2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada bende acayip tutuyorum kendimi birşeyler almamak için kaydirigubbakcemile
İçim gidiyor dışarı çıktıgım zaman...Geçen dolasırken mağazaya soktum eşimi kaydirigubbakcemile
ahh içim gitti herseye,özellikle beşik kısmına ve emzik biberon bölümüne...:asigim:
Harikalardı ya... Rabbim ogünleride göstersin bize...

Gelicek o gunlerde insallah...o reyonlardan gecerken magazalarda biraz uzaktan bakmaya gayret et..yanina gidince agzinin suyu akior insanin:)))))))))))

Simdi sabirli olmamiz lazim..klava::))))naniknanik

çılgınkız canım bende tedavi esnasında kist oluşmuş ve yumurtalar toplanırken alınmıştı..... senin sonradan mı çıkmış acaba?

evet sonradan olmuş canım..yumurta toplamada transferde filan birşey yoktu..sanırım ilaçlardan heralde..

ben de bakıp bakıp iç geçiriyorum şu an..ama tutucam kendimi..sağlıkla büyüsün de önce karnımda ufaklık:)

Amin ablacım...
Evet eşim okuyor,son 2 sene,hayırla geçer ,inşallah...:Saruboceq:

Sivri biber mi kaydirigubbakcemile3 Acımı peki ? ben acıyı çok severim,şuana kadar tiksinmedim ondan çok şükür,her yemekte bol bol tüketiyorum,hem tursusunu hem kendisini hem ezme olarak :lepi:

ben de bakıp bakıp iç geçiriyorum şu an..ama tutucam kendimi..sağlıkla büyüsün de önce karnımda ufaklık:)

Evet canim...hepimiz oyle..ama once bi ilerliyelim bakalim..gobusler buyusun..tekmeler baslasin..dusunmek icin cok zamanimiz olucak. Hakkimizda herseyin hayirlisi olsun.

Evet canim aci biber:))) zaten oldu bitti aciyi cok severim..aci biber salcasi kullanirim yemeklerimde..ama bu birkac gundur taze bibere taktim yaw:)))) hemde kendi bahcemizden taze tazee..hormonsuz:)))

Gelicek o gunlerde insallah...o reyonlardan gecerken magazalarda biraz uzaktan bakmaya gayret et..yanina gidince agzinin suyu akior insanin:)))))))))))

Simdi sabirli olmamiz lazim..klava::))))naniknanik

Ahh hemde ne sabır kaydirigubbakcemile3
Ben sanırım cinsiyetini öğrenirsem o gün ilk eşya mı kıyafet mi artık neyse alıcam inşallah,şimdilik durmamız lazım... kaydirigubbakcemile

Evet canim aci biber:))) zaten oldu bitti aciyi cok severim..aci biber salcasi kullanirim yemeklerimde..ama bu birkac gundur taze bibere taktim yaw:)))) hemde kendi bahcemizden taze tazee..hormonsuz:)))

Oy oyy süpermiş...:lepi: Bayılırım tazesine... Afiyet olsun size ablacım,benim içinde lüpürdet inşallah,ben şimdilik salçası pul biberi ve tursusu ile idare edicem...:lepi:

ayy kızlar ben de acı biber ve tursuyu höpürdetiyorum valla:))))
tatlıyla aram pek yok..normalde de boyleyim zaten.
acı yeme bağırgan olur derlerr. :roflol::roflol::roflol:

Aynen canim...tatliyla aram yoklmaz:...ama aciya herzaman EVETT:))))cokacimcoook
hepberaber hopurdetelim insallah:)))alkisalkisalkis

Varsin bagirgan olsunlar..sesleri guzel olur iste:)))naniknaniknaniknaniknaniknanik

Kızlar ya bişey sorucam,ultasyon resmine bakarak doktorlar ne kadarlık oldugunu söyler mi bebeğin?...
Yani resmi ben baskasına göstersem,kendi doktoruma değil...

Kızlar ya bişey sorucam,ultasyon resmine bakarak doktorlar ne kadarlık oldugunu söyler mi bebeğin?...
Yani resmi ben baskasına göstersem,kendi doktoruma değil...

Gezgincim..ultrason resminde kac haftalik oldugu sanirim yaziyor uzerinde(minik harf ve rakamlarla)

Gezgincim..ultrason resminde kac haftalik oldugu sanirim yaziyor uzerinde(minik harf ve rakamlarla)

Öylede ablacım bu diğer ülkeler için geçerli sanırım,burdaki makinalara pek güvenmiyorum,zaten tanıdıklardan tarihini düzgün ögrenemeyenler olmus...
Ben ise tam öğrenmek istiyorum,salı günü doktora gidiyorum inşallah,bakalım eğer net tarih veremesse isyan edicem sanırımalsanaalsanasmile

kızlar ultrasonda nasıl hesaplanmıs oluyor gün.? boyuta göre mi?

bende bunu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…