2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çılgınkız canım dr un önemsemediyse boşver zaten önemli birşey olsaydı söylerdi sen keyfini çıkar hamişliğin:)

ooo ye acıyı doğur hacıyı derler hadi bakalım oğluşun mu olacak göreceğiz :)))

zonnetjede mi acı yiyor o zmaan onunda mı oğluşu olacak:)

6. haftaya kadar kesenin çapına göre, 8. haftadan sonra bebişin boyuna göre hesaplanıyor canım...

Ahh..Oglan dedin de özlemilkercim,içinizden ne geçiyor kızlar?..
Ben neden se hep kız geçiriyorum,kız esyaları dikkatimi çekiyor..
İstediğim için mi acaba boshayallersmile Ne olsa razıyız,erkek de bizim kız da,ama herkezin gönlünden geçen vardır... Rabbim saglıklısını versin önce bizlere,sonra da hayırlı olanı...
Bakalım neler bekliyor bizi..

valla gezgincim burada hangimize sorarsan sor hep içimizden geçen kızdır :)) bizi o cicili bicili kıyafetler kandırıyor :)
sağlıklı,eli ayağı düzgün ,hayırlı olsunda önemli değil geç bulunca insan helede ilk çocuğu olunca hiç öyle düşünemiyor hani 2. olsa belki şu olsu deriz ama şimdi benim için öyle değil :)) rabbim hakkımda hayırlısı hangisi ise onu versin :)

rica ederim çılgınkız ne önemi var bizler burada paylaşım için varız her türlü:))
bende soruyorum :)))

valla gezgincim burada hangimize sorarsan sor hep içimizden geçen kızdır :)) bizi o cicili bicili kıyafetler kandırıyor :)
sağlıklı,eli ayağı düzgün ,hayırlı olsunda önemli değil geç bulunca insan helede ilk çocuğu olunca hiç öyle düşünemiyor hani 2. olsa belki şu olsu deriz ama şimdi benim için öyle değil :)) rabbim hakkımda hayırlısı hangisi ise onu versin :)

amin.. Evet katılıyorum canım....Ya sabır...:hulya:

benim ilk gebeliğimde kız diye tutturmuştum çok iyi hatılrıyorum ne oldu ondan da oldum :KK43:((
ağzım yandı ya yoğurdu üflüyorum şimdi ,rabbim hayırlısıyla tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah....

kim bilir burada daha ne güzellikler paylaşmayı nasip edecek rabbim bize.......
neler yaşayıp neler yazacağız değil mi?
şimdiden sızlananlar var :)))

ben ikisine de eşit uzaklıktayım..gerçekten hiç bir farkı yok şu an..

Benim içime kız doğuyor ama arkadaşlar...Amaaaaaaaaa...Benim için de farkeden birşey yok..Kız olursa benim kızım ,erkek olursa benim oğlum olacak...İkisi de çok güzel inş..Hayırlı ve sağlıklı olsun da....opuyorumnanaktan

sndy86 hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Zonnetje peynir ve süt ürünlerine tavsiyem var peynirli salata tüketebilirsin ( sabahtan evinde hazırlayıp malzemeleri peyniri öğlen işyerinde katıp tüketebilirsin) , kendin yoğurt içine küp küp meyvelere doğrayıp tüketebilirsin ( ben sade olarak yediğim için sorun yok) herhangibir öğün yemeğinde yoğurtla yenebilecek yemek seçersin canım ( mesela karnıbahar, ıspanak vs. )
Birde şu hazır meyveli yoğurtlar bana göre pek doğal olmadığı için hiç tüketmedim.

hep güzel haberler, sevinçler paylaşalım inşallahhh...

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Slm arkadaşlar bende inşallah 2011 Mayıs annesi adayıyım :)) aranızda 6 haftalık hamile olup benim gibi karın ağrısı mide bulantısı olan varmı acaba ne yapıcam böle bilmiyorum :KK43:(

Yvonna canim cok yogunsun herhalde..listemiz eski halinde hala...birsuru yeni hamis arkadaslarimiz katildi..umarim vaktin olurda tamamlarsin listemizi cnm:):enbuyukkk:

Yok canım malesef sitede sorun var ve liste üzerinde düzenleme yapılmıyor. o yüzden yapamıyorum. ara sayfalarda da listenin kalmasını istemiyorum. o yüzden eklemedim. Listenin güncel hali ara sayfalarda olsun derseniz eklerim tabiki.

çılgınkız canım dr un önemsemediyse boşver zaten önemli birşey olsaydı söylerdi sen keyfini çıkar hamişliğin:)

ooo ye acıyı doğur hacıyı derler hadi bakalım oğluşun mu olacak göreceğiz :)))

zonnetjede mi acı yiyor o zmaan onunda mı oğluşu olacak:)

Ozlemmm.sen beni guldurdunya Allahta seni guldursun canimm:))kaydirigubbakcemile3
Ye aciyi dogur haciyi ha:)))))))))))))) superrrrrrrrrrrrrr butu gun gulucem buna simdi ben isyerinde:))) vaktimde guzel gecer:))))

Kalin saglicakla aksama gorusuruz kizlarrr ii bakin kendinizeeee:1hug::1hug:

X