Maşallah kızına canım. Benim tembel oğlum ne zaman yürüyecek aceba hala poposunu kaldıramıyor. Allah hepimizin yavrularını korusun.
cnm eşime söyledim sormuş dr.a normal demiş.14 ayına kadar çıkabiliyormuş.zhr84 bizimde henüz dişimiz çıkmadı. Bende tedirgin oluyorum bi problemmi var diye dr. gittiğinizde sorarmısın canım bu diş çıkmaması normalmi diye??
geçmiş olsun canım pamukçuk sadece bebebekkken olmuyor karnonatlı suya mendili batırıp ağzını silmenin iyi geldiğini biliyorum annem öyle yaparmış
sağol canım kurtlu benim kızım azıcıkzamanı gelince o da yürür merak etme annesi
kızlar şurupları rahat içirebiliyormusunuz kızım beni çok zorluyor ne yapacağımı şaşırdım
Canım kız çocukları daha hareketli oluyorlar benim oğlumda hiç emeklemiyor sadece olduğu yerde dönüyor kollarından tutarsan koşturuyor hepsi farklı bu bebeklerin işte
cnm eşime söyledim sormuş dr.a normal demiş.14 ayına kadar çıkabiliyormuş.
tşk ederim cnm.ben bebekken oluyor sanıyordum dr.da pamukçuk demiş bir damla vermiş.
cnm ben emzik verir gibi yapıyorum ağzını açar açmaz şurubu veriyorum sonrada emziği veriyorum çok sorun yaşamıyoruz.
Günaydın Arkadaşlar Çalışan Annelerimize hayırlı işler
Günaydın Arkadaşlar Çalışan Annelerimize hayırlı işler
Günaydın kızlar. Oğlum sabaha kadar uykusunda mızırdandı durdu. Açlığından olduğuna eminim ama mama içmiyor emmek istiyor sütüm doyurmuyor tam olarak. akşamları muhallebi tarzı şeyleri de yemiyor sadece emdiğiyle uyuyor tabi doğal olarak acıkıyor gece de. akşam yatırmadan ne verebilirim bir fikri olan var mı?
kızlar bebişleriniz kaç numara ayakkabı giyiyor??
ben oğlumun ayağına göre bi ayakkabı bulamıyorum yaaaa
19 küçük geliyor,20 büyük
19,5 ta küçük gibi...
sinir oluyorum bu duruma..
doğrusu çok az büyük olması die biliyorum ben,böylemi acaba...
19,5 ta küçük gibi...
günaydın cnmmmm şükür gelebildin buralaraaaabuarada günaydın kıslar..zehracım mucuk canım
20-21 arası bizim ayaklarımıs.benimde en büyük derdim ayakkabı.hala içime sinmiş bir iladım ayakkabısı alamadım. kızlar bir yardım edin yaa..nasıl ayakkabı aldınız bebelerinize? tabanı ince arıyorum..deri el yapımı olanlar var patik gibi. 80-90 lira fiyatlarıda
19,5 ta küçük gibi...