mertkan güzel isimmiş olabilir. bizde toprak koyacaz ben tam alışamadım ama babamız topraktan başka birşey demiyor:) aman sağlıklı olsunda napayım artık:) ya zaten bugün o kadar çikolata falan yedim hissedemiyorum bebeğimi
ben gene erken giderim zaten dayanamam. ama zaten tatil matil vakit geçicek inş. ya benim doktor benim kilomu falan ölçmüo hiç. bi takip yapması gerekmez mi ki? ben iki haftadır haftada yarım kilo aldım. nette araştırdım normalmiş. ama bana çok gelio.
evet dr un kiloyla ilgili bi değerlendirme yapması lazım..hafta bazında değilde drlar aylık ölçümlere bakıyorlar...bencede kilo alımın gayet normal...
Moralim sıfırın altında arkadaşlar sebebi; dün bi kaç ay önce doğum yapmış bi arkadaşımla konuştum ve konuşma sonucunda sen bu bebeğe iyi bakamıyorsun dedi.. kramplara bağlı ağrılar 8. ve 9. aylarda başlarmış ve magnezyuma o zaman başlanırmış.aslında sağlık ocağındaki hemşirede çok erken demişti...
kızlar merhaba,
c.tesi ikilitest yaptırdık.kan sonucu çarşamba akşam çıkacak ama,ultrason sonucu elimde.bi bakaın bakalım.siz tecrübelisiniz. bilirsiniz az çok..
merak ediyorum ne çıktı acaba..gerçi ikisi birlikte değerlendirilecek ama..
olsun şimdilik buna bi bakın..Eki Görüntüle 215690
aslında benim biraz daha dikkat etmem için böyle söledi...bende bazen acaba demeden duramıyorum. gerçekten bebeğime iyi bakabiliyor muyum? sorusu aklıma takılmıyor değil yanii..normal yememe içmeme devam ediyorum süt, yoğurt, yumurta ve meyve'ye ağırlık veriyorum. çay ve kahveyi olabildiğince azalttım daha başka ne yapacammmmmmm ki.
aslında benim biraz daha dikkat etmem için böyle söledi...bende bazen acaba demeden duramıyorum. gerçekten bebeğime iyi bakabiliyor muyum? sorusu aklıma takılmıyor değil yanii..normal yememe içmeme devam ediyorum süt, yoğurt, yumurta ve meyve'ye ağırlık veriyorum. çay ve kahveyi olabildiğince azalttım daha başka ne yapacammmmmmm ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?