2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İstanbulun güneşli havasından kocaman bir günaydın:)
Rapuşummm hoşgeldin kuzum özledim seni ulaşımından o yanaklarından kocaman kızartarak öptüm işte :KK37:

selam

inşallah herkes iyidir, bebişlerin keyfi yerindedir.

bizim üst dişler çıkıcak galiba sıkıntıları oluyor,
ev yemeklerinden veriyorum kuru fasulye nohut patates gibi. ama duyurucu değil tadımlık yiyor.
kemiği etiyle iliğiyle tamamını çorbasında kullanıyorum
yumurtayı hergün sarısını veriyorum

ama bizim kabızlık sorunu tam gaz devam ediyor duphaloc başladık tekrar ıkınmaktan göbek deliği kızarıyor geçenlerde kızardı anlamamıştım niye kızardığını 2 gün önce yine ciddi kabızlık olunca anladımki göbeği buna bağlı kızarıyor henüz dra gitmedim.
akşam pirinç unu muhallebisini bazen kayısı, erik kabak püreleriyle ve zeytinyağ katıp vermeme rağmen sıkıntı geçmiyor.

herkese sevgiler...
Canım ya kıyamam kuzuya kabızlık çok kötü helede bebişlere akşam pirinç unu yerine tahıllı mamalardan versen ?

günaydınlar....
bende ulaşı kocaman öpüyorum,hala tombik mi o yanaklarrr ohhh yerim onuu....

hayırdır kuzum nie canın sıkkın işle alakalı mı? öle ise bende aynı dertten muzdaribim.. tatile ihtiyacım var.... :KK4:
İş, ev, çocuk hepsi bir arada olunca çok keyifli olmuyor ama havalarda ısınacak inşallah bol bol gezeriz kuzularla inşallah sıkıntımız biter inşalllah:))

Günaydın Arkadaşlar Artık yorgunluk-uykusuzluk ve işyerinin stresi hepimizi yordu::KK37::KK37:

Günaydın canım..

41 kere maşAllah...Allah nazardan korsun...çok tatlı....

saol smyrnacım. allah bağışlasın hepimizinkini..

İstanbulun güneşli havasından kocaman bir günaydın:)
Rapuşummm hoşgeldin kuzum özledim seni ulaşımından o yanaklarından kocaman kızartarak öptüm işte :KK37:

:) öp bakalım teyzesi.
ee senin kuzucuklar nasıl

saol smyrnacım. allah bağışlasın hepimizinkini..

:) öp bakalım teyzesi.
ee senin kuzucuklar nasıl

İyi teyzesi ellerinden öperler:)) Duru kuzusu tam bir cadı oldu istemediği bir şey olursa basıyor çığlıgı:)) Abimizde dersleri ile haşır neşir 1.sınıf ama ciddi ciddi ödevlerimiz var ..Birde ona ders çalıştırırken halimizi görsen Duru kitabı almak istiyor abi kızıyor :)) tam curcına oluyor evde:)

nasılsınız arkadaşlar..Artık yaz gelsin yaa sıkıldık kat kat giyinmekten evin içinde durmaktann:S:S:S:S

Baharnazcım geçmiş olsun..Kabızlıkta muhallebi verme istersen..Arkadaş iyi öneride bulunmuş..Milupanın galiba 7 tahıllı gece maması var..Ben azraya aldım ama hanfendi hazır hiçbişeyi sevmiyo...Enes hareketli bi bebekmi canım??Yürümeye başladığında hareketleri artar her besini yer,özellikle yaz meyveleri kabızlığa iyi geliyoya bu sorundan temelli kurtulursunuz canım...Çok öp bebeğini..

Rapuuu maşallahh yaa çokk masummm..Gözler nekadar güzelll...Kokulu kokulu öp yerimeee....
Tomurcuk sanada kolay gelsin canım..Anlattığın sahneyi canlandırdımda hayalimdee :)))))

nasılsınız arkadaşlar..Artık yaz gelsin yaa sıkıldık kat kat giyinmekten evin içinde durmaktann:S:S:S:S

Baharnazcım geçmiş olsun..Kabızlıkta muhallebi verme istersen..Arkadaş iyi öneride bulunmuş..Milupanın galiba 7 tahıllı gece maması var..Ben azraya aldım ama hanfendi hazır hiçbişeyi sevmiyo...Enes hareketli bi bebekmi canım??Yürümeye başladığında hareketleri artar her besini yer,özellikle yaz meyveleri kabızlığa iyi geliyoya bu sorundan temelli kurtulursunuz canım...Çok öp bebeğini..

Rapuuu maşallahh yaa çokk masummm..Gözler nekadar güzelll...Kokulu kokulu öp yerimeee....
Tomurcuk sanada kolay gelsin canım..Anlattığın sahneyi canlandırdımda hayalimdee :)))))

sana aktılıyorum dilekcim artık yaz gelsin bu kış çok uzadı ve çok souk oldu yaa...
bebişler eve tıkıldı kaldı....

İyi teyzesi ellerinden öperler:)) Duru kuzusu tam bir cadı oldu istemediği bir şey olursa basıyor çığlıgı:)) Abimizde dersleri ile haşır neşir 1.sınıf ama ciddi ciddi ödevlerimiz var ..Birde ona ders çalıştırırken halimizi görsen Duru kitabı almak istiyor abi kızıyor :)) tam curcına oluyor evde:)

ayy evet tahmin edebiliyorum durumu :KK37: sanada sabır diliyorum tomurcumm

dilekcim sen bide bizi düşün kış bizi mahvettiii :KK50: -13 leri yaşadık burda hemde gündüz..geceyi sölemiyorum bile..oğluşum hep ev içinde hapis kaldı resmen bunalıyor çocuğum ama elden ne gelir. çıkarsam hasta olur fena kesiyor hava..
öperim tabi..zaten öpüşmeyi öğrendik şimdilerde öp diyorsun ağzını kocaman açıp yanağına hammmm die bastırıyor :KK52:

ayyyyy maşallah onaaa yaaaa nie somutmuş öleeeee, yerim onu bennnn 41 kere maşallah:nazar::nazar:

handecim anasının resim çılgınlığından usanmıştı garip ondan öle duruyor :KK53:

selam

Tomucuk önerin için saol

fDilek Enes hareketli ama yinede hareketleri kabızlığını çözmüyor, Enste Azra gibi çok hazır mama tüketmedik sadece Ankaera sürecinde ameliyatım esnasında tüketmiştik Pirinç unu bırakayım istiyorum hatta akşama farklı çorbayla uyusun istiyorum ama sadece tadıp bırakıyor akşam yemekleride öyle.

Rapu Maşallah oğluşuna

Herkese merhaba.Siteye giremiyorum,girsem de biraz geçmişi okuyorum,çıkıyorum.Ev,iş derken.Bütün kuzular ve annelerine öpücükler:)
Çok zor bir haftasonu geçirdim.Devanın ilk aylardan beri devam eden kabızlığı iyice bunalttı.Taş gibi kaka yapıyor yavrum,ağlaya ağlaya benim de bağrımı deldi anlayacağınız.Duphalac diye bir şurup var onu verdim,ama o da aynı gün etki etmiyor.Kucağımdan inmedi iki gün boyunca.

kabızlık sorunu bizdede var malesef. anlamadım neyi yanlış yapıyorum. 3-4 aylıkkende çok şiddetli yaşamıştık şimdi yine oldu. şurupta vermek istemiyorum ama çok zorlanıyor oğluş.

mrb kızlar. Umarım tüm annlere ve bebişleri iyidir. biz oğlumla çok iyiyiz şükür. Bugün babası gezmeye çıkardı. Arbada koltuğuna oturunca bana bay bay yapıyor sıpa.
Kabız olan kuzucukalar çok geçmiş olsun İnşallah biran önce düzelirler.
Fdilek bence de havalar ısınsın artık. Çok bunaldık evde oturmaktan.
Kızlar benim adetim iki gün geçti. korkuyorum. İnşallah yarına kalmaz içim rahatlar. Off ne bitmez çileymiş bu her ay her ay.
Oğluma kıyamıyorum. Benim ilgime sevgime muhtaç henüz. Neyse inşallah korktuğum gibi değildir.

mrb kızlar umarım bütün anneler ve bebişleri iyidir. Biz oğlumla iyiyiz şükür. bugün babasıyla gezmeye çıktı. Arabada koltuğuna oturunca bana bay bay yapıyor:)
Rapuu maşallah oğluna çok ttalı. Allah yavrularımızı korusun.
kabız olan bütün bebeklere çok geçmiş olsun. İnşşallah en kısa zamanda düzelirler.
Kızlar benim adetim iki gün geçti. korkuyorum. ne bitmez çileymiş bu her ay her ay...oğluşumun benim ilgime sevgime ihtiyacı var henüz. Neyse inşallah korktuğum gibi olmaz.

Günaydın Arkadaşlar size bi sorum olacak bebeklerinizin bıngıldakları kapandımı? Bugün biz dr. gittik öksürüğümüz geçmediği için daha bıngıldağı kapanmamış oğlumun dr. 2 yaşına kadar kapanması gerekli dedi hergün devit ilacı kullanıyorduk onu değiştirdi gelişimi iyi dedi bende tedirgin oldum sizde durumlar nasıl?

Günaydın Arkadaşlar size bi sorum olacak bebeklerinizin bıngıldakları kapandımı? Bugün biz dr. gittik öksürüğümüz geçmediği için daha bıngıldağı kapanmamış oğlumun dr. 2 yaşına kadar kapanması gerekli dedi hergün devit ilacı kullanıyorduk onu değiştirdi gelişimi iyi dedi bende tedirgin oldum sizde durumlar nasıl?

Günaydın herkese. Benim oğlumun bıngıldağı da kapanmadı hala ama kapanması için erken değil mi? aylık kontrollerde bıngıldağına da bakılıyor bir sorun olsa söylerlerdi.

kabızlık sorunu bizdede var malesef. anlamadım neyi yanlış yapıyorum. 3-4 aylıkkende çok şiddetli yaşamıştık şimdi yine oldu. şurupta vermek istemiyorum ama çok zorlanıyor oğluş.

Ben de şurup yada ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum.Ama artık kan geldi bebeğimden o kadar zorlandı bu sefer mecbur kaldım.2-4 ay arası sürmüştü bizim de.
Simgesel, bıngıldak kızımında kapanmadı.Doktor normal dedi.D vitamini kullanıyorum günlük.Demir ilacını veremiyorum, onu bari alsın.1,5 yaşına kadar kullanacakmışız D vitaminini.

Bu arada yürüteç aldık;2-3 hafta oldu. faydaları konusunda kararsızdım,ama çok mutlu fıstığım :))

günaydın herkese... benim oğlumun bıngıldağıda son kontrolde kapanmamıştı ama normalmiş arkadaşların dediği gibi

X