günaydın cnmmmm şükür gelebildin buralaraaaa
cnm mert'in ilk aldığım ayakkabısı altı ince deri olanlardı .iyice yürümeye başlayınca yine ortopedik tabanı biraz daha sert bir ayakkabıya geçtik biz.Çünkü o deri gibi olanlar çok yumuşak olduğu için çocuk içe doğru basabiliyormuş.
cnm markadan markaya değişiyor ama ortopedik ilk adım ayakkabısı 19 numara aldım ben çünkü kalıpları daha büyük oluyor.diğer markalarda 20-21 giydiriyordum.baş parmak ucuyla ayakkabı burnun arasında birazcık boşluk olması gerekiyor.
peki markası neydi zehracım
birde mağazadanmı aldın? netten alınmaz dimi? giydirmeden nası anlıcas?
cnm nuh baby ortopedik çocuk ayakkabıları diye bir mağzadan aldım.Ankarada şubesi var mı bilmiyorum.İlk ayakkabılarınıda ortopedia dan almıştım.Ortopedia Ankarada satan yerler varmış cnm netten baktım şimdi kızılay da salih kundura yazıyor.Ondan da çok memnun kalmıştım fiyatlar biraz uçuk ama.peki markası neydi zehracım
cnm netten alınmaz ayakkabıyı mert'e onlar giydirip baktılar ben hiç anlamıyorum.birde mağazadanmı aldın? netten alınmaz dimi? giydirmeden nası anlıcas?
herkese merhaba kızlar .. bebişleri öpüyorum ..
off bende ayakkabı bulamıyorum,
deneyip almak lazım evet
ben netten adidasın ayakkabısını sipariş verdim 21 istedim 22 gelmiş,
oda büyük tabiii....
ama ilk yürüdüğü zaman için deri alıcam..
bunu yazın arada giydiririm die almıştım...
off bende ayakkabı bulamıyorum,
deneyip almak lazım evet
ben netten adidasın ayakkabısını sipariş verdim 21 istedim 22 gelmiş,
oda büyük tabiii....
ama ilk yürüdüğü zaman için deri alıcam..
bunu yazın arada giydiririm die almıştım...
herkese merhaba kızlar .. bebişleri öpüyorum ..
cnm nuh baby ortopedik çocuk ayakkabıları diye bir mağzadan aldım.Ankarada şubesi var mı bilmiyorum.İlk ayakkabılarınıda ortopedia dan almıştım.Ortopedia Ankarada satan yerler varmış cnm netten baktım şimdi kızılay da salih kundura yazıyor.Ondan da çok memnun kalmıştım fiyatlar biraz uçuk ama.
cnm netten alınmaz ayakkabıyı mert'e onlar giydirip baktılar ben hiç anlamıyorum.
bizde sizi öpüyoruz kocaman.taşınma işi ne oldu nevracım ne zaman geliyorsun bizim oralara.
selam canım
yaa kıslar unnadoda pedipedin kampanyası vardı.pediped 44,90 a aldım valla 20 numarasını.olmassa yollarım napiim :44:
deri derken pediped falan gibimi[/QUOTE
pedipedlerin altı yumuşak dimi..
tam öle deil normal ortopedik deri sandaletler falan varya...
netten beğendim ama cesaret edemedim..
mağazaları gezmem lazım benimde....
günaydınn kızlar
çalışan annelere kolay gelsin
YAVAŞ YAVAŞ AYAKKABI ARAŞTIRMAYA BAŞLADIK HEPİMİZ... DOKTORUMUZ BİZE BAHARA DOĞRU ORTOPEDİK AYYAKABI GİYDİREBİLİRSİNİZ DEDİ..HERHANGİ BİR MARKA ÖNERMEDİ AMA YUVARLAK BURUNLU OLMASI KAFİ DEDİ...
SİZLERLE PAYLAŞMA İSTEDİM...
birde benim oğlum emeklemek dışında pek birşey yapmıyor...yani gel gel.... baş baş... gibi şeyler... ben bütün gün işsteyim zaten...anneanne ve babaannesi öğretiyorlarmı emin değilim ama sizin bebişler nasıl..neler yapıyorlar ve nasıl öğretiyorsunuz...
YAVAŞ YAVAŞ AYAKKABI ARAŞTIRMAYA BAŞLADIK HEPİMİZ... DOKTORUMUZ BİZE BAHARA DOĞRU ORTOPEDİK AYYAKABI GİYDİREBİLİRSİNİZ DEDİ..HERHANGİ BİR MARKA ÖNERMEDİ AMA YUVARLAK BURUNLU OLMASI KAFİ DEDİ...
birde benim oğlum emeklemek dışında pek birşey yapmıyor...yani gel gel.... baş baş... gibi şeyler... ben bütün gün işsteyim zaten...anneanne ve babaannesi öğretiyorlarmı emin değilim ama sizin bebişler nasıl..neler yapıyorlar ve nasıl öğretiyorsunuz...
bende büyük olması gerektiğini okumuştum..İlk 3 yaşına kadar ayakkabılarının yumuşak olması gerekiyomuş..Ayak kasları tam gelişmeden ayakkabı önerilmiyo..Ayakkabıyı sadece ayakları korumak için giydirin diye okumuştum..Evin içindede daha çok çorapla gezdirin diyodu..kızlar bebişleriniz kaç numara ayakkabı giyiyor??
ben oğlumun ayağına göre bi ayakkabı bulamıyorum yaaaa
19 küçük geliyor,20 büyük
19,5 ta küçük gibi...
sinir oluyorum bu duruma..
doğrusu çok az büyük olması die biliyorum ben,böylemi acaba...
Ben daha ayakkabı almadım canım ilk adım ayakkabılarını araştırmadım hiç bilgim yok..20-21 arası bizim ayaklarımıs.benimde en büyük derdim ayakkabı.hala içime sinmiş bir iladım ayakkabısı alamadım. kızlar bir yardım edin yaa..nasıl ayakkabı aldınız bebelerinize? tabanı ince arıyorum..deri el yapımı olanlar var patik gibi. 80-90 lira fiyatlarıda
Bilgiler için teşekkürler canım...YAVAŞ YAVAŞ AYAKKABI ARAŞTIRMAYA BAŞLADIK HEPİMİZ... DOKTORUMUZ BİZE BAHARA DOĞRU ORTOPEDİK AYYAKABI GİYDİREBİLİRSİNİZ DEDİ..HERHANGİ BİR MARKA ÖNERMEDİ AMA YUVARLAK BURUNLU OLMASI KAFİ DEDİ...
günaydın arkadaşlar
kolay gelsin hepimize... ne güzel haftasonuna geldik...
ayakkabı konusu konuşulmuş bende 3 yaşına kadar sadece dışarıda giydirilmesi gerektiğini biliyorum ama hala araştırmadım pedipedler ve bobuxlar benimde hoşuma gitti kullanım rahatlığı nasıldır bilmiyorum...
bu aralar kızımın doğumgününü planlıyorum daha var ama
kızmın yaptıklarıysa bay bay, gel gel, başa baş, bıdık bıdık( banyo), cici (tokası) gösteriyor, göbüşüne vuruyor bu ara poposunu gösteriyor gülerek, ayaklarını burnunu falan gösteriyor isim söylediğimizde kim olduğunu gösteriyor ekmeğe mama diyor, tuttu fırlattı çıkınca kendini kaybediyor, popo sallıyor, gözlerini kırpıyor birde
bunların dışında altını değiştimeme izin vermiyor üstünü giydiremiyorum kendini atıyor kızıyor mama sandalyesine oturmak istemiyor uyumak istemiyor ağlıyor ama her şeye değer onun bir gülüşü...