2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Turko arkadaşım sana da bol şans, hayırlı haberler getir bize.. Ben de cumayı iple çekiyorum, tam 7 haftam dolmuş olcak, 8. haftaya başlamış olcam, inş ben de kalp atışlarını duyabilirim..:Saruboceq:[/QUOTE]

saol canım bence duyarsın senle hemen hemen aynıyız ikimizde duyacaz ve burayada yazacaz inşallah canım

selam kıslarr..nasılsınız?
benim hafif mide bulantılarım devam..bir de dişim sorun çıkarttı sormayın şansızlık ama su an birşey yapmayacağım ona.

maşallahhhhhhhhhhh liste kabarmışş
selam kızlar
ben aslında 2009 ekim annesiyim şimdi de mayıs olcam inş.
bugün gittik dr a 6+5 de
iki kese gördü dr. ama bir tanesinin gerileme ihtimali var dedi
eşim 2. istemezken 2 ve 3 geliyor sanırım...
normal denememi aşılama falanmı ikiz olduguna göre hayırlısı olsun canım
selam kıslarr..nasılsınız?
benim hafif mide bulantılarım devam..bir de dişim sorun çıkarttı sormayın şansızlık ama su an birşey yapmayacağım ona.

slm geçmş olsunn

Listeye Kendimi Ekledim Ben zemuszemus​

|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Güncel Notları...........................................................
1| turko | 25 | 28.TEM | 4.MAY.11 | XX | | | kese görüldü |
2| pembepink | 28 | 3.AĞU | 10.MAY.11 | 75 | | |
3| Trimme | 25 | 5.AĞU | 12.MAY.11 | 56 | |
4| ohcanimadeysin | 25 | 25.TEM | 1.MAY.11 | 64 | | |
5| rezua | 32 | 30.TEM | 6.MAY.11 | XX | |
6| cilginkiz | 33 | 28.TEM | 4.MAY.11 | 62 | | |
7| KMKM | 24 | 8.TEM | XX.MAY.11 | 58 | |
8| ozlemilker | XX | 28.TEM | 4.MAY.11 | XX | | |
9| Zonnetje | 36 | 31.TEM | 6.MAY.11 | XX | | | 21 Eylül ilk ultrason.
10| SUBARU | 33 | 31.TEM | 7.MAY.11 | 65 | | |
11| felisimfelis | 33 | 3.AĞU | 10.MAY.11 | 55 | | |
12| Gezgin.. | 20 | 6.TEM | XX.MAY.11 | 55 | | |
13| gülüm12 | 26 | 29.TEM | 5.MAY.11 | 53 | | |
14| ece1982 | 27 | 30.TEM | 6.MAY.11 | 54 | | | İkizler yoldaaaa
15| SICAKCUKULATA | 34 | 5.AĞU | 12.MAY.11 | XX | | |
16| blue_sky | 32 | 30.TEM | 6.MAY.11 | 47 | | |
17| ozlem483 | 32 | 10.AĞU | 18.MAY.11 | 64 | | |
18| Fdilek48 | 25 | 29.TEM | 5.MAY.11 | 61 | | |
19| betus19 | 27 | XX.TEM | 3.MAY.11 | 53 | | |
20| baharnaz | 37 | 1.AĞU | XX.MAY.11 | XX | | |
21| nazo26 | XX | 3.AĞU | XX.MAY.11 | XX | | |
22| buderus | XX | 10.AĞU | XX.MAY.11 | XX | | |
22| Ssouthernssun | 25 | 28.TEM | 4.MAY.11 | 57 | | |

23| _DeReN_ | 26 | 04.AĞU | 22.MAY.11 | 63 | | | Kese Görüldü |

bu arada 4 arkadaş son satımız aynı 28 temmuz bakalım önce kim kucagına alacak rabbim hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı dogmalarını nasip etsin hepimize

gülümcüm inşallahh sorun olmayacak tatlım..doktorla görüş biran once.
turkocum sana bol şans..güzel haberler inşallahh..
ben de pazartesiyi bekliyorum kalp atışları için..

gözün aydın listemize hoşgeldinizzzz kızlarrrrr

selam kızlar
ben aslında 2009 ekim annesiyim şimdi de mayıs olcam inş.
bugün gittik dr a 6+5 de
iki kese gördü dr. ama bir tanesinin gerileme ihtimali var dedi
eşim 2. istemezken 2 ve 3 geliyor sanırım...

