Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 6 hafta doldu, 7. haftaya başladım, henüz bulantı yok, daha doğrusu yok denecek kadar az.. çok ayakta durunca biraz başım dönüyo şimdilik.. umarım bu şekilde atlatabilirim ilk 3 ayı...
Eskişehirde doktora gidecek olan var mı aramızda kızlar???
ay benim bir uykum geliyor ki birde bazen midem bulanıyor ama hep uykusuz gibiyim esneyip duruyorum gittim yerlerin tadını almıyorum
benim de sık sık uykum geliyor, ama inan hiç şikayetim yok..opuyorumnanaktan çünkü ilk gebeliğimde 6. hafta ile 18. hafta arası sabahtan akşama kadar yatarak ve sadece kusmak için kalkarak geçirdim , tansiyonum 7-4 den yukarı çıkmadı, o yüzden keşke şu andaki halimle bu 3 aylık dönemi geçirsem diyorum..:Saruboceq:
hadi bakalım inşallah böyle gider seninki ozaman
Turko arkadaşım senin de ikinci gebelik galiba.. gonca adında kızın var sanırım. ilk gebelik nasıldı**?
bununkadar uykum gelmezdi bu daha agır geçecek sanki çok uykum geliyor yaaa
benim de bir oğlum var 3 yaşında, hep ilgi bekliyor, uykum var biraz dinleneyim deyince de anlamıyor ki :roflol:
Benim yaramaz 2,5 yaşındayken gündüz uyksunu bıraktı maalesef. öyle gündüz bırakıp da uyuma şansım yok. zaten çalışıyorum. bakıcım var. şu an bayram tatili olduğu için tüm gün beraberiz. akşam 11 gibi uyur, sabah 8 de ayakta..
benim hiç sizler gibi belirtilerim yok ,uykum falan da yok bence kendinizi fazla dinlemeyin ....
arkadaşlar rabbim hepimize sağlıklı bir gebelik yaşatsın, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....
be bu kaygıların bebişleri kucağımıza aldığımızda da yaşayacağımızı düşüyorum :)