2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün 6 hafta doldu, 7. haftaya başladım, henüz bulantı yok, daha doğrusu yok denecek kadar az.. çok ayakta durunca biraz başım dönüyo şimdilik.. umarım bu şekilde atlatabilirim ilk 3 ayı...

Eskişehirde doktora gidecek olan var mı aramızda kızlar???

ay benim bir uykum geliyor ki birde bazen midem bulanıyor ama hep uykusuz gibiyim esneyip duruyorum gittim yerlerin tadını almıyorum

ay benim bir uykum geliyor ki birde bazen midem bulanıyor ama hep uykusuz gibiyim esneyip duruyorum gittim yerlerin tadını almıyorum

benim de sık sık uykum geliyor, ama inan hiç şikayetim yok..opuyorumnanaktan çünkü ilk gebeliğimde 6. hafta ile 18. hafta arası sabahtan akşama kadar yatarak ve sadece kusmak için kalkarak geçirdim , tansiyonum 7-4 den yukarı çıkmadı, o yüzden keşke şu andaki halimle bu 3 aylık dönemi geçirsem diyorum..:Saruboceq:

hadi bakalım inşallah böyle gider seninki ozaman

benim de bir oğlum var 3 yaşında, hep ilgi bekliyor, uykum var biraz dinleneyim deyince de anlamıyor ki :roflol:

benimkide 3 yaşın içinde aşagıda kaynanam var orda oldugunda uyuyorum biraz valla olursa iyi kıskanır bunlar

Benim yaramaz 2,5 yaşındayken gündüz uyksunu bıraktı maalesef. öyle gündüz bırakıp da uyuma şansım yok. zaten çalışıyorum. bakıcım var. şu an bayram tatili olduğu için tüm gün beraberiz. akşam 11 gibi uyur, sabah 8 de ayakta..

işyerinde uykun gelmiyormu zor oluyordur allah yardımcın olsun canım yaa

şuan bile uykusuzluktan ölüyorum eşimin gelmesini beklemye tahammülüm yok kızım uyuyunca yatacam eşim gelirse kalkarım yaa bu msjları bile zor yazıyorum erkenden uyur oldum gündüzde öyleyim birde çalışsam işyerinde yapamazdım ben

benim hiç sizler gibi belirtilerim yok ,uykum falan da yok bence kendinizi fazla dinlemeyin ....

Bulantı ve istifra olmasın da diğer belirtilere katlanırım.. İş gereği araçta (virajlı yollarda) çok zamanım geçiyor, zaten normalde de araba tutar beni, hamilelik de üstüne eklenince bakalım ne olucak.. henüz iş arkadaşlarım ve amirlerim hamileliğimi bilmiyor..

turkocum canım ben ne zaman ahanda midem bulaıyor desem bulanıyor:)) o nedenle dedim, yoksa bazı belirtilere elden gelen birşey tabi yok... benim ilk zamanlardan beri hergün olmamak kaydıyla başım dönüyor ama ne dönme ben hep tansiyona bağlıyorum halbuki şükür öyle bir sorunum olmamasına ve bu zamana kadar hiç yaşamama rağmen ,ben belirtileri tepiyorum :))) çok düşününce sanki hepsini daha çok yaşıyorum :)

arkadaşlar rabbim hepimize sağlıklı bir gebelik yaşatsın, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....
be bu kaygıların bebişleri kucağımıza aldığımızda da yaşayacağımızı düşüyorum :)

Esas kaygılar o zaman başlıcak, bunlar ne ki...:CüvCüv:

Ama o ilk görüş var ya... oğlumu ilk gördüğüm anı unutamıyorum, doğduktan sonra bir-iki dakika içinde hemşire yanıma getirip göstermişti, ve öpmüştüm meleğimi.. hayatımın en unutulmaz anlarıydı... opuyorumnanaktan :CüvCüv: yerimseniben

ayy rezua inşallah bizde yaşayalım bu güzel günleri ya :) cennet kokulum gelsin :)
evet çocuk olduktan sonrada bitmez evlendirsen yine bitmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…