6. haftaya kadar kesenin çapına göre, 8. haftadan sonra bebişin boyuna göre hesaplanıyor canım...
valla gezgincim burada hangimize sorarsan sor hep içimizden geçen kızdır :)) bizi o cicili bicili kıyafetler kandırıyor :)
sağlıklı,eli ayağı düzgün ,hayırlı olsunda önemli değil geç bulunca insan helede ilk çocuğu olunca hiç öyle düşünemiyor hani 2. olsa belki şu olsu deriz ama şimdi benim için öyle değil :)) rabbim hakkımda hayırlısı hangisi ise onu versin :)
kim bilir burada daha ne güzellikler paylaşmayı nasip edecek rabbim bize.......
neler yaşayıp neler yazacağız değil mi?
şimdiden sızlananlar var :)))
valla gezgincim burada hangimize sorarsan sor hep içimizden geçen kızdır :)) bizi o cicili bicili kıyafetler kandırıyor :)
sağlıklı,eli ayağı düzgün ,hayırlı olsunda önemli değil geç bulunca insan helede ilk çocuğu olunca hiç öyle düşünemiyor hani 2. olsa belki şu olsu deriz ama şimdi benim için öyle değil :)) rabbim hakkımda hayırlısı hangisi ise onu versin :)
ben ikisine de eşit uzaklıktayım..gerçekten hiç bir farkı yok şu an..
hep güzel haberler, sevinçler paylaşalım inşallahhh...
Yvonna canim cok yogunsun herhalde..listemiz eski halinde hala...birsuru yeni hamis arkadaslarimiz katildi..umarim vaktin olurda tamamlarsin listemizi cnm:):enbuyukkk:
çılgınkız canım dr un önemsemediyse boşver zaten önemli birşey olsaydı söylerdi sen keyfini çıkar hamişliğin:)
ooo ye acıyı doğur hacıyı derler hadi bakalım oğluşun mu olacak göreceğiz :)))
zonnetjede mi acı yiyor o zmaan onunda mı oğluşu olacak:)