• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

canım inş güzel haberler alırsın.....yalnız kalp atışı 7 yada 8 de duyuluyor muş diye biliyorum.... inş sen duyarsın..... bende 21 nide gideceğim inş....ozaman 6+5 olacaz inş....

canım seninki kaç haftalık?

sat göre hesaplarsak 5hafta -6 günlük ama bana kalırsa daha 4 haftalık falan cumartesi doktora gidicem ozaman kesinleşir herhalde

Kızlar ilk sayfaya liste yaptım. İlk hamişleri yazdım. İnş bu ay bereketli olur çok hamiş oluruz. Ama listede eksikler var yazmamı istediğiniz şeyleri söylerseniz yazarım.:126:

beni de ekle listeye:66: sat'a göre 4 haftalık ama bence daha 3 haftalık hamişim :))

6-1 olduk cok sükür.. nasil gitsin migde bulantisi vs.
dün tam yattim hapsurmam gerekti sol kasigima bir agri girdi allahim ödüm koptu ..
sende nasil gidiyor?

merhabaa kızlar nasılsınız? naısl gidiyor bebişinizke yeni hayatınız.....

6-1 olduk cok sükür.. nasil gitsin migde bulantisi vs.
dün tam yattim hapsurmam gerekti sol kasigima bir agri girdi allahim ödüm koptu ..
sende nasil gidiyor?
kıyamam ya dikkat et bol bol yat, bende durumlar aynı çalıştığım için gündüzleri pek dinlenemiyorum ama akşamları acısını çıkartıyorum :) bel ağrılarım çok fazla. bi şey soracam sata göre mi 6-1 sin.

evet öyleyim. ben 2.5 haftadir raporluyum. ise gitmiyorum, zaten bu hafta doktor bana calisamaz raporu verecek 6haftalik. biraz leke gelince hafif sakincali oldu dikkat etmeliyim..
Sanada ALLAh yardim etsin. bu ilk zamanlar cok zor calismak icin..

evet öyleyim. ben 2.5 haftadir raporluyum. ise gitmiyorum, zaten bu hafta doktor bana calisamaz raporu verecek 6haftalik. biraz leke gelince hafif sakincali oldu dikkat etmeliyim..
Sanada ALLAh yardim etsin. bu ilk zamanlar cok zor calismak icin..

evet haklısın ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...

kızlarr ben bugün dayanamayıp test yaptım 6 gün var daha ama çok silik 2.çizgiyi gördüm acaba psikolojikmi dedim eşimede gösterdim o da gördü ay inşlh vardır,ama bi yandanda korkuyorum varsa ve buda düşerse :59:

selam kızlar ya bende bi acayıplıkmı var anlamadım ama bende bulantı falan yok iştahsızlık var veyemek yedikten sonra hazımsızlık var okadar buda beni korkutuyor çünkü bulantısı çok olanın düşük tehlikesi az olurmuş yarın doktora gidecegiz saat 1de randavum inşallah bebegimide kalp atışlarınıda duyarız benim için dua edin

selam kızlar ya bende bi acayıplıkmı var anlamadım ama bende bulantı falan yok iştahsızlık var veyemek yedikten sonra hazımsızlık var okadar buda beni korkutuyor çünkü bulantısı çok olanın düşük tehlikesi az olurmuş yarın doktora gidecegiz saat 1de randavum inşallah bebegimide kalp atışlarınıda duyarız benim için dua edin

Ezgim, okudum yazmadan edemedim bak simdi....yazdiklarin aynen bendede öyle. Hamililige dair bende hic birsey yok. ne bulantim ne basdönmesi nede aserme vs vs vs....doktoruma bile sordum cünkü kendimi hic hamile hissetmiyorum bu yüzden, fakat doktor bana sadece cok sansli oldugumu söyledi :)

Ezgim, okudum yazmadan edemedim bak simdi....yazdiklarin aynen bendede öyle. Hamililige dair bende hic birsey yok. ne bulantim ne basdönmesi nede aserme vs vs vs....doktoruma bile sordum cünkü kendimi hic hamile hissetmiyorum bu yüzden, fakat doktor bana sadece cok sansli oldugumu söyledi :)

sagol zuzzuucum böyle birileri ile aynı şeyleri hissedim normal oldugunu duyunca mutlu oluyorum:66:bende yarın 1 iple çekiyorum umarım bebişimi ve kalp atışlarını hemen duyabilirim canım

sagol zuzzuucum böyle birileri ile aynı şeyleri hissedim normal oldugunu duyunca mutlu oluyorum:66:bende yarın 1 iple çekiyorum umarım bebişimi ve kalp atışlarını hemen duyabilirim canım

bende merak ettim bak simdi :) cok zor oluyor randevulari beklemek bende 3 haftadir bu eziyeti cekiyorum. Tahminimce seninle günlerimiz asagi yukari ayni olmasi gerekiyo. günlerini vs biliyormusun? Merak ettim bak simdi kiyaslama yapmak istedim benim kontrollerimle gördüklerimizle...

bende merak ettim bak simdi :) cok zor oluyor randevulari beklemek bende 3 haftadir bu eziyeti cekiyorum. Tahminimce seninle günlerimiz asagi yukari ayni olmasi gerekiyo. günlerini vs biliyormusun? Merak ettim bak simdi kiyaslama yapmak istedim benim kontrollerimle gördüklerimizle...

canım ben bir türlü eşimi erken gitmeye ikna edemedim ben geçen hafta cumartesi günü gittim kasıktan baktı görünmedi tabi oda 2hafta sonra gel bi dahada kanda baktırmana gerek yok dedi oda öyle deyince bu hafta gitmeye zor ikna ettim [sanki 1 hafta uzun zaman:9:]benim sat 27 ocak tahminende şubatın 8 12 arası hamile kaldım sat göre 6 hafta 1günlük bebişim senin

kızlar merhaba.yarın 5 haftalık olacak bebeğim inşallah.ama ben de çok büyük bir endişe var.kesenin içinde bebek var mı dış gebelik denilen şeyler olacak mı,kalp atışı duyulacak mı?kasık ağrılarