Merhaba kızlar dün doktora giittim bebeğim 9 haftalık olmuş kalbi çok güzel atıodu 12. Haftada 2 li test ense ölçümü falan yapılacak.allah bütün hamilelere sağlıklı sihhatli bebeklerini kucağına almayı nasip eder inşallah
Arkadaşım ben testimi beklenen adet günümde yaptım hemde 5 liralık testti erken gebelik gibi hassas değil 5 dk sonra 2. çizgi silikti zaten testtede yazıyıdu 2. çizgi silik olsa bile pozitiftir diye .keşke resim koyabilsen bizde bakardıkk.umarım gönlünden geçen olurr sende aramıza katılırsdınn
gülceza canım sen bir kan testi yaptırsana ....
hımm tamam canım 2 günde tekrarlanıyordu değil mi?
bu resimlerden sol üsttekinde kırmızı çizgiliye sol alttakindende 14. testtekine benziyo digeri zaten tek canım bunlar gibi benimkide ama çok korkuyorum bi düşük yaptım 4 sene önce buda gidicek die çok korkuyorum
gezgin ya sana çok sevindim ama kendime canım sıkıldı(( bende 6+0da gitmiştim ama kesem vardı sadece, bebeğimi görememiştim benimde karından bakılmıştı ,sorun yoktur inşallah ya (( korktum bu sefer yine aynı şeyleri yaşamak bebeksiz kalmak istemiyorum (( boş gebelik falan değildir inşallah ya,değerlerim şükür düzenli artıyor ama ne bileyim görene kadar insan böyle işte ((
gülceza canım daha senin değerin çok düşük olmasına rağmen çıkmış bence endişe etme inşallah yarın katlanmış olarak çıkacak :)
ayyy ne güzell hayırlı olsun arkadaşımm çok sevindimmm .darısı başımıza bende cuma gitcem inşallahh
smge canım ne güzel ya duymuşsun sesini yavrunun rabbim inşallah bizede nasip eder....