2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah canım.
Ayrıca senin şu hesap işinde harika. Benim ilk muayene sanırım vajinal ultrason olcak çünkü bize verilen kağıtta ilk muayene böyle yapılıyor diye yazmışlardı bakalım hayırlısı bende üstten istesem ama yinede bütün detayları görmek için belkide alttan muayene yapıyorlardır hayırlısı canım kafamçokkarıştı

Merhaba arkadaşlar.Turkcell tam bize göre bi hizmet başlatmış.HAMILE yazıp 2222'ye yollayın ÜCRETSİZ.Sonra sizden diğer bilgileri isteyecekler SAT ve yaşınızı.Size hamilelik süreci boyunca mesajlar gelicek .Örnek mesajı aşağıya yazıyorum ..

Hamileliğinizin 7. haftasındasınız.Bebeğiniz bir fasülye tanesi kadar oldu.Göz çukuru kulak ve burun belirmeye başladı......böyle devam ediyooo

aa güzel bişeymş ama gerçekten ücretsizmi

aa güzel bişeymş ama gerçekten ücretsizmi

Evet turkocum ücretsiz eşim turkcellde çalışıyo ordan biliyorumm kesinlikle emin olabilirsin adet sancısı gibi olabilecek kasılmaları bile mesajla bilgi verdi Anadolu Sağlık Merkeziyle ortak çalışmaymış bu .Hatta kampanyaları falanda mesajla bilgilendireceklermişş.Turcell kullanan bütün KK anne adayları yapsın bencee

baharcım o senin tercihin sonuçta hasta hakları diye birşey var, benim tek korkum ilkini kaybettiğim için hem herkeste olacak diye birşey yok yani....

valla benimki çok küçüktü 4 haftalık üstten bakar bakmaz gözüktü kese alttan bakılmadı senin kagıttı neden öyle yazıyor ki

bizlerle paylaştıgın için tşkr ederim canım saol

ben bu hafta boyunca öyleyim çok uyku ve halsizlik birazda mide bulantısı hiçbişeyden zevk almıyorum

hep yatayım istiyorum şimdi kalktımki ne yesemde halsizliğim geçse diye :)) bulantım genelde sabah ve akşam üzeri oluyor çıkarmıyorum ama

kızlar lütfen birbirimizi endişelendirmeyelim bizler burada yanımızda olunsun ya da yanlarında olalım diye buradayız 6. haftaya kadar keseyi,8. haftaya kadar bebeğini görmeyen var alttan bakıldığı halde zaten ister istemez panik yapıyoruz sizde tuz biber ekmeyin... ayrıca herkesin hamileliği aynı olacak diye birşey yok lütfen biraz daha dikkat... kese altı haftalıkken ancak görünür hale geliyor ha vajinal bakılanla 6 gün öncesini görebilirsin o ayrı....

bana ilaçlar etki ediyor gibi geliyor onlar uyku yapıyor bulantım yok ama tiksinme var bende :)

turkocum ya sen deneyimlisin hamileliklerin arasındaki farkları yazar mısın? yada aynı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…