2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah sağlıkla bebişinin kucağına alırsın inşallah canım. bende henüz ilk muayeneme gitmedim bugün 6 + 0 ım 8. haftayı bekliyorum. Sanırım dr neyi uygun görüyorsa öyle bakıyormuş hayırlısı canım.

amin canım hepimiz.ben pazartesi günü gidiceğim çünkü daha kanda bakılmadı evde test yaptım hem bi dr um görsün diyorum.Garanticiyim biraz daha ailelere öllemedik dr.a gitmeden:1rolleyes:
bu arada ben kolumu kıpırdatamıyorum nasıl bir halsizlik uyku var .çalışmak zor olacak heralde bu şekilde ağırdan mide bulantısıda başladı.

gezgin ben tedavi sırasında falan kabızlı yaşadım şimdide çok sık olmamakla birlikte yaşıyorum :KK43:

zonnetje canım sendne bendensin bendede yok bulantı ya ha bir başlıyacak tam başlıyacak diye korkuyorum:)

selam kıslar nasılsınızz?
bulantı bende hafif hafif arada oluyor ama şimdilik şükür çok kötü değil..
valla çalışmak bana da zor geliyorr..
kızlar bende 5 cmlik bir de kist varmış..küçülür dedi doktor..sizde var mı oyle birşeyy..
tedaviden armağan sanırım :)

zonnetje canım sendne bendensin bendede yok bulantı ya ha bir başlıyacak tam başlıyacak diye korkuyorum:)

Ozlemcim hakikaten oyle sanirim:))) nekadar gec baslarsa okadar karliyiz canim:))
belkide hic bulanmaz...cooook hafif ve nadiren kotu kokular geliyor burnuma..ama yok denecek kadar az...bence sansliyiz bu konuda...hafif atlatiriz umarim.

Bugun gizliden gizliye bebek odalarina bi goz attim piyasada neler var neler yok diye:)):asigim: evimin duzeni hakkinda biraz biraz dusunmeye basladim..hangi oda bebek odasi olsun felan diye...evimiz cok buyuk, 4 yatak odam var..bebegi kondurucak oda bulamadim iyimi:))))
Ya hayali bile cok guzellll..Allahim bebeislerimizi sag salim versin kucagimiza canim insallah.
Varmi seninde benim gibi bu tur hayallerin?? Umarim cok erkenden hayaller kurmaya baslamamisimdir. Ama bu bebegi senelerdir bekliyorum...ailemde benimle birlikte bekliyor ve herkez herseyi yapmak istiyor...bizim bebis cok ama coook nazlanicak sanirim:)) halbuki ilk torun felanda olmucak he 5 torun var:))alkisalkisalkis

slm kızlar nasılsınız sabah çok kötüydüm kımıldayacak halim yoktu kırık döküktüm zorla kalktım şimdi biraz iyiyim mide bulantım var ama çok degil halsizlik ve uyku hali var valla ben evdseyim çalışan arkadaşları düşünüyorumda çok zor olur yaa allah yardımcıları olsun kolay olmaz ben hemen başımı yastıga koyuyorum çallışsam bu imkanım olamazdı ama benimde bir kızım var onunla ilgilenmek zorundayım ama yinede dinlenecek vakti buluyorum hepimize güzel huzurlu ve saglıklı hamilelikler diliyorum arkadaşlarrr

selam kıslar nasılsınızz?
bulantı bende hafif hafif arada oluyor ama şimdilik şükür çok kötü değil..
valla çalışmak bana da zor geliyorr..
kızlar bende 5 cmlik bir de kist varmış..küçülür dedi doktor..sizde var mı oyle birşeyy..
tedaviden armağan sanırım :)

allah yardımcın olsun valla bu halde çalıştıgımı düşünmek bile istemiyorum allah kolay geçirsin canım ne diyeyim

Ozlemcim hakikaten oyle sanirim:))) nekadar gec baslarsa okadar karliyiz canim:))
belkide hic bulanmaz...cooook hafif ve nadiren kotu kokular geliyor burnuma..ama yok denecek kadar az...bence sansliyiz bu konuda...hafif atlatiriz umarim.

Bugun gizliden gizliye bebek odalarina bi goz attim piyasada neler var neler yok diye:)):asigim: evimin duzeni hakkinda biraz biraz dusunmeye basladim..hangi oda bebek odasi olsun felan diye...evimiz cok buyuk, 4 yatak odam var..bebegi kondurucak oda bulamadim iyimi:))))
Ya hayali bile cok guzellll..Allahim bebeislerimizi sag salim versin kucagimiza canim insallah.
Varmi seninde benim gibi bu tur hayallerin?? Umarim cok erkenden hayaller kurmaya baslamamisimdir. Ama bu bebegi senelerdir bekliyorum...ailemde benimle birlikte bekliyor ve herkez herseyi yapmak istiyor...bizim bebis cok ama coook nazlanicak sanirim:)) halbuki ilk torun felanda olmucak he 5 torun var:))alkisalkisalkis

sana hak veriyorum benim ilk degil ikinci bebegim ama bende şimdiden göz atıyorum hastane çıkışı diyorlarya minicik kıyafetler almaya başladım bile ben böyleysem sen tabikide başlarsın şimdiden :)))

sana hak veriyorum benim ilk degil ikinci bebegim ama bende şimdiden göz atıyorum hastane çıkışı diyorlarya minicik kıyafetler almaya başladım bile ben böyleysem sen tabikide başlarsın şimdiden :)))

Turko cum ben simdilik bakinmakla yetiniyorum canim..bisiyler almaya cesaret edemiyorum..bayiliyorum bende o minicik kiyafetlere ama YA .....diyorum...alamiyorum iste korkuyorum. Bakalim nekadar tutabilicem kendimi:)))cok uzun surmez herhaldee kipir kipirimmdelikafadulden

Turko cum ben simdilik bakinmakla yetiniyorum canim..bisiyler almaya cesaret edemiyorum..bayiliyorum bende o minicik kiyafetlere ama YA .....diyorum...alamiyorum iste korkuyorum. Bakalim nekadar tutabilicem kendimi:)))cok uzun surmez herhaldee kipir kipirimmdelikafadulden

alacaksın canım bak şimdi karnın büyüyecek kıpır kıpır rı ozaman göreceksin sana bir tekme atacak karnın şekilden şekile girecek artık sıgmıyorum diyecek tepiklicek sen ozaman gör heyecanı inşallah oistediklerininde hepsini alacak bebeginle kullanacksın

alacaksın canım bak şimdi karnın büyüyecek kıpır kıpır rı ozaman göreceksin sana bir tekme atacak karnın şekilden şekile girecek artık sıgmıyorum diyecek tepiklicek sen ozaman gör heyecanı inşallah oistediklerininde hepsini alacak bebeginle kullanacksın

AMINN canim insallah, iple cekiyorum o guzel gunleri..Hepbirlikte insallah.
Simdiki nekadar heyecanliyiz..ilerleyen zamanlarda heyecanimiz kimbilir nekadar daha articak bebislerimizi hissetmeye basladigimizda..hakkimizda herseyin hayirisi olsun.

Annaneler babanneler baslasinlar patiklere:hulya::))

zonnetje canım inşallah böyle devam eder diğer türlü çok zor olur hele okulda ayy çeşit çeşit kokular var...
bende bugün markette alışveriş yaparken biri pastırma aldı zaten bu zamana kadar kokusundan dolayı hiç yemedim dahada beter koktu...
ben hiçbir şey almayacağım 7 ay dolana kadar çünkü ilkinde çok heyecan yaptım ne istediysem aldım sonr a1,5 yıl onlara bakarak acılar yaşadım yok bu kez kararlıyım bebeğim gelsin gerisi boş... sonrada alırım hergü yeni şeyler çıkıyor nasılsa.....

slm kızlar nasılsınız sabah çok kötüydüm kımıldayacak halim yoktu kırık döküktüm zorla kalktım şimdi biraz iyiyim mide bulantım var ama çok degil halsizlik ve uyku hali var valla ben evdseyim çalışan arkadaşları düşünüyorumda çok zor olur yaa allah yardımcıları olsun kolay olmaz ben hemen başımı yastıga koyuyorum çallışsam bu imkanım olamazdı ama benimde bir kızım var onunla ilgilenmek zorundayım ama yinede dinlenecek vakti buluyorum hepimize güzel huzurlu ve saglıklı hamilelikler diliyorum arkadaşlarrr

Canim seninde isin hic kolay degil inaniyorum. Bizler cocuksuzlar yani bi kendimizle mesguluz..seninse bir yavrun var 3 yasinda, ilgi bekliyen, surekli sana bisiler soran ve karsilik bekleyen..sende en az calisan bir bayan kadar evde yoruluyorsundur canim. Senin isin daha zor, Allah kolaylik versin sanada. Umarim en kisa zamanda sikayetlerin biraz olsun azalir ve keyifle dewam edersin gebeligine.:CüvCüv:

çılgınkız canım bende tedavi esnasında kist oluşmuş ve yumurtalar toplanırken alınmıştı..... senin sonradan mı çıkmış acaba?

zonnetje canım inşallah böyle devam eder diğer türlü çok zor olur hele okulda ayy çeşit çeşit kokular var...
bende bugün markette alışveriş yaparken biri pastırma aldı zaten bu zamana kadar kokusundan dolayı hiç yemedim dahada beter koktu...
ben hiçbir şey almayacağım 7 ay dolana kadar çünkü ilkinde çok heyecan yaptım ne istediysem aldım sonr a1,5 yıl onlara bakarak acılar yaşadım yok bu kez kararlıyım bebeğim gelsin gerisi boş... sonrada alırım hergü yeni şeyler çıkıyor nasılsa.....

haklisin canim, 1 onceki gebeliginden yola cikarak simdi boyle dusunmen cok normal. Bizlerin bebekleri cok gec geldigi icin tasimiyoruz bu tur endiseleri,...diger normal, sorunsuz hamile kalan kadinlar bile cok temkinli alisveris hakkinda..sonucta uzun bir surec ve bu uzun surecte basimiza nelerin geliceginide bilemiyoruz tabiki...pozitifiz tabikide herzaman ama bende aynen senin dedigin gibi 7 ci aydan itibaren yapmayi dusunuyorum alisverisimi. Belki cok dayanamazsam ufak tefek seyleri daha evvelindende alabilirim ama:asigim:benim bebege dair hicbisiyim yok cunki kiyimda kosemde:)))mesela bir emzik alabilirim:)))

GEzgin canim..iylestin umarim!

Ben hamileligimin en basinda dakka 1 gol 1 kabiz oldum:))) gunlerce cektim ama cok sukur simdi problemim yok. Ben kuru kayisiyla cozdum canim problemimi...her gun 3-4 tane yiyorum dolayisiyla bagirsaklarim hem hizli calismaya basladi..hemde sorunum ortadan kalkti. Bunun yanisira 2 gunde bir aktiva meyveli yogurtlardan yiyorum..onunda cok faydasi var canim. Sen belcikadami kaliyordun? Orda yasiyorsan ordaki marketlerdede vardir bu dedigim meyveli yogurtlardan.

elhamd. ablacım daha iyiyim..Hafif kırgınlık kaldı,oda geçiyor çok şükür....

Kabız elhamd olmadım,seye baglıyorum şimdi sen söyleyince karsılastırdım,yogurt değil de,bu son 3 haftadır fena halde ayrana taktım,dısarı çıksak ayran içmeden eve gelmiyorum,bulundugum yerde aktiva var,nedense hep o denk geldi onu içtim,belkide onun faydasını gördüm Allahın izniyle kaydirigubbakcemile2 ,bu arada ben belçikada değilim kayınvalidemler orada,şuan baska ülkedeyiz üni dolayısı ile,inşallah 2 seneye belçikada olucaz,bir kaç sene kalırım sanırım:)Gurbey kusu oldum iyice :).. :eek:

kızlar bende hamileyimmmm:KK66: sat 28 ten mayısda bebegimi kucagıma alıcam inş allah nasip ederse kızlar hepinize bişey sorucam ben epidural anestezi ile dogum yapmak istiyorum benım gibi korkan varmi ve normal mi? Sezeryan mı?

Canım daha yolun basında kendini şartlandırma,9 ay boyunca yenmeye çalıssan korkularını sezeryana gerek kalmaz... Ki neden sezeryan olup sıkıntı çekiceksin ki,annem son kardeşimi sezeryan ile dogum yaptı,hiçbirimizde çekmediğini onda çekiyor...
sonucta ameliyat..Kolay değil..Herşeyin normali en güzeli...
Rabbim hepimize kolay ve normal dogum versin
....

zonnetje canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza bebeklerimizi alacağız kısmetse bence çok acele etme en azından cinsiyeti belli olsun ondan sonra almaya başlayabilirsin :)

zonnetje canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza bebeklerimizi alacağız kısmetse bence çok acele etme en azından cinsiyeti belli olsun ondan sonra almaya başlayabilirsin :)

Amin canim insallah. Acele etmeyi dusunmiuyorum bende zaten...sadece kucucuk minicik bisiy alabilirim diye dusunuyorum..hani hic tutamazsam kendimi:))):Saruboceq::Saruboceq:

elhamd. ablacım daha iyiyim..Hafif kırgınlık kaldı,oda geçiyor çok şükür....

Kabız elhamd olmadım,seye baglıyorum şimdi sen söyleyince karsılastırdım,yogurt değil de,bu son 3 haftadır fena halde ayrana taktım,dısarı çıksak ayran içmeden eve gelmiyorum,bulundugum yerde aktiva var,nedense hep o denk geldi onu içtim,belkide onun faydasını gördüm Allahın izniyle kaydirigubbakcemile2 ,bu arada ben belçikada değilim kayınvalidemler orada,şuan baska ülkedeyiz üni dolayısı ile,inşallah 2 seneye belçikada olucaz,bir kaç sene kalırım sanırım:)Gurbey kusu oldum iyice :).. :eek:

ahh canimmm.sen hakikaten gurbet kusu olmussun yaa..Gurbet icinde gurbettesin yanii:)))

Uni de okuyan esin sanirim..insallah dileginize ulasirsinizda biran once gercek mekaniniza geri donersiniz:)

Ayran cok saglikli canim..bol bol ic..mideni eksitmiyorsa yani.
Bende sivri bibere takmis durumdayim..2 gundur catir cutur biber kemiriyorum:)))delikafadulden

X