- 9 Şubat 2008
- 861
- 4
Allahin izniyle ciddi bisiy yoktur canim...tatilinizi huzurla yapar gelirsiniz insallah.
günaydın herkese
ilk muayene için randevumu aldım 20.09.2010 15.30 çok heyecanlıyım Allahım inşallah herşey yolundadır. Keseyi, kalp atışını herşeyi o zaman görcem inşallah
bende de bulantı falan yok ya ......
Günaydıııııınnnn....Nasılsın Baharnazcım?Randevun hayırlı olsun..İnş güzel hbrler verirsin bize...opuyorumnanaktan
Çok şükür iyim canım inşallah güzel haberler veririm benim için dua edin. senin randevu ne zaman
Sancılarım geçti benim artık...Son bir haftadır yok neredeyse hiç canım...kızlar kasıklarınıza sancı giriyormu bana oluyor dün akşam bir sancı girdi sağ yumurtalığımın oraya sabaha kadar devam etti şimdide sola giriyor sancı ama biraz daha göbeğimin oraya doğru
merhaba kızlar ben dün kan tahlili yaptırdım adetimden de 1 gün geçmişti degerim 596 yazıyor bu çogul gebelikmi yarın doktoruma randevum var bu arada 7 aylık oğluşum var nasıl olacak bilmiyorum
kızlar herkese gunaydın,, iyi dilekleriniz için teşekkürler Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin:CüvCüv:
bugun çok şükür huzurla uyandımaklinialirimsmile bırde annem ve babam gelıyorlar ızmırden çok mutluyumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Selaaamm kızlar...hihoyyyt
Doktordan geliyorumm,Elhamd.miniğimin kesesini de gördük kalp atıslarınıda duyduk...
Ne kadar şükretsem azdır...:asigim:
Rabbim hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu...
Bu arada geç döllenme oldugu için bebiğim şuan 6 haftalıkmıs...:asigim:
Elhamd...
Bu arada belim çok ayakta kalınca iş yapınca ağrıyor dedim bir ilaç verdi 10 gün kullanmam için,sizce kullanayım mı? çok rahatsızlıgını görmüyorum sık ayakta kalmadıkça...Karar veremedim...
Miğde bulantım olursa diyede yatmadan önce içmem için hap verdi...
İlaç kullanmayı sevmediğim için kaçıp duruyorum hepsinden...:1ninca:
Hayırla ilerleriz inşallaaah... Şimdilik elhamd rahatladım....
Darısı bebişleri görmeye ve cinsiyetlerini öğreneceğimiz güne inşallaahh...kaydirigubbakcemile
gezginn tebriklerr canımm......:lepi:bence de çok kötü olmadıkça kullanma.
darısı benim başıma..
nazocum senin de gözün aydın..
Çok sevindim gezgin yaaaaaaaa..Allahım tamamına erdirsin.Sağlıkla kucağına da al inş...Doktorun o ilaçları vermesi ihtiyaç duyma ihtimaline karşı olabilir mi?Sonuçta bu şikayetler başlamış ya da başlayacak diye düşünmüş olabilir...6 haftalıkmış dedin..Sen kaç saymıştın gitmeden önce?
selam kızlar....nasılsınız....
Gezgıncıgım gozun aydın....cuma bende gıdıyorumıns guzel haqberlerle donerımmm