- 20 Ağustos 2009
- 355
- 6
Mayis annislerinin bayramini kutluyorum bebislerimizle saglikla sihatle nice bayramlara..Biz gayet iyiyiz surekli osmanin arkasinda onunde kosduruyorum kizlar inanin aksam nasil oluyo sabah nasil yorgun kalkiyorum hic anlamiyorum cok yaramaz hasari bir evladim var cekmece dolap mutfak klozet banyo salca yag yemek kurabiye ne bulursa dokuyo saciyo yayiyo atiyo yiyo masanin uzerinde birsey birakamiyorum mutfak cekmecesindeki bicaklarin hepsini kaldirdim cunki acip aliyo parmaklarinin ucuna cikiyor elinle gormeden karisdiriyo cikariyo buldugunu...OFFFF diye bagiriyorum icimden yandim ben rahat batti bana diye 2 kazik kadar cocukdan sonra boyle tötömün usdune oturamiyrum isde koca gun yakalamac oynuyoruz evde resmen yapma hayir sakinnnn amannn yeter kelimeleri artik agzimda tesbih oldu...
neyse kizlar dertli ve yorgun bir anne olarak firsat bulamiyorum kk ya uzuluyorumda bu arada emziren varmi bebisleri ben hala devam emziriyorum 2 yasina kadarda ins devam diyer iki melegimide emzirdim ins osmanida 2 yasina kadar emziririm benden simdilik bu kadar... opuyorum hepinizii
neyse kizlar dertli ve yorgun bir anne olarak firsat bulamiyorum kk ya uzuluyorumda bu arada emziren varmi bebisleri ben hala devam emziriyorum 2 yasina kadarda ins devam diyer iki melegimide emzirdim ins osmanida 2 yasina kadar emziririm benden simdilik bu kadar... opuyorum hepinizii