insallah cnm senin yuzunude guldurur..opuorum seni..
bende seni öptümmm canımmm..
Kızlar yanlız kesenin görünmesi ve kalp atışları karından ve vajinal muayene göre değişiyor. Karından bakıldığında daha geç görünüyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah cnm senin yuzunude guldurur..opuorum seni..
canım inş güzel haberler alırsın.....yalnız kalp atışı 7 yada 8 de duyuluyor muş diye biliyorum.... inş sen duyarsın..... bende 21 nide gideceğim inş....ozaman 6+5 olacaz inş....
canım seninki kaç haftalık?
Guunaydinnnnnnn.......
Kızlar ilk sayfaya liste yaptım. İlk hamişleri yazdım. İnş bu ay bereketli olur çok hamiş oluruz. Ama listede eksikler var yazmamı istediğiniz şeyleri söylerseniz yazarım.:126:
selammmmmmm ........
kıyamam ya dikkat et bol bol yat, bende durumlar aynı çalıştığım için gündüzleri pek dinlenemiyorum ama akşamları acısını çıkartıyorum :) bel ağrılarım çok fazla. bi şey soracam sata göre mi 6-1 sin.6-1 olduk cok sükür.. nasil gitsin migde bulantisi vs.
dün tam yattim hapsurmam gerekti sol kasigima bir agri girdi allahim ödüm koptu ..
sende nasil gidiyor?
evet öyleyim. ben 2.5 haftadir raporluyum. ise gitmiyorum, zaten bu hafta doktor bana calisamaz raporu verecek 6haftalik. biraz leke gelince hafif sakincali oldu dikkat etmeliyim..
Sanada ALLAh yardim etsin. bu ilk zamanlar cok zor calismak icin..
selam kızlar ya bende bi acayıplıkmı var anlamadım ama bende bulantı falan yok iştahsızlık var veyemek yedikten sonra hazımsızlık var okadar buda beni korkutuyor çünkü bulantısı çok olanın düşük tehlikesi az olurmuş yarın doktora gidecegiz saat 1de randavum inşallah bebegimide kalp atışlarınıda duyarız benim için dua edin
Ezgim, okudum yazmadan edemedim bak simdi....yazdiklarin aynen bendede öyle. Hamililige dair bende hic birsey yok. ne bulantim ne basdönmesi nede aserme vs vs vs....doktoruma bile sordum cünkü kendimi hic hamile hissetmiyorum bu yüzden, fakat doktor bana sadece cok sansli oldugumu söyledi :)
sagol zuzzuucum böyle birileri ile aynı şeyleri hissedim normal oldugunu duyunca mutlu oluyorumbende yarın 1 iple çekiyorum umarım bebişimi ve kalp atışlarını hemen duyabilirim canım
bende merak ettim bak simdi :) cok zor oluyor randevulari beklemek bende 3 haftadir bu eziyeti cekiyorum. Tahminimce seninle günlerimiz asagi yukari ayni olmasi gerekiyo. günlerini vs biliyormusun? Merak ettim bak simdi kiyaslama yapmak istedim benim kontrollerimle gördüklerimizle...