- 14 Aralık 2024
- 2.583
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.256
- 48
- 31
Kiz benim kanlar burdan almanya ordan uk aktarma oradan ohio simdi de ohio dan texas a yola ciktiKargo takip deyince de sen ahjhjhjhhjhhaah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz benim kanlar burdan almanya ordan uk aktarma oradan ohio simdi de ohio dan texas a yola ciktiKargo takip deyince de sen ahjhjhjhhjhhaah
Aboliii kafayı yedirtir insanaKiz benim kanlar burdan almanya ordan uk aktarma oradan ohio simdi de ohio dan texas a yola ciktibir esim bakiyor bir ben tik oldu ajdjdjdj
Kesinlikle öyle bacım her doğum vücudu yeniliyor diyorlar ama aslında geri de gidiyoruz mental anlamda fiziksel anlamda öyle olmayan da vardır belki bilememe tabi canım bedeni de çok yormaya gerek yok her doğumda her hamilelikte kadından çok şey eksiliyor. kendimize de iyi bakmamız lazım bir ömür bu bedendeyiz çünkü
Sahte de olabilir dedi poncikimAy bilezikler sahtemiymiş herkes laf söyleyince gördün hiç takip etmiyorum fenomen ama bazı sayfalar önüme düşüyor direkt
SusssssAboliii kafayı yedirtir insananasıl dayandın
![]()
Yolculuk sonlanınca göremiyorsunuz dimi çalışma aşamasında vs olduğunuKiz benim kanlar burdan almanya ordan uk aktarma oradan ohio simdi de ohio dan texas a yola ciktibir esim bakiyor bir ben tik oldu ajdjdjdj
belki de gerçektir kız bilmiyorum ya sahteyse diye dedim benAy bilezikler sahtemiymiş herkes laf söyleyince gördün hiç takip etmiyorum fenomen ama bazı sayfalar önüme düşüyor direkt
Yok tatlisim bence en son oraya merkeze varinca vardi denecek is biticekYolculuk sonlanınca göremiyorsunuz dimi çalışma aşamasında vs olduğunu
Bi stroysinde kadınlar kulübünü okuduğunu söylemişti yanlış bilgi yaymayalımbelki de gerçektir kız bilmiyorum ya sahteyse diye dedim benyanlış bilgi yayılmasın sonra
![]()
bu kadar hızlı ulaştıysa sonuç çabuk gelir gidişinden daha az kalır testteKiz benim kanlar burdan almanya ordan uk aktarma oradan ohio simdi de ohio dan texas a yola ciktibir esim bakiyor bir ben tik oldu ajdjdjdj
Dogru onlar icin ne ki koy makineye incele sonra ahdjdjdjbu kadar hızlı ulaştıysa sonuç çabuk gelir gidişinden daha az kalır testte![]()
Vaaaay helal olsun enişteye kızz severim böyle takıntıları. fırsat bu fırsat hadi gidelim derdim senin yerinde olsam hahahhahhahahSusssss
Bugun de esim kudurdu gel bi bakalim napiyor yakindaki hastaneye gidelim diyor ahsjdjdjd
Geçmiş olsun canım evet enfeksiyon bulantı yapar annem ben küçükken öyle derdiKızlar tünaydın iyi haftalar, aşırı bulantımın idrar yolu enfeksiyonu yüzünden olabileceğine dair izlediğim videoyla bu sabah doktoruma koştum. Bak Allahın işine çocugumu da gördüm10+3 bugün. Ekrana bi baktım kımıldamıyor, geçen haftadan o durmayan hali kaldıgı için aklımda, tahmin edersiniz ki saniyelik kalp krizi geçirdim, meğer uyuyormuş uyandırdık, el salladı. Çok şükür herşey yolunda. Veeee idrar tahlilimde de enfeksiyon çıktı. İlaç verdi doktor, umarım bulantı artışımın sebebi de budur.
ayyyy nasıldı nasıldıııı geçen haftaya göre büyümüş mü daha belirgin olmuş muKızlar tünaydın iyi haftalar, aşırı bulantımın idrar yolu enfeksiyonu yüzünden olabileceğine dair izlediğim videoyla bu sabah doktoruma koştum. Bak Allahın işine çocugumu da gördüm10+3 bugün. Ekrana bi baktım kımıldamıyor, geçen haftadan o durmayan hali kaldıgı için aklımda, tahmin edersiniz ki saniyelik kalp krizi geçirdim, meğer uyuyormuş uyandırdık, el salladı. Çok şükür herşey yolunda. Veeee idrar tahlilimde de enfeksiyon çıktı. İlaç verdi doktor, umarım bulantı artışımın sebebi de budur.
hem gözün aydın hem geçmiş olsun. Ben de son gittiğimde kıpırdamıyor diye hocam neden bu bebek sürekli uyuyor hareketlerini hiç göremeyecekmiyiz dedim. İçerde ne yapmasını bekliyorsun uyuya uyuya büyüyecek dediKızlar tünaydın iyi haftalar, aşırı bulantımın idrar yolu enfeksiyonu yüzünden olabileceğine dair izlediğim videoyla bu sabah doktoruma koştum. Bak Allahın işine çocugumu da gördüm10+3 bugün. Ekrana bi baktım kımıldamıyor, geçen haftadan o durmayan hali kaldıgı için aklımda, tahmin edersiniz ki saniyelik kalp krizi geçirdim, meğer uyuyormuş uyandırdık, el salladı. Çok şükür herşey yolunda. Veeee idrar tahlilimde de enfeksiyon çıktı. İlaç verdi doktor, umarım bulantı artışımın sebebi de budur.
Oyle de uyanik ki baska yere goturmeyi teklif ediyor doktordan azar yememek icin ahahahaha. Diyorum agri aci ceken ben ben kurtlanmadim sana noliyor, efendim merak etmis yine el sallayacak miymis cocuguVaaaay helal olsun enişteye kızz severim böyle takıntıları. fırsat bu fırsat hadi gidelim derdim senin yerinde olsam hahahhahhahah
Ben olsam esime degil kendi hafizama guvenirdimŞimdi size çok önemli bir şey soracağım kızlar. Benim normalde sabah 8 ve akşam 8de fitilim var. Bugün dersim olmadığı için baya bi uyumuşum uyandım fitili sabah koyup koymadığımı hatırlamıyorum. Yani eşim diyor 8 gibi daha uyuyordun djdjdj ama hayali olarak da koydum gibi. Ne yapsam bilemedim atayım mı bi fitil daha yoksa akşamı mı bekleyeyim((
At at hiçbirşey olmaz, benım bugün son. Transferden öbce başlamıştım aylardır kullanıyordum canım. İlk haftalar dakika takibi yapardım son zamanlarda öyle bir kafama göreydi kiŞimdi size çok önemli bir şey soracağım kızlar. Benim normalde sabah 8 ve akşam 8de fitilim var. Bugün dersim olmadığı için baya bi uyumuşum uyandım fitili sabah koyup koymadığımı hatırlamıyorum. Yani eşim diyor 8 gibi daha uyuyordun djdjdj ama hayali olarak da koydum gibi. Ne yapsam bilemedim atayım mı bi fitil daha yoksa akşamı mı bekleyeyim((
bilemedim şimdi 1 sata geçse kullan derdim ama öğlen olmuş, doktoruna bir sor istersen canım yanlış yönlendirmeyelim seniŞimdi size çok önemli bir şey soracağım kızlar. Benim normalde sabah 8 ve akşam 8de fitilim var. Bugün dersim olmadığı için baya bi uyumuşum uyandım fitili sabah koyup koymadığımı hatırlamıyorum. Yani eşim diyor 8 gibi daha uyuyordun djdjdj ama hayali olarak da koydum gibi. Ne yapsam bilemedim atayım mı bi fitil daha yoksa akşamı mı bekleyeyim((