- 24 Ekim 2009
- 1.067
- 0
- 47
sağol canım cevap verdiğin için.
Gerçekten dediğin gibi çıktı şükür. eşim öğleden sonra doktora götürdü. kafa ölçüsü sınırın yarım cm üzerindeymiş ama endişe edecek birşey yokmuş doktor eğer 2-3 cm fark olsaydı detaylı tetkik ederdik demiş. ailede varsa sorun edecek birşey yok demiş.öyle rahatladım ki. ayrıca balık yağı vermiş dr. biraz dolsun çocuğunuz demiş. kan tahlilinde bazı değerlerimiz çok az düşükmüş ama ilaç kullanmaya gerek yokmuş. bol kırmızı et yedirin demiş. devit ve kan ilacını da bırakabilirsiniz demiş. kan alırken yavrumu ağlata ağlata bir olmuşlar. iyiki ben yoktum. bizden haberler böyle kızlar.
ha bu arada yazan oldumu bilmiyorum ama hepatit a aşısı temmuz ayında devletin aşı listesine eklenecekmiş. doktorumuz boşuna şimdi yaptırıp para ödemeyin demiş. haberiniz olsun kızlar.
Canım üzüntünü çok iyi anlıyorum çok şükür bişey çıkmamış bazı dr.hemen moral bozuyorlar çok hassasız söz konusu yavrularımız olunca
Arkadaşlar kırmızı eti nasıl bolca yedirebiliriz ben sadece çorbasına kıyma katıyorum yada kemiksuyu-tavuketi tek 1 öğünde yiyor yani siz nasıl veriyorsunuz???