2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar dün doktora giittim bebeğim 9 haftalık olmuş kalbi çok güzel atıodu 12. Haftada 2 li test ense ölçümü falan yapılacak.allah bütün hamilelere sağlıklı sihhatli bebeklerini kucağına almayı nasip eder inşallah

Ayyy ne güzell hayırlı olsun arkadaşımm çok sevindimmm .darısı başımıza bende cuma gitcem inşallahh

Arkadaşım ben testimi beklenen adet günümde yaptım hemde 5 liralık testti erken gebelik gibi hassas değil 5 dk sonra 2. çizgi silikti zaten testtede yazıyıdu 2. çizgi silik olsa bile pozitiftir diye .keşke resim koyabilsen bizde bakardıkk.umarım gönlünden geçen olurr sende aramıza katılırsdınn

inş csanım umudumuz o eşimle bebegimin bana tutunması ve benimle beraber büyümesi

gezgincim ne güzel gördün demek bebeğini rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

baharnaz canım estrofemde hap rahmi kalınlaştırmak için kullanıyoruz hala devam ediyorum şu pıtpıtları duysam bırakacağımda daha duyamadım :KK43:(

SMGE canım ne güzel ya duymuşsun sesini yavrunun rabbim inşallah bizede nasip eder....

gezgin ya sana çok sevindim ama kendime canım sıkıldı :KK43:(( bende 6+0da gitmiştim ama kesem vardı sadece, bebeğimi görememiştim benimde karından bakılmıştı ,sorun yoktur inşallah ya :KK43:(( korktum bu sefer yine aynı şeyleri yaşamak bebeksiz kalmak istemiyorum:KK43:(( boş gebelik falan değildir inşallah ya,değerlerim şükür düzenli artıyor ama ne bileyim görene kadar insan böyle işte :KK43:((

Eklentiler

• $pict0128ev9.jpg
    $pict0128ev9.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $sonypics111de3.jpg
    $sonypics111de3.jpg
    123,3 KB · Görüntüleme: 21
bu resimlerden sol üsttekinde kırmızı çizgiliye sol alttakindende 14. testtekine benziyo digeri zaten tek canım bunlar gibi benimkide ama çok korkuyorum bi düşük yaptım 4 sene önce buda gidicek die çok korkuyorum

bu resimlerden sol üsttekinde kırmızı çizgiliye sol alttakindende 14. testtekine benziyo digeri zaten tek canım bunlar gibi benimkide ama çok korkuyorum bi düşük yaptım 4 sene önce buda gidicek die çok korkuyorum

canım testte belirginleştiyse kan degerin artıyordur.cuma alırız hayırlı haberini inşallah

gülceza canım daha senin değerin çok düşük olmasına rağmen çıkmış bence endişe etme inşallah yarın katlanmış olarak çıkacak :)

Kızlar ben ilk kan testi yaptırdığımda sonuç 82 dieve geldim idrar testi yaptım negatif çıktı 3 gün sonra silik çizgiyi gördüm

gezgin ya sana çok sevindim ama kendime canım sıkıldı :KK43:(( bende 6+0da gitmiştim ama kesem vardı sadece, bebeğimi görememiştim benimde karından bakılmıştı ,sorun yoktur inşallah ya :KK43:(( korktum bu sefer yine aynı şeyleri yaşamak bebeksiz kalmak istemiyorum:KK43:(( boş gebelik falan değildir inşallah ya,değerlerim şükür düzenli artıyor ama ne bileyim görene kadar insan böyle işte :KK43:((

Özlemcim bende aynı 6. haftada gittim karından keseye baktı .Kötü şeyleri düşünmee bebeği görmeye nezaman gidicenn ?? Ya bide benim cahilliğim olsun cuma gitcem bebeği görmek için alttanmı ultrason yapcaklarr ben hiç istemiyorum düşük riski olur diyolar karından göremezmi doktor bebeği tecrübeliler cevaplasın nolurrr

[/QUOTE]
gülceza canım daha senin değerin çok düşük olmasına rağmen çıkmış bence endişe etme inşallah yarın katlanmış olarak çıkacak :)

inş canım inş dua edin ne olur din kardeşlerinin birbirine yaptıgı dua kabul olurmuş üstelik hamilesiniz dahada makbul olur

canım testte belirginleştiyse kan degerin artıyordur.cuma alırız hayırlı haberini inşallah

inş canım

ayyy ne güzell hayırlı olsun arkadaşımm çok sevindimmm .darısı başımıza bende cuma gitcem inşallahh

smge canım ne güzel ya duymuşsun sesini yavrunun rabbim inşallah bizede nasip eder....

amin cnm inşallah sizlerede nasip eder çok güzel bi duygu inşallah hepimiz sağlıklı sihhatli bebeklerimizi kucağımıza alırız

rabbim bebegi olmayanlara tez zamanda nasiblerini versin hamile olanlarada saglıkla bebeklerini kucaklarına almaya nasib etsin dogum yapanlarada saglıklı ömürler versin inş. rabbim aglatmasın kimseyi.kucaklarımızı boşp bırakmasın

X