Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bılemıyorum ayagımda sol şişdı ustune basamıyorum ama onlar şu an umrumda deyık embryona bır şey olmamışdır umarım ( olurmu acaba 6 gundur tutmusdurmu agrım kanamam yok olda ıdı bır şey belirti vermezmmuydu
Çok geçmiş olsun diğer transferimde ben de merdivenden düşmüştüm popomu vura vura 3-5 merdiven aşağı indim .Allahın izniyle hiç bir şey olmamıştı sonrasında bebeğimin tutunduğunı hatta düştüğüm sırada hamile olduğumu öğrendim .İçinizi ferah tutun Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz

Kızlar kliniğe geldim çok heyecanlıyım🥺🥺🥺🩷🩷🩷

Maşallah 🧿 canım benim su gibi geçsin dilerim sağlıklı kaliteli yumurtaların toplansın sonra da kaliteli Altın embriyoların olsun sonra da annesine gelip can kan bulsun sıkı tutsun bırakmasın bebiş olsun inşallah Amin 🤲❤️

Belirti aramaya başlayabilir miyiz acaba olanlar ne durumda neler oldu vs.. Benim ilki üzerinden 8 sene geçti kısmen unutmuşum bazı anları ☺️

Bence belirti hiç arama canısı vücudun seni yanıltmasın bazen ilaçlarda hamileymiş gibi tepki veriyor inşallah dilerim sonunda pozitifleri görürsün 🤲 bizde seninle o heyecanları yaşamak nasip olsun 🥰🫶

Günaydın 🌞 kızlarım hayırlı sabahlar hayırlı günler olsun inşallah 🫶
Bu yeni hafta bize bebeklerimizi getirsin inşallah Rabbim hepimizi evlat 👦 müjdesiyle müjdelendirsin inşallah 🤲
Kimin ne dileği isteği varsa Rabbim kabul etsin inşallah herşey gönlümüzce olsun Amin Ecmain 🤲

Kızlar opudan çıktım ama odadayım daha ne oldu ne bitti bilmiyorum hafif baygınım ancak hemşirem cumartesi günü kan almıştı. Progesteron hafif yüksek çıkmış sanırım rahim de biraz uygun değil gibiymiş. Kesin sonucu doktor söyleyecek ama belki embriyolar dondurulup bir sonraki ay transfer edilebilirmiş. Öyle olursa süreç nasıl ilerleyecek acaba?

Kızlar opudan çıktım ama odadayım daha ne oldu ne bitti bilmiyorum hafif baygınım ancak hemşirem cumartesi günü kan almıştı. Progesteron hafif yüksek çıkmış sanırım rahim de biraz uygun değil gibiymiş. Kesin sonucu doktor söyleyecek ama belki embriyolar dondurulup bir sonraki ay transfer edilebilirmiş. Öyle olursa süreç nasıl ilerleyecek acaba?

Hadi gözün aydın olsun canım benim çok sevindim 🥹
Dur bakalım doktorun son kararı verecektir inşallah 🤲 ben hiç dondurulmuş transfer olmadım bilgim yok tecrübeli kızlarım söylerler inşallah yarın hepsi bölünsün Amin 🤲👼👼❤️

Back
X