cnm devam sütü kullanmıyorsan ıhlamur güzel bir tercih.ben yumurta sarısı,labne peynir ile pekmez dönüşümlü,bebek ekmeği yada cici bebe dönüşümlü,ceviz ekliyorum devam sütü yada ıhlamur kullanıyorum.
balkabağı daha hiç vermedim ama çorbasını veriyor sanırım arkadaşlar
bende son 1 aya kadar geceleri sık uyanmasın diye kaşık maması veriyordum ama yinede aynı sıklıkta uyanıyordu emmek için onun için bende kestim mamayı onun yerine tok tutsun diye gece yatmadan muz yediriyorum.ayy şimdi bu yazıyı yazarken kızım bir vukuat daha işledi.fiskosun üstünde taştan yapılmış orta büyüklükte biblom vardı.fiskosun örtüsünü çekince biblo düşüp kırıldı allahtan uzaktan çekmiş ki kafasına gelmemiş.bu aralar kaldırmayı düşünüyordum kafasına düşürür diye neyse tamamen kalkmış oldu..[/QUOT
Allah korumuş bebeğini canım gerçekten çok dikkatli olmak gerek bundan sonra acaba bebeklerimizin sık uyanmaları mamaların tok tutmadığınan olabilirmi? Muz işe yaradımı? Arkadaşlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz benim oğlum kucakta uyutmaktada çok zorluk çekiyorum gece uyandıklarında ne yapıyorsunuz kendileri uykuya dalabiliyorlarmı?
Benim oğlum artık sallanmayı hiç sevmiyor ne beşikte ne de ayakta.uykusu olsada uyumuyor sallayınca. eğer çok uykusu varsa kendiliğinden dalıyor uykuya. yoksa kucağımda uyksunun gelmesini bekliyorum çok hafif sallayarak. tv izleyerek dalıyor bazen de. bir günü diğerini tutmuyor yani. Gece uyanınca kendiliğinden uyuyor şükür.
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz benim bebeğim 7.5 aylık ve ben bu ek gıda işinde çok acamiyim. sizler kahvaltısını nasıl haızrlıyosunuz. devam sütüyle felan bişeyler yapılıyomuş ama ben devam sütü hiç kullanmadım. ıhlamurla kıvamını ayarlamaya çalışıyorum doğrumu yapıyorum acaba . gün aşırı yumurta peynir pekmez ekmek içiyle şimdiye kadar yaptım. birde arkadaşlar balkabağını bebeğinize nasıl yedirdiniz bana tarif verebilirmisiniz.
GÜNAYDINN can.ım..Bizde 1 yaşından sonra başlıycaz beyazına..Ben bu karışım kahvaltının tadını çok seviyorum ya :)))günaydınlar...
canım bende hergün cicibebe ekmeği ve cicibebe,pekmez,labne,ceviz yada fındık içi ıhlamurla ıslatıp veriyoruz,
yumurtayı gün aşırı veriyorum, sarının tamamı beyazınında bir kısmı, siz beyazına başladınız mı?
doktor 9.aydan sonra verebilirsin demişti...
Canım biz 7 de uyanıyoruz..9-10 gibi tekrar yatıyo o ara sadece sütümle besleniyo..Uyuyup uyanıyo kahvaltı yapıyoruz...2 saat sonra meyve veriyorum..Öğlen uyuyo uyanınca çorba veriyorum..2 saat sonra yoğurt..akşamda keyfine göre pirinç unu yada cicbebe..ama uyku aralarında falan beni çok emiyo..Ama artık ev yemeklerine geçmem lazım..Yalnız pütürlü şeyleri hiç sevmiyo...merhabalar hepinize hayırlı cumalar.size bir sorum olacak bebişlerinize kaç öğün veriyorsunuz.ben sabah kahvaltısı öğlen çorba 2 öğün meyve ve bir kase yoğurt veriyorum.akşam olarak çorba veya yemek vermiyorum.sizler veriyor musunuz?bu arada sık sıkta beni emiyor.kaç aydır kızım aynı kiloda.çok hareketli kilo almaz diyorlar ama ben yinede endişeleniyorum.
günaydın canımmmmm....Günaydın hepimize güzel bir hafta sonu diliyorum kuzucuklara beraber:))
benimki memeyle dalıyo..Ama bunu azramı istiyo benmi bilmiyorum..Benim kolayıma geliyo galiba..Ama düzene sokmam lazım..Artık gece 1 kere emmeli..Çünkü çok uyanıyo...Allah korumuş bebeğini canım gerçekten çok dikkatli olmak gerek bundan sonra acaba bebeklerimizin sık uyanmaları mamaların tok tutmadığınan olabilirmi? Muz işe yaradımı? Arkadaşlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz benim oğlum kucakta uyutmaktada çok zorluk çekiyorum gece uyandıklarında ne yapıyorsunuz kendileri uykuya dalabiliyorlarmı?
selam kıslar..herkesler iyidir umarım.
öpüyorum tüm kuzucukları
oooo rapuuu yaşıyo musun sen
yaşıorum anacım..haklısın ama girmiorum pek topiğe..işler çok yoğun.ben de keyifsizim biraz..öle işte. ama ulaş iyi.öpüyor seni
günaydınlar....
bende ulaşı kocaman öpüyorum,hala tombik mi o yanaklarrr ohhh yerim onuu....
hayırdır kuzum nie canın sıkkın işle alakalı mı? öle ise bende aynı dertten muzdaribim.. tatile ihtiyacım var....