2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar merhaba,
çok yazmışsınız oku oku bitmedi.
ben diş yüzünden hasta oldum, antibiyotik kullanmak zorunda kaldım bugun biraz iyiyim..

ben izmirdeyim canım..Irenbe de Dilek Aslan'a gidiyorum ..tüp bebek benim ama normal takibe giden arkadaşlarım da çok memnun.

aa yok benimki de acaip yogun zor ulasıyorum ama ulasıyuorum ve hatırlıyor yaw:)

maşallahhhhh..darısı bizim başımızaa..

yaa özlemcim ben de arkadası okuyunca stres oldum aslında ama ben de seninle aynı zamanda gittim..kese ve yyolk kesesi vardı..kesinlikle boş gebelik değil dedi..kalp atışları için erken dedi..hatta ben araştırdım internetten benim ultrason goruntulerim gibiydi hep o tarihteki ultrason resimleri..insaşşah yolundadır hersey..
pazartesi gidicem ben ce.

ayyy..çok çok üzüldümmmmmmmmmmmm..başınız sağolsun..Acını paylaşıyorumm

rezuacım yaa aramadın mı doktoru..progestan baslardı..erkene alsaydın..acil deseydin.

adet ağrısı gibi bende de olmustu canım..gaz sancısı da cok oldu bence..sonra azaldı onlarrr..rahat olmaya calıs canım

Günaydın En Cici Anne Adaylarınaaa :CüvCüv:

Çılgınkiz Geçmiş Olsun Canım :teselli:

Bende Aşırı Gribal Enfeksiyondan Antibiotiğe Başladım Dün Hapı Yuttukça İçim Acıyo Bişey Olacak Diye Çok Korkuyorum mafoldumben

derencim sana da gçmiş olsun..şansızlık işteee
sorma benim de oyle oldu, moralim bozuldu ama zararsız olanları veriyorlarmıs..Allah'ım korusun yavrularımızı

derencim sana da gçmiş olsun..şansızlık işteee
sorma benim de oyle oldu, moralim bozuldu ama zararsız olanları veriyorlarmıs..Allah'ım korusun yavrularımızı

Evet Hemde Ne Şansızlık İlaca Başlamayım Diye içimde Limon Ağaçları Çıkardım Ne Bulursam Yedim İçtim Antibiotik Olmadan Geçmem Diye Tutturdu Hastalık alsanaalsanasmile

Sana Hangi Antbiotiği Verdiler Canım Bana Largopen 500 Mg Verdiler 12 Satte 1 sositososito

bana da aksef 500 mg aynı 12 saatte 1
5 gün kullanıcam..
bir arkadasım baslangıcta antibiyotik iğneleri yemiş, şimdi sağlıklı kızları 3 yaşında.
doktorlar bilerek veriyordur..
pazartesi görsem miniğimi kalbinin atışını kendini sağ salim

kızlar yarım saat sonra gidiyorum. Kontrole bana sanş dileyin. Bebeğimin kalbi atıyor olsun. Bu sefer bana tutunsun.

İnşallah Görürsün Canımm Sen Bizden Erken Göreceksinn Ben Haftaya Salı Günü Gidicem :sinifsinif: Keseniz Kaç mm Sizin? Benimki Daha Çok Küçük 6-7 mm Dedi Doktor

İşte geldim burdayımmmmmmmmmm. kızlar bende hayırlısı ile mayıs annesi olucam. 6+4 hamileyim. tahmini doğumum 8 mayıs :) Allah hepimize kolaylık versin

gülümcüm güzel haberlerle geliceksin inşallahh..dualarımız seninlee..

1,17 cm di geçen pazartesi derencim..5+5 di aslında ama ultrason 6+1 dedi..
felisimfelis gözükmedi diyince korktum biraz ama.

İşte geldim burdayımmmmmmmmmm. kızlar bende hayırlısı ile mayıs annesi olucam. 6+4 hamileyim. tahmini doğumum 8 mayıs :) Allah hepimize kolaylık versin

Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn En Cici Anne Adayıııııııııı opuyorumnanaktan

gülümc

1,17 cm di geçen pazartesi derencim..5+5 di aslında ama ultrason 6+1 dedi..
felisimfelis gözükmedi diyince korktum biraz ama.

Maşallah Benim Hsabıma Göre Ben Daha 4,5 Haftalık Hamileyim Ulturason Banada 6 Hafta Dedi Tamam Son Adet Tarihimi Girince 6+1 Oluyorum Ama Ben Ne zaman Gebe Kaldığımı biliyorum demekki ultırasonda son adet tarihini Hesaplıyo :lepi:

slm kızlar uzun süredir takip ediyorum sizi okurken yazılarınızı keşke bende bu ay hamile kalabilsemde size katılsam diyordum ve bugün test yaptım baya belirkin ikinci çizgi çıktı hamileyimmmm inşallah bu sefer devam ederde bende sizinle devam ederim çünkü daha önce şubatta kimyasal gebelik yaşadım ,o yüzden doktora da 15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum,bu sefer yaşamam inşallah herkezin gebeliği sağlıklı devam eder inşallah olmayanların benim gibi burayı takip edip bekleyenlerin de tez zamanda olur inşallah
yvonna beni de listeye eklersen çok sevinirim son sat:18 ağustos, tahmini doğum tarihi:25 mayıs,yaş :33 kilo:49

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…