2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah kızına canım. Benim tembel oğlum ne zaman yürüyecek aceba hala poposunu kaldıramıyor. Allah hepimizin yavrularını korusun.

Canım kız çocukları daha hareketli oluyorlar benim oğlumda hiç emeklemiyor sadece olduğu yerde dönüyor kollarından tutarsan koşturuyor hepsi farklı bu bebeklerin işte

zhr84 bizimde henüz dişimiz çıkmadı. Bende tedirgin oluyorum bi problemmi var diye dr. gittiğinizde sorarmısın canım bu diş çıkmaması normalmi diye??
cnm eşime söyledim sormuş dr.a normal demiş.14 ayına kadar çıkabiliyormuş.
geçmiş olsun canım pamukçuk sadece bebebekkken olmuyor karnonatlı suya mendili batırıp ağzını silmenin iyi geldiğini biliyorum annem öyle yaparmış

tşk ederim cnm.ben bebekken oluyor sanıyordum dr.da pamukçuk demiş bir damla vermiş.

sağol canım kurtlu benim kızım azıcık zamanı gelince o da yürür merak etme annesi

kızlar şurupları rahat içirebiliyormusunuz kızım beni çok zorluyor ne yapacağımı şaşırdım

cnm ben emzik verir gibi yapıyorum ağzını açar açmaz şurubu veriyorum sonrada emziği veriyorum çok sorun yaşamıyoruz.

Canım kız çocukları daha hareketli oluyorlar benim oğlumda hiç emeklemiyor sadece olduğu yerde dönüyor kollarından tutarsan koşturuyor hepsi farklı bu bebeklerin işte

gerçekten hepsi çok farklılar benim oğlum yürüyor ama bay bay dışında hiç bişey yaptıramıyoruz.

cnm eşime söyledim sormuş dr.a normal demiş.14 ayına kadar çıkabiliyormuş.

tşk ederim cnm.ben bebekken oluyor sanıyordum dr.da pamukçuk demiş bir damla vermiş.

Sağolasın canım içim rahatladı bende dişimiz çıkmadı diye tedirgin oluyordum.

Gilraen teşekkürler yorumun icin. Yanlış anlamadım çünkü ben de aynı şeyi düşünmüştüm rakamdan dolayı aslında.
Bu arada daha dişleri çıkmamış bebekler icin anneler telaslanmasin. Benim 1 yasında hala yokmuş. Annem öyle söylüyor. Yani normal olduguna eminim. Kiminin öyle kiminin böyle.
Ben de kızım daha yürümeye yeltenmiyor diye üzülüyordum. Ama artık kafama takmamaya karar verdim. Napiyim elbet yürüyecek. Yine de etraftaki insanlara sinir olmamak elde değil. Aaa daha yürümüyor mu? Yok benim torunum yürüyor. Falan filan.

Selam arkadaşlar hepinizee....
baharnazcım geçmiş olsun canım..enesi öp yerime kocamann..Hastalarken insanın aklı başında olmuyoo...
Zehra pamukçuğa karbonatlı su iyi geliyo...

Bende doğumgünü olayına şimdiden telaşlanıyorumm..Ben gelen davetlilere azranın resminden buzdolabı için magnet yaptırmak istiyorum..Bakalım nasıl olacak..Birde kıyafet istiyorum..facede bi kızda uğurböceği şeklinde gördüm bayıldım resmeennnn...
Birde yürüyüp yürümemesini hareketlerini kafanıza takmayın arkadaşlar..Hastanedeyken bi kadın gördüm 2,5 yaşındaki kızı yürüyemiyoddu hastaydı..O anda geç olsun güç olmasın dedim..Sağlıklı olsunlarda ergeç olacak..Yürüyüncede peşlerine koşturmaktan geç olsaydı belki deriz:))))

gilraenn günaydın

senin mesajını okumadan simgesel e aynı şeyleri yazmışım

Günaydın kızlar. Oğlum sabaha kadar uykusunda mızırdandı durdu. Açlığından olduğuna eminim ama mama içmiyor emmek istiyor sütüm doyurmuyor tam olarak. akşamları muhallebi tarzı şeyleri de yemiyor sadece emdiğiyle uyuyor tabi doğal olarak acıkıyor gece de. akşam yatırmadan ne verebilirim bir fikri olan var mı?

günaydın canım,
en iyisi muhallebi ama yemiyorsa muz da verebilirsin tok tutar..

kızlar bebişleriniz kaç numara ayakkabı giyiyor??
ben oğlumun ayağına göre bi ayakkabı bulamıyorum yaaaa
19 küçük geliyor,20 büyük
19,5 ta küçük gibi...
sinir oluyorum bu duruma..
doğrusu çok az büyük olması die biliyorum ben,böylemi acaba...

benim oğlum 20 ile 21 arası giyiyor canım. gerçi markaya göre de değişiyor sanırım. ayrıca ayakları hızlı büyüyor, mecburen çok az büyük almakta fayda var sanırım...

20-21 arası bizim ayaklarımıs.benimde en büyük derdim ayakkabı.hala içime sinmiş bir iladım ayakkabısı alamadım. kızlar bir yardım edin yaa..nasıl ayakkabı aldınız bebelerinize? tabanı ince arıyorum..deri el yapımı olanlar var patik gibi. 80-90 lira fiyatlarıda

Son düzenleme:
buarada günaydın kıslar..zehracım mucuk canım
günaydın cnmmmm şükür gelebildin buralaraaaa

cnm mert'in ilk aldığım ayakkabısı altı ince deri olanlardı .iyice yürümeye başlayınca yine ortopedik tabanı biraz daha sert bir ayakkabıya geçtik biz.Çünkü o deri gibi olanlar çok yumuşak olduğu için çocuk içe doğru basabiliyormuş.

cnm markadan markaya değişiyor ama ortopedik ilk adım ayakkabısı 19 numara aldım ben çünkü kalıpları daha büyük oluyor.diğer markalarda 20-21 giydiriyordum.baş parmak ucuyla ayakkabı burnun arasında birazcık boşluk olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…