvCüv:

Selam kızlar...Başlıgı gördüm direk girdim içeri...kaydirigubbakcemile2
Bende iki gün önce öğrendim hamile oldugumu elhamd...
Geç döllenme oldu sanırım,günüm çok geçti öğrendim,suan iki haftalık gibi birşey,
ultrasyondan baktı yalnız idrarım olması gerekiyormus görmesi için,benimde yoktukaydirigubbakcemile3
doktorum daha yeni oldugunu iki hafta sonra gelip bebeğinizi ultrasyonda görebileceğimi söyledi inşallaahhh!..Rabbim o günleride göstersin...opuyorumnanaktan
Şimdi ben mayıs annesi mi olmus oluyorum ALLAH İZİN VERİRSE?... :CüvCüv:

canımm tebriklerrrr.bebişini gör taz zamanda inşallahhh..

X