- 20 Haziran 2016
- 5.144
- 9.302
- 198
- Konu Sahibi mayala katar
- #12.241
Kızlar kliniğe geldim çok heyecanlıyım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de öyledir ama biz işte illa bi işaret arıyoruz.. Ne biliyim kaşık ağrım oluyor ara ara batma gibi mesele biliyorum hissediyorum aklımın oyunu mu acaba bana öyle bi şey aslında yok muKuzum benim doktorum hiçbir belirti olmaz kendini boşa dinleme demişti.
Neden ne için ?Kızlar kliniğe geldim çok heyecanlıyım![]()
Opu için canımNeden ne için ?
Rabbim yardımcın olsun canımKızlar kliniğe geldim çok heyecanlıyım![]()
Çok geçmiş olsun diğer transferimde ben de merdivenden düşmüştüm popomu vura vura 3-5 merdiven aşağı indim .Allahın izniyle hiç bir şey olmamıştı sonrasında bebeğimin tutunduğunı hatta düştüğüm sırada hamile olduğumu öğrendim .İçinizi ferah tutun Allah’ın izniyle hiç bir şey olmazBılemıyorum ayagımda sol şişdı ustune basamıyorum ama onlar şu an umrumda deyık embryona bır şey olmamışdır umarım ( olurmu acaba 6 gundur tutmusdurmu agrım kanamam yok olda ıdı bır şey belirti vermezmmuydu
Allah yardımcın olsun canımKızlar kliniğe geldim çok heyecanlıyım![]()
Su gibi geçsin hayırla canım bekliyoruz seniKızlar kliniğe geldim çok heyecanlıyım![]()
İlaçlar yapıyor canım aklının oyunu değil. Ama belirti için çok erken dahaBelki de öyledir ama biz işte illa bi işaret arıyoruz.. Ne biliyim kaşık ağrım oluyor ara ara batma gibi mesele biliyorum hissediyorum aklımın oyunu mu acaba bana öyle bi şey aslında yok mu![]()
Allah yardımcın olsun canım kolaylıkla geçsin bir sürü sağlıklı embriyon olsun ins.Opu için canım
Kızlar kliniğe geldim çok heyecanlıyım![]()
Belirti aramaya başlayabilir miyiz acaba olanlar ne durumda neler oldu vs.. Benim ilki üzerinden 8 sene geçti kısmen unutmuşum bazı anları![]()
Kızlar opudan çıktım ama odadayım daha ne oldu ne bitti bilmiyorum hafif baygınım ancak hemşirem cumartesi günü kan almıştı. Progesteron hafif yüksek çıkmış sanırım rahim de biraz uygun değil gibiymiş. Kesin sonucu doktor söyleyecek ama belki embriyolar dondurulup bir sonraki ay transfer edilebilirmiş. Öyle olursa süreç nasıl ilerleyecek acaba?
Hadi canım inşallah çok güzel gecsin. DuadasinKızlar kliniğe geldim çok heyecanlıyım![]()
Ben çıktım 1 saat önce kuzum sen naptınHadi canım inşallah çok güzel gecsin. Duadasin![]()
Canım benim randevuya daha var 4 saat sonra. Doktor ne dedi?Ben çıktım 1 saat önce kuzum sen naptın