İnşallah sağlıklı sıhhatli gelirler canım
2 embriyomu konmuştu. bu haftada sadece kesemi göründü.

bu arada 4 arkadaş son satımız aynı 28 temmuz bakalım önce kim kucagına alacak rabbim hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı dogmalarını nasip etsin hepimize

sanırım önce ben alırım cünkü kızım mecburi sezercik oldu.aynı dr agidiyorum bu defa öyle son zaman kadar beklamak riskli 38. haftada almak gerek ikiz olursa daha da erken dedi

teşekkür ederiz canım normal ama deneme bile değil canım benim zaten 11 aylık bir kızım var kaza kurşunu anlayacagın:kedi:

canım benimki tedaviyle oldu 2 yumurtam gelişmş 3 haftalıkken gittim tek kese gözüktü ötekide tutmuşsa bayramdan sonra belli olur dedi çok merak ediyorum 1 tane kızım var oda tedaviyle olmuştu sana bir iki bişey sorabilirmiyim kasıgının iki tarafındada agrı oluyormu kızımda tek sag tarafta agrım oluyordu bunda bezen sol bazen sag bazende ikisi birden aklım karışık durumun hakkında bilgi verirmisin kaç haftalıkken belli oldu iki kese ben perşembeye gidecegim dr

gülümcüm inşallahh sorun olmayacak tatlım..doktorla görüş biran once.
turkocum sana bol şans..güzel haberler inşallahh..
ben de pazartesiyi bekliyorum kalp atışları için..

ah canım ya elimde olsa bir an önce görüşcem. Çanakkalede yaşıyorum fakat doktora bursaya gidiyorum ayrıca çalışıyorum. İş yerimden şu sıralar çok sık izin aldım. Kızcaklar artık. Onun için cumartesi gidicem. Yoksa doktor bu hafta içi herhangibi bir gün dedi ama napalım. Ancak cumartesi gidebilcem.

sanırım önce ben alırım cünkü kızım mecburi sezercik oldu.aynı dr agidiyorum bu defa öyle son zaman kadar beklamak riskli 38. haftada almak gerek ikiz olursa daha da erken dedi

benim kızımda sezeryanla oldu yaa 3 taneye bakmak zor gelmicekmi benim kızım 3yaşını bitirip 4 de girecem mayısta aralarıda 3 yaş olacak inşallah ben ikizim olursa ne yaparım nasıl bakarım diyorum seninki dahada küçükmüş hayırlısı olsun saglıklı olsunlarda allahta senin yardımcın olsunn hadi bakalım aramızda hayırlısıyla dogum heberi en önce sen ver inşallah

allah bagışlasın vanım kızını
benim zaten rahim egriliğim var canım o yüzden hep sağ tarafımda agrı oluodu kızımda bunda da sag tarafta ama öldürüyor resmen ve agrı değil sancı oluo arada bir bıcak saplıyorlar ne buçagı testere hattamafoldumbenmafoldumben
ben cok önemsememiştim dogumdan sonraki ilk bir yıl adet düzensziliğiş olur demişti dr.
artık ayın 10unda test yaptım bugunde dr a gittik çift kese göründü.

zaten eşim hiç istemiyor aldılralım diyor ama ben korkuyorum allhın verdiği canı almaktankaydirigubbakcemile2mafoldumben

zaten eşim hiç istemiyor aldılralım diyor ama ben korkuyorum allhın verdiği canı almaktankaydirigubbakcemile2mafoldumben

ayy canım sakın kıymayın maddi manevi yıprananların emek dökenlerin olmuyor onları düşünün ne güzel rabbim size zahmetsiz emeksiz ugraşmadan veriyor aklından bile geçirme yazık benimkiler bak tedavisiz olmuyor zorla tutturuyoruz insankıyarmı meleklere boşver kocanı dinleme hayırlısıyla büyürler sende iyiki dogurmuşum dersin bizimkide inşallah ikiz olur diyor eşim degilki aldırmak canım bebeklerine kıyma eşin ne derse desin

yani hep tek taraflı benimki bazen iki tarafada agrı giriyor kızım hep sagdaydı hiç sol tarafım agrımazdı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…