2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun canım...topiğin ilk mayıs anne adayı olabilirsin yani...güzel haberlerini bekşliyoruz...bu arada 2010 mayıs anneleri biz doldurduk bile topiği yawszemuszemus

amin inş.sizin gibi deneyimli annelere ihtiyacımız olabılır destek olursunuz bizede

Canım inşallah topiğin ilk hamişi olursun :)
değerin sınırda değil aslında sınır 0-4 arasıdır. sınırın biraz üzerinde. bebiş yola çıkmış galiba :) inşallah bebeğin seninledir :CüvCüv:

Nuruncum, az kaldı hadi bakalım inşallah bebişin bekletmez seni..

kızlar merhaba bende yarın çatlatma iğnesi yaptırıcam eğer tutarsa bende inşallah mayıs annesi olucam. dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah... hayırlı ve güzel haberlerle, konuşmalarla dolu bir topic olsun inşallah...

Arkadaşların da dediği gibi ne cabuk geçmiş zaman ben o günleri yaşarken hiç geçmiyormuş gibi geliyordu halbuki çok şükür hepimiz bebişlerimize kavustuk anneliğin o güzel tadını yaşıyoruz şimdi darısı sizlere olsun saglıkla kavusun yavrularınıza inşallah

2009 mayıs annesi olarak çok şaşırdım yaaaaa hadi hayırlısı olsun ben harika arakadaşlıklar kurdum kardeş gibiyiz..bebeklerim 1,5 yaşında mayıs annesiydim ama 8 nisanda doğdular malum ikizler

hadi bakalım güzel haberleriniz gelsin

Nuruncum, az kaldı hadi bakalım inşallah bebişin bekletmez seni..

çok teşekkür ederim duaların kabul olur inşallah :Saruboceq: merakla beklemedeyiz bizde a.s. inşallah hayal kırıklığı olmaz benim için boshayallersmile

hayırlı uğurlu olsun topiğiniz.allah isteyen herkeze versin ve bu güzel duyguyu tattırsın.hadi bakalım gelsin 2011 mayıs anneleri

2009 mayıs annesi olark inş.herkes bu ay muradına erer diyom bende heycanlıyım 2.inciye teyze olurum inş.3 aydır bekliyoz bizim minikte ablası ve benm kızım gibi mayısta gelir belki

topiğiniz hayırlı ugurlu olsun
tüm bebiş isteyipte calısma yapanlar
inşallah hayırlısıyla mayıs annesi olursunuz inşallah
anne olmak muhteşem bir duygu Rabbim herkeze tattırsın
hayırlı ramazanlar

hayırlı uğurlu olsun topiğiniz hamişlerle dolar taşar inşallah burası :)))))))))))))))))))) ramazanınız hayırlı olsun

ayyyyy inanmıyorummmm yaaaaaaaaaaaa duygularım karmakarışık oldu şuanda.. geçen sene bu zamanlar sudan çıkmış balık gibiydik hepimiz başımıza neler geleceğini bilmeden çıkmıştık bir maceraya miniiklerimizle.. çok güzel arkadaşlıklar kurduk neler paylaştık hala çok özlüyorum ben o günleri opuyorumnanaktan zaman su gibi geçiyormuş.. şimdi sizi zorlu ama bir okadarda güzel bir serüven bekliyorbayanssulusmile testler, ilk tekmeler, aşermeler, kilolar, göbekler derkennnn bi bakmışsınız melekleriniz gelmiş.. sizin melekleriniz geldiğinde bizim minik kuzularda ilk adımlarını atmış olacak inşallah:asigim: umarım güzel bir hamilelik geçirirsiniz hepinizi öpüyorummm:1hug:

geçen sene bugün hamile kalmıştım bendeee nerden mi biliyorum çünkü yıldönümüzdüüüü....aklinialirimsmile inşallah 2011 mayıs anneleri sayfanız hamilelerle dolup taşsın allah isteyen herkese bebiş nasip etsin inşallah .....allahım hiçbir hamilenin kollarını boş bırakmasın.... allahım bebiş Nasip ettiklerine anneli bebişli uzuuun ömürler versin inşallahhh ....allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah .......vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar inşallahhhhhhhh..... bebişi olanlara ve hamilelere de maşallaaaahhhhh

Son düzenleme:
kızlar kısmet belki bende gelirim aranıza..:))) 2.bebişim için tabi allahım nasip ederse.ama çok güzel bir duygu annelik kızıma bakarken yada o uyurken hala gözlerim dolarak izliyorum onu.

Ben 2009 şubat anneliğinden 2011 mayıs anneliğine geçiş yaptım: ) bugün tam 15 günlük hamileyim..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Ben 2009 şubat anneliğinden 2011 mayıs anneliğine geçiş yaptım: ) bugün tam 15 günlük hamileyim..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Çoooooooooooooooook sevindim canım. Hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Yanlış hesaplamış olabilirmisin doğum tarihini? çünkü Mayıs 2011 anneleri daha hamiş değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…