- 20 Aralık 2008
- 2.552
- 2
Gezgincimm..gozun aydin canimm..simdi senden keyiflisi yoktur:)) Allah tamamina erdirsin insallah ve darisi bizlerin basina. Bende cok heyecanliyim 1 hafta var daha doktora gitmeme:))
Bu arada..doktorun dedigi testleri yaptirmalisin..yaptirmaman icin hicbir sebep yokki? Bu senin ve bebeginin guvenligi icin onemli olabilir canim.
Gezgin canım o tahliller mutlaka isteniyor canım. Yani her hamileikte yaptır tabikide. Ona vitamin desteği filan yapacaktır.
zonnetje,ablacım sağolasın,duaların için amiinn..Artık sizden güzel haberler bekliyorum heyecanla...hihoyyyt Rabbim hepinize bu duyguları yasatsın...
İnsan huzur buluyor görüp duyunca...Bir oh çekiyorsun elhamd...Miniğim benim..:asigim:
Ayrıca tahliller konusunda kararsızım,bir araştırıp sonra karar vericem inşallah...
Annem bu tahlillere pek sıcak bakmazdı,ondan hatırlıyorum...
Sanırım bilinç altımda kalmıs...boshayallersmile Artık hayırlısı olsun..
Rabbim bebişlerimize saglık sıhhat versin...Bizlerede güç kuvvet...guclubacismile
gezgincim canım ne güzel ya tebrik ederim duydun demek pıtpıtları :))) nasıl bakıldı sana karından mı?
Evet elhamd duydum rahatladım geldim,şimdi sırayı size savdım...kaydirigubbakcemile
Rabbim sizleride sevindirsin...:ecrin_bebek:
Bu arada karından bakıldı canım ultrasyon ile...Ben alttan yaptırmazdım zaten...
Gerek yok ona ... Böyle elhamd sorunsuz gördük... kaydirigubbakcemile2
merhbalar arkadaşlar daha önce de yazmıştım ama şüpheli demiştim, kan tahlili yaptırdım kesinleşti.hcg beta 2.946.00 sanırım 6 haftalıkmış yani bir aksilik olmzsa ben de 2011 mayıs annesiyim...:)))
Canım gözün aydın,Rabbim tamamına erdirsin...
Aramıza hoşgeldin...opuyorumnanaktan
Sanırım burda çogu kişi 6 haftalık,bakalım ilk kiminki teşrif edicek mayıs 2011 de...
Rabbim korusun bebişlerimizi...:Saruboceq: