2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benimki daha yürümüyor zehracım.yürümeye yardımcı olması için ince tabanlı olması gerekiyormuş.demek yürümeye başlayıncada daha sert olması gerek tabanının :44:

peki markası neydi zehracım

birde mağazadanmı aldın? netten alınmaz dimi? giydirmeden nası anlıcas?

off bende ayakkabı bulamıyorum,
deneyip almak lazım evet
ben netten adidasın ayakkabısını sipariş verdim 21 istedim 22 gelmiş,
oda büyük tabiii....
ama ilk yürüdüğü zaman için deri alıcam..
bunu yazın arada giydiririm die almıştım...

peki markası neydi zehracım
cnm nuh baby ortopedik çocuk ayakkabıları diye bir mağzadan aldım.Ankarada şubesi var mı bilmiyorum.İlk ayakkabılarınıda ortopedia dan almıştım.Ortopedia Ankarada satan yerler varmış cnm netten baktım şimdi kızılay da salih kundura yazıyor.Ondan da çok memnun kalmıştım fiyatlar biraz uçuk ama.
birde mağazadanmı aldın? netten alınmaz dimi? giydirmeden nası anlıcas?
cnm netten alınmaz ayakkabıyı mert'e onlar giydirip baktılar ben hiç anlamıyorum.
herkese merhaba kızlar .. bebişleri öpüyorum ..

bizde sizi öpüyoruz kocaman. taşınma işi ne oldu nevracım ne zaman geliyorsun bizim oralara.

deri derken pediped falan gibimi

herkese merhaba kızlar .. bebişleri öpüyorum ..

selam canım

yaa kıslar unnadoda pedipedin kampanyası vardı.pediped 44,90 a aldım valla 20 numarasını.olmassa yollarım napiim :44:

selam canım

yaa kıslar unnadoda pedipedin kampanyası vardı.pediped 44,90 a aldım valla 20 numarasını.olmassa yollarım napiim :44:

güle güle kullansın ulaşcım iyice yürümeye başlayınca değiştirirsin zaten fiyatıda çok uygunmuş

YAVAŞ YAVAŞ AYAKKABI ARAŞTIRMAYA BAŞLADIK HEPİMİZ... DOKTORUMUZ BİZE BAHARA DOĞRU ORTOPEDİK AYYAKABI GİYDİREBİLİRSİNİZ DEDİ..HERHANGİ BİR MARKA ÖNERMEDİ AMA YUVARLAK BURUNLU OLMASI KAFİ DEDİ...
SİZLERLE PAYLAŞMA İSTEDİM...

birde benim oğlum emeklemek dışında pek birşey yapmıyor...yani gel gel.... baş baş... gibi şeyler... ben bütün gün işsteyim zaten...anneanne ve babaannesi öğretiyorlarmı emin değilim ama sizin bebişler nasıl..neler yapıyorlar ve nasıl öğretiyorsunuz...

canım bu tarz şeyleri kafana takma,her bebeğin gelişimi farklı bazısının motor gelişimi çok hızlı oluyo bazısının el becerisi vs...
bir dönem sonra hepsi eşitlenecekler...
bizimkiside başbaş gelgel,alkış yapıyor,
televizyon nerede,lamba nerede,burun nerede die sorunca gösteriyor...
şarkı duyunca oynuyor falan...
internette okudum bu ay dil gelişimi için öenmliymiş hep kitap okuyun diyor,bende akşamları okuyorum bikaç sayfa,
el hareketleri içinde aynı şeyi günde 5-10 kez tekrarlıyorum.. umursamıyor
2gün sonra bakıyorum kendiliğinden yapıyor...

cnm benim oğlumda sadece bay bay yapıyor arada da gel yapıyor canı isterse ama erken yürüdü bende çok takıyordum ama her çocuğun gelişimi farklı.bende her akşam eve gidince alkış yapıyorum başbaş yapıyorum ama tık yok annemede diyorum gündüzleri alkış falan yaptır diye bizimkinin pek niyeti yok ancak evi dolaşıp her yeri karıştırıyor sıpamo yüzden artık pek takılmıyorum.

bende büyük olması gerektiğini okumuştum..İlk 3 yaşına kadar ayakkabılarının yumuşak olması gerekiyomuş..Ayak kasları tam gelişmeden ayakkabı önerilmiyo..Ayakkabıyı sadece ayakları korumak için giydirin diye okumuştum..Evin içindede daha çok çorapla gezdirin diyodu..
Ben daha ayakkabı almadım canım ilk adım ayakkabılarını araştırmadım hiç bilgim yok..
Bilgiler için teşekkürler canım...
Telaşlanma her bebek farklıdır...Azra ısrar ettiklerimi öğrenmiyo ama kendisi keyfine geleni yapıyo...Amcasının lakabı cücü onu söylüyo kopuyoruz:))) Şarkı duyduğunda oynuyo ,alkış yapıyo,ben laf sayıp el sallaıyınca taklidimi yapıyo parmağını sallıyo,tutunarak yürüyo tutunmadan bir kaç adım atıyo,güldüğümüz hareketlerini tekrarlıyo...Birşeyi çok istediğinde yapmazsam kendini yere atıyo.(bu hareketini nasıl unutturucam bilmiyorumm:s:s)

günaydın arkadaşlar

kolay gelsin hepimize... ne güzel haftasonuna geldik...

ayakkabı konusu konuşulmuş bende 3 yaşına kadar sadece dışarıda giydirilmesi gerektiğini biliyorum ama hala araştırmadım pedipedler ve bobuxlar benimde hoşuma gitti kullanım rahatlığı nasıldır bilmiyorum...
bu aralar kızımın doğumgününü planlıyorum daha var ama
kızmın yaptıklarıysa bay bay, gel gel, başa baş, bıdık bıdık( banyo), cici (tokası) gösteriyor, göbüşüne vuruyor bu ara poposunu gösteriyor gülerek, ayaklarını burnunu falan gösteriyor isim söylediğimizde kim olduğunu gösteriyor ekmeğe mama diyor, tuttu fırlattı çıkınca kendini kaybediyor, popo sallıyor, gözlerini kırpıyor birde
bunların dışında altını değiştimeme izin vermiyor üstünü giydiremiyorum kendini atıyor kızıyor mama sandalyesine oturmak istemiyor uyumak istemiyor ağlıyor ama her şeye değer onun bir gülüşü...

mrb arkadaşlar ben oğluma ayakkabı aldım ortopedik ayakları üşür diye şimdilik evde giydiriyorum havalar ısınınca evde giydirmem

41 kere maaşşallah kızına... Allah nazardan korusun... bizim kide müzik duyduğunda hafif hafif sallanıyormuş...
mama sandalyesi olayı bizde de aynı... zor oturtuyoruz... hele alt değiştirmek büyük sorun...tut tutabilirsen

Ama dediğin çok doğru...onların bir gülüşü herşeye değer...
hepimize bebeklerimizle birlikte bol eğlenceli bir hafta sonu dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…