2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Allahin izniyle ciddi bisiy yoktur canim...tatilinizi huzurla yapar gelirsiniz insallah.:eek:

amin canım inş. 10 gün önce kızım grip olmuştu eseri kalmış tatil önerilerimizi aldık 3 günlük tedavi verdi otele vardıgımız gün bitiyor umarım huzurlu bir tatil olur çünkü kızım çoook yaramaz daha şimdiden :emir_bebek:

günaydın herkese

ece geçmiş olsun canım fazla geç kalmadan bir dra görün canım önceden önlem alman gereken birşey olabilir

nazo gözünaydın canım inşallah kalp atışlarınıda duyarsın hepimiz duyarız.

Southhernssun geçmiş olsun canım inşallah kızın çabucak iyileşir.

ilk muayene için randevumu aldım 20.09.2010 15.30 çok heyecanlıyım Allahım inşallah herşey yolundadır. Keseyi, kalp atışını herşeyi o zaman görcem inşallah

günaydın herkese

ilk muayene için randevumu aldım 20.09.2010 15.30 çok heyecanlıyım Allahım inşallah herşey yolundadır. Keseyi, kalp atışını herşeyi o zaman görcem inşallah

Günaydıııııınnnn....Nasılsın Baharnazcım?Randevun hayırlı olsun..İnş güzel hbrler verirsin bize...opuyorumnanaktan

kızlar kasıklarınıza sancı giriyormu bana oluyor dün akşam bir sancı girdi sağ yumurtalığımın oraya sabaha kadar devam etti şimdide sola giriyor sancı ama biraz daha göbeğimin oraya doğru

merhaba kızlar ben dün kan tahlili yaptırdım adetimden de 1 gün geçmişti degerim 596 yazıyor bu çogul gebelikmi yarın doktoruma randevum var bu arada 7 aylık oğluşum var nasıl olacak bilmiyorum

Çok şükür iyim canım inşallah güzel haberler veririm benim için dua edin. senin randevu ne zaman

Benim randevu perşembe 16.30 da...tedirginim biraz...eyvahedigeldismile

kızlar kasıklarınıza sancı giriyormu bana oluyor dün akşam bir sancı girdi sağ yumurtalığımın oraya sabaha kadar devam etti şimdide sola giriyor sancı ama biraz daha göbeğimin oraya doğru
Sancılarım geçti benim artık...Son bir haftadır yok neredeyse hiç canım...

merhaba kızlar ben dün kan tahlili yaptırdım adetimden de 1 gün geçmişti degerim 596 yazıyor bu çogul gebelikmi yarın doktoruma randevum var bu arada 7 aylık oğluşum var nasıl olacak bilmiyorum

Hayırlı olsun canım....ikisi(ya da üçü) bir arada büyür işte ne güzel...Ama arada sen ne olursun bilemiyorumkaydirigubbakcemile2Şaka şaka inş güzel olur...tedavi mi oldun?yoksa normal mi?

günaydın kızlar, nazocum tebrikler..darısı kalp atışına inşallahh..
baharnazcım ben de 20 sine kalp atışı için gidicem..
kızlar yaa moralim bozuk..diş etim iltihaplandı..hem de daha yeni tüm dişlerime baktırmıs bu dişin de kaplaması yenilenmişti..epey ağrıyor..dokunulmuyor..daha 7 haftalık yavrum..diş hekimine gidicem..ne olur dua edin birşey olmasın

kızlar herkese gunaydın,, iyi dilekleriniz için teşekkürler Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin:CüvCüv:

bugun çok şükür huzurla uyandımaklinialirimsmile bırde annem ve babam gelıyorlar ızmırden çok mutluyumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar herkese gunaydın,, iyi dilekleriniz için teşekkürler Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin:CüvCüv:

bugun çok şükür huzurla uyandımaklinialirimsmile bırde annem ve babam gelıyorlar ızmırden çok mutluyumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım ne güzel yaaaaaaa..Keşke benimkiler de gelseler...Yanımda olsalar...Gözün aydın şimdiden...boshayallersmile

Selaaamm kızlar...hihoyyyt
Doktordan geliyorumm,Elhamd.miniğimin kesesini de gördük kalp atıslarınıda duyduk...
Ne kadar şükretsem azdır...:asigim:
Rabbim hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu...:emir_bebek:
Bu arada geç döllenme oldugu için bebiğim şuan 6 haftalıkmıs...:asigim:
Elhamd...

Bu arada belim çok ayakta kalınca iş yapınca ağrıyor dedim bir ilaç verdi 10 gün kullanmam için,sizce kullanayım mı? çok rahatsızlıgını görmüyorum sık ayakta kalmadıkça...Karar veremedim...
Miğde bulantım olursa diyede yatmadan önce içmem için hap verdi...
İlaç kullanmayı sevmediğim için kaçıp duruyorum hepsinden...:1ninca:

Hayırla ilerleriz inşallaaah... Şimdilik elhamd rahatladım....
Darısı bebişleri görmeye ve cinsiyetlerini öğreneceğimiz güne inşallaahh...kaydirigubbakcemile

gezginn tebriklerr canımm......:lepi:bence de çok kötü olmadıkça kullanma.
darısı benim başıma..
nazocum senin de gözün aydın..

Selaaamm kızlar...hihoyyyt
Doktordan geliyorumm,Elhamd.miniğimin kesesini de gördük kalp atıslarınıda duyduk...
Ne kadar şükretsem azdır...:asigim:
Rabbim hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu...:emir_bebek:
Bu arada geç döllenme oldugu için bebiğim şuan 6 haftalıkmıs...:asigim:
Elhamd...

Bu arada belim çok ayakta kalınca iş yapınca ağrıyor dedim bir ilaç verdi 10 gün kullanmam için,sizce kullanayım mı? çok rahatsızlıgını görmüyorum sık ayakta kalmadıkça...Karar veremedim...
Miğde bulantım olursa diyede yatmadan önce içmem için hap verdi...
İlaç kullanmayı sevmediğim için kaçıp duruyorum hepsinden...:1ninca:

Hayırla ilerleriz inşallaaah... Şimdilik elhamd rahatladım....
Darısı bebişleri görmeye ve cinsiyetlerini öğreneceğimiz güne inşallaahh...kaydirigubbakcemile

Çok sevindim gezgin yaaaaaaaa..Allahım tamamına erdirsin.Sağlıkla kucağına da al inş...Doktorun o ilaçları vermesi ihtiyaç duyma ihtimaline karşı olabilir mi?Sonuçta bu şikayetler başlamış ya da başlayacak diye düşünmüş olabilir...6 haftalıkmış dedin..Sen kaç saymıştın gitmeden önce?

Birşey daha sorucam,bana cumartesi yaptırmam için testler verdi,tam incelemedim yeni geldik eve,cinko minko gibi şeyler vardı ilk gördüğüm yerlerde (bu arada buranın dilini bilmemenin zararları sap gibi kaldım gene :KK70: ) ,bunları yaptırıp pazar günü gelin demiş eşime..
Şimdi bu istediği teslerin sonucuna göre birşeyler vermek için mi çagırdı sizce?
Yoksa baska bişeymidir? ...
testleri yaptırmıcam büyük ihtimal... Gitmeme de gerek yoktur dimi ?...

Çok sevindim gezgin yaaaaaaaa..Allahım tamamına erdirsin.Sağlıkla kucağına da al inş...Doktorun o ilaçları vermesi ihtiyaç duyma ihtimaline karşı olabilir mi?Sonuçta bu şikayetler başlamış ya da başlayacak diye düşünmüş olabilir...6 haftalıkmış dedin..Sen kaç saymıştın gitmeden önce?

Aminn canım sağolasın...opuyorumnanaktan
Evet olabilir,belki miğde bulantım baslar sa o zaman alırım ilacı...
Bel içinde bakıcam artık...
Ben inan tahmin edemiyordum kaç haftalık oldugunu,o kadar dengesiz adet dönemim vardı ki:1ninca: doktor bugün dedi zaten,düzenli olmus olsam 2 aylık kadar olucakmıs bebek,ama düzensizlikten geç döllenme olmus... Ondan 6 haftalık şuanda..
Yani aşşagı yukarı tuttu benim düşüncelerim..
Benim karısmamın nedeni 2 hafta kadar önce gittiğim doktorum bana 2 haftalık kadar demişti keseyi görmemişti,ben orda karısmıstım,nasıl bu kadar küçük olur diye...
Yumurtlama günlerimi az çok hissetmiştim ...
İnanmamıstım ki gerçektende dediğim gibi büyük çıktı... elhamd...

selam kızlar....nasılsınız....
Gezgıncıgım gozun aydın....cuma bende gıdıyorumıns guzel haqberlerle donerımmm

X