• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

Canım saol seninde hayırlı olsun:) biz geçen hafta gördük sadece bu hafta sadece sonuç gösterdik. Bir dahaki randevu temmuzun 16sı gibi bu hafta doktor olmadığı için. Acaba diyorum cumartesi başka bir doktora gitsemmi? Sadece görmek amaçlı bu arada selemi hissediyormusun bebeğini?

bence doktorunu bekle hem bebişini büyümüş görürsün tabi yinede karar senin :)
bebeği hissetme konusunu gelince çok farklı bi duygu ne olduğunu anlayamıyorsun şöyle arada bir hafif nabız atışı gibi ve gaz sıkışması oluyor.
eşim kulağını yaslayıp dinliyor ve bebeğin hareketlerini duyduğunu söylüyor hatta keşke sende duysan deyip kıskandırıyor beniii....

benimde şöyle 4-5 gündür böyle karın guruldaması gibi oluyor. acaba bebek hareketlenmesi olabilirmi??? açlıktan değil yani. böyle oturunca oluyor daha sık birde dondurma yerken....

inşalah öyledir canım. ama bugün hissetmedim daha kıpırdınmadı galiba işe geldik ya ondandır belkide:) neyse inşallah bi kaç güne daha iyi hissederiz:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Canım saol seninde hayırlı olsun:) biz geçen hafta gördük sadece bu hafta sadece sonuç gösterdik. Bir dahaki randevu temmuzun 16sı gibi bu hafta doktor olmadığı için. Acaba diyorum cumartesi başka bir doktora gitsemmi? Sadece görmek amaçlı bu arada selemi hissediyormusun bebeğini?

canım ultrasona sık girmek bebeğe zarar verir ve huzursuzlaştırır.

kızlar ben geldim bebişi gördük çok şükür iyiydi her şey yolunda 20-25 gün sonra sabah erken ve aç karna muayene olacakmışız...marincap balık yağı hapı ve magnorm magnezyum hapı verdi...

Kızlar ben özel gün fotoğrafçıyım, bayan olduğum için bebeğinizi görüntületmekte hiç zorluk çekmezsiniz :) doğuma girip o anı ölümsüzleştiriyorum. Bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz... :)

kızlar ben geldim bebişi gördük çok şükür iyiydi her şey yolunda 20-25 gün sonra sabah erken ve aç karna muayene olacakmışız...marincap balık yağı hapı ve magnorm magnezyum hapı verdi...

ohh ne güzel annesi bebişini görmüş :) izlemeye doyamıyoruz değil mi maşallah o kadar güzeller ki :) Allah ı sağlık versn hepimize ve bebeklerimize inşallah :nazar::nazar::emir_bebek:

ohh ne güzel annesi bebişini görmüş :) izlemeye doyamıyoruz değil mi maşallah o kadar güzeller ki :) Allah ı sağlık versn hepimize ve bebeklerimize inşallah :nazar::nazar::emir_bebek:

evet aynen öyle canım o eller ayaklar yok mu maşallah sanki bize el sallıyordu :)) ALLAHIM tüm bebişleri korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin(amin)

doktorumuz oğluşumun ismini sordu? yaaa isim koymakta ne var, şöyle kısa öz anlamlı olsun yeter diyooo
sinirrr oldum zaten öle kolay mı isim koymak? çocuk bi ömür o isimle yaşayacak.
eşimde kimseye sorma kafamız artık karışmasın MERTKAN olsun diyooo... ama ben yinede mertkan ismi hakkındaki fikirlerinizi almak isterim tabi :D
bir de uyum için bu açıdan mı baksam; MERTKAN ABİ, MERTKAN AMCA, MERTKAN BEY, MERTKAN DEDE :))))))))

benim daha çocuğumu görmeme çok var yaa.tee 27 temmuz :( erken randevu alsam ben geldiiiiiim desem :)

insan ultrasonda olsa doyamıo bakmaya.

doktorumuz oğluşumun ismini sordu? yaaa isim koymakta ne var, şöyle kısa öz anlamlı olsun yeter diyooo
sinirrr oldum zaten öle kolay mı isim koymak? çocuk bi ömür o isimle yaşayacak.
eşimde kimseye sorma kafamız artık karışmasın MERTKAN olsun diyooo... ama ben yinede mertkan ismi hakkındaki fikirlerinizi almak isterim tabi :D
bir de uyum için bu açıdan mı baksam; MERTKAN ABİ, MERTKAN AMCA, MERTKAN BEY, MERTKAN DEDE :))))))))

bence gayet güzel bi isim. :)

kızlar merhaba,

c.tesi ikilitest yaptırdık.kan sonucu çarşamba akşam çıkacak ama,ultrason sonucu elimde.bi bakaın bakalım.siz tecrübelisiniz. bilirsiniz az çok..
merak ediyorum ne çıktı acaba..gerçi ikisi birlikte değerlendirilecek ama..
olsun şimdilik buna bi bakın.. $klm.jpg

Son düzenleme:
mertkan güzel isimmiş olabilir. bizde toprak koyacaz ben tam alışamadım ama babamız topraktan başka birşey demiyor:) aman sağlıklı olsunda napayım artık:) ya zaten bugün o kadar çikolata falan yedim hissedemiyorum bebeğimi:emir_bebek::50:

TEŞK. EDERİM CANIM :)

27 sine gerçekten çok varmış 1 ay, biz 22 sinde tekrar gidecez..
ben yerinde olsam erken giderdim ki hep öyle yaptım çünkü dayanamıyordum
dr un sölediği zamandan önce gittim.. yinede sen bilirsin tabi :))

ben gene erken giderim zaten dayanamam. ama zaten tatil matil vakit geçicek inş. ya benim doktor benim kilomu falan ölçmüo hiç. bi takip yapması gerekmez mi ki? ben iki haftadır haftada yarım kilo aldım. nette araştırdım normalmiş. ama bana çok gelio.

Back