- 8 Ocak 2009
- 10.338
- 30.955
Günaydın herkese...Bugün nasılsınız?a.s.
tşkler ben iyiyim canım sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın herkese...Bugün nasılsınız?a.s.
İşe gittiğinde çalışabiliyor muydun Rezua?Ben evde çok rahatım şu bayram süresince.İşe gitmekten korkuyorum yarın :1no2: Napcam?Nasıl vakit geçircem akşama kadar orada?Yatamam,uzanamam...8-9-10.haftalrda daha çok oluyor bulantı demişsin..Eğer sahiden öyleyse papazı buldum ben..Her sabah bugün bulanmaz mı acaba ümidiyle kalkıyorum çünkü...senağlama:Saruboceq:
sagolun kızlar selam verıyorum bır kısı bıle selam vermıyo.......bız burda 9 ayımızı ıyısıyle kotusuyle boylemı paylasacagız.....
tşkler ben iyiyim canım sen nasılsın?
Canım ben 1 ayı aşkın süre raporlu evde yatmak zorunda kaldım, evde bir odadan diğer odaya gidemeyecek haldeydim, işe nasıl gideyim....
ama şimdilik bu hamileliğim daha iyi gidiyor.. bulantım çok az.. öncekini düşününce yani çok çok az denebilir... başım dönüyo biraz ayakta fazla kalmamaya çalışıyorum..
Sabah serviste fenalaştım bir...Arkadaş evde şimdiye kadar hiç böyle birşey olmamıştı.Hayret yani..Millete ilan etmek için mi yapıyor bünye bunu anlamadım...Öğürmekten bir hal oldum.Midede birşey yok ki çıksın...Kısacası çok kötü başladım güne ...ohaoldumsmile İnşallah böyle gitmez ama....Korkunç birşey yaaaaa....:kedi:Bunlar dışında iyiyim şükür...opuyorumnanaktan
günaydın canım bende inşallah perşembeye gidecem eşimin iznini bekliyorum perşembe günü kalp atışını duyacaz inşallahhGünaydın herkese.. şu an forumda olan var mı? Doktora gittinz mi? ben bu cuma öğleden sonra gidicem inş.. haftasonuna randevu alamadım maalesef.. cuma günü için izinalmak zorundayım.. hamileliğimi de söylemek istemiyorum henüz.. bakalım inş problem çıkarmazlar...
kızlar gunaydın bugun randevum var doktorda çok merak edıyorum geçen sefer doktor tam göremedı keseyı çok küçük dedi ayrıca beta hcgm de düşüktü bakalım bugun ınşalah görur çok tedırgınım bana dua edın Allahım hayırlısını versın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Benide Eklermisin Canımmm
Yaş 26
Sat 04.08.2010
Tahmini Doğum Tarihi 22 Mayıs
Hamile Kaldığım Kilo 63
Kesemizide Gördük Bugün
Benim Geç Döllenme Oldu O Yüzden Doğumu Sata Göre Hesaplamıyoruz sempatiksalakcinni
canım öncelikle hayırlı olsun . ben ımde SAT 3 ağustos. 7 eylulde gıttım adetım 4 gun geçmişti doktor kese tam göremedı çok küçük dedi bugun yıne gıdıcem aacaba benımde geç döllenme olabılır mı?? inşallah keseyı görururm bugun