Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
e tabi canım bedeni de çok yormaya gerek yok her doğumda her hamilelikte kadından çok şey eksiliyor. kendimize de iyi bakmamız lazım bir ömür bu bedendeyiz çünkü
Kesinlikle öyle bacım her doğum vücudu yeniliyor diyorlar ama aslında geri de gidiyoruz mental anlamda fiziksel anlamda öyle olmayan da vardır belki bilemem
Ay bilezikler sahtemiymiş herkes laf söyleyince gördün hiç takip etmiyorum fenomen ama bazı sayfalar önüme düşüyor direkt
Sahte de olabilir dedi poncikim 😂

Kiz benim kanlar burdan almanya ordan uk aktarma oradan ohio simdi de ohio dan texas a yola cikti 🤣🤣🤣 bir esim bakiyor bir ben tik oldu ajdjdjdj
Yolculuk sonlanınca göremiyorsunuz dimi çalışma aşamasında vs olduğunu

Kızlar tünaydın iyi haftalar, aşırı bulantımın idrar yolu enfeksiyonu yüzünden olabileceğine dair izlediğim videoyla bu sabah doktoruma koştum. Bak Allahın işine çocugumu da gördüm🤭 10+3 bugün. Ekrana bi baktım kımıldamıyor, geçen haftadan o durmayan hali kaldıgı için aklımda, tahmin edersiniz ki saniyelik kalp krizi geçirdim, meğer uyuyormuş uyandırdık, el salladı. Çok şükür herşey yolunda. Veeee idrar tahlilimde de enfeksiyon çıktı. İlaç verdi doktor, umarım bulantı artışımın sebebi de budur.

Şimdi size çok önemli bir şey soracağım kızlar. Benim normalde sabah 8 ve akşam 8de fitilim var. Bugün dersim olmadığı için baya bi uyumuşum uyandım fitili sabah koyup koymadığımı hatırlamıyorum. Yani eşim diyor 8 gibi daha uyuyordun djdjdj ama hayali olarak da koydum gibi. Ne yapsam bilemedim atayım mı bi fitil daha yoksa akşamı mı bekleyeyim :(((

Kızlar tünaydın iyi haftalar, aşırı bulantımın idrar yolu enfeksiyonu yüzünden olabileceğine dair izlediğim videoyla bu sabah doktoruma koştum. Bak Allahın işine çocugumu da gördüm🤭 10+3 bugün. Ekrana bi baktım kımıldamıyor, geçen haftadan o durmayan hali kaldıgı için aklımda, tahmin edersiniz ki saniyelik kalp krizi geçirdim, meğer uyuyormuş uyandırdık, el salladı. Çok şükür herşey yolunda. Veeee idrar tahlilimde de enfeksiyon çıktı. İlaç verdi doktor, umarım bulantı artışımın sebebi de budur.
Geçmiş olsun canım evet enfeksiyon bulantı yapar annem ben küçükken öyle derdi😀 9. Haftada daha hareketliler benimki de uyuyordu 10. Haftada

ayyyy nasıldı nasıldıııı geçen haftaya göre büyümüş mü daha belirgin olmuş mu

hem gözün aydın hem geçmiş olsun. Ben de son gittiğimde kıpırdamıyor diye hocam neden bu bebek sürekli uyuyor hareketlerini hiç göremeyecekmiyiz dedim. İçerde ne yapmasını bekliyorsun uyuya uyuya büyüyecek dedi 🤣🤣 sonra da ben gülünce bebek uyandı ve el sallamıştı 🤣 neyse taktiği öğrendik artık ya öksüreceğiz ya güleceğiz 🤣 enfeksiyon için ilaç verdi mi

Vaaaay helal olsun enişteye kızz severim böyle takıntıları. fırsat bu fırsat hadi gidelim derdim senin yerinde olsam hahahhahhahah
Oyle de uyanik ki baska yere goturmeyi teklif ediyor doktordan azar yememek icin ahahahaha. Diyorum agri aci ceken ben ben kurtlanmadim sana noliyor, efendim merak etmis yine el sallayacak miymis cocugu🤣🤣
Dogurunca beni tanimiycak sanirim bu ya ahwhahaha

Şimdi size çok önemli bir şey soracağım kızlar. Benim normalde sabah 8 ve akşam 8de fitilim var. Bugün dersim olmadığı için baya bi uyumuşum uyandım fitili sabah koyup koymadığımı hatırlamıyorum. Yani eşim diyor 8 gibi daha uyuyordun djdjdj ama hayali olarak da koydum gibi. Ne yapsam bilemedim atayım mı bi fitil daha yoksa akşamı mı bekleyeyim :(((
Ben olsam esime degil kendi hafizama guvenirdim🥹

At at hiçbirşey olmaz, benım bugün son. Transferden öbce başlamıştım aylardır kullanıyordum canım. İlk haftalar dakika takibi yapardım son zamanlarda öyle bir kafama göreydi ki🤭🤭 atlama saat geçse de koy hemen. Unutunca da koydum ben birkaç kez fazladan

bilemedim şimdi 1 sata geçse kullan derdim ama öğlen olmuş, doktoruna bir sor istersen canım yanlış yönlendirmeyelim seni

Back
X