ayy canım sakın kıymayın maddi manevi yıprananların emek dökenlerin olmuyor onları düşünün ne güzel rabbim size zahmetsiz emeksiz ugraşmadan veriyor aklından bile geçirme yazık benimkiler bak tedavisiz olmuyor zorla tutturuyoruz insankıyarmı meleklere boşver kocanı dinleme hayırlısıyla büyürler sende iyiki dogurmuşum dersin bizimkide inşallah ikiz olur diyor eşim degilki aldırmak canım bebeklerine kıyma eşin ne derse desin
evet canım tek taraflıyani hep tek taraflı benimki bazen iki tarafada agrı giriyor kızım hep sagdaydı hiç sol tarafım agrımazdı benim
ben zaten aldıramak istemiyorum aklımdan bile geçmemişti.ama eşim hiiiç istemiyor alışacak oda yapamam ben
evet canım tek taraflı
kusura bakma canım hemen yazamadım tatile gidicez bavul hazırlıyorum.
arkadaşlar ben daha önce de yazmıştım, 5 hafta 1 günlük hamileyim. Geçen hafta salı günü ilk kez doktora gittim, erken olduğu için haftaya gelmemi söyledi ultrasonla bakmak için. Folik asit yazdı doğal olarak. Yalnız bir sorun varben hayatımda daha hiç hap yutmadım. Yutamıyorum. Doktora da söyledim, kırıp içersem bir sakıncası olur mu dedim. Ama doktor ille içeceksin dedi, başka yollar aramadı :) bunun toz halinde olanı yok mudur acaba? Aranızda öyle kullanan var mı? Folik asit açısından zengin yeşil yapraklı sebzeler ve yumurta yiyorum ama içim rahat değil tabii ki.
Arkadaşlar ben daha önce de yazmıştım, 5 hafta 1 günlük hamileyim. Geçen hafta salı günü ilk kez doktora gittim, erken olduğu için haftaya gelmemi söyledi ultrasonla bakmak için. Folik asit yazdı doğal olarak. Yalnız bir sorun varBen hayatımda daha hiç hap yutmadım. Yutamıyorum. Doktora da söyledim, kırıp içersem bir sakıncası olur mu dedim. Ama doktor ille içeceksin dedi, başka yollar aramadı :) Bunun toz halinde olanı yok mudur acaba? Aranızda öyle kullanan var mı? Folik asit açısından zengin yeşil yapraklı sebzeler ve yumurta yiyorum ama içim rahat değil tabii ki.
Kızlar herkese mrb geçmiş bayramınızı kutluorum bende yarın doktoro gidecem inşallah kalp atışlarını bu sefer daha net duyabiliriz. Niyese içimde hep bi korku oluo ya bişey olduysa diye inşallah bişey olmamıştır
arkadaslar aranizda herzaman giydiginiz pantolonlari giyipte rahatsizlik bir baski hisseden varmi?daha cok erken ama ben kilo aliyorum bugun 6hft6 gunluk daha.bu normalmidir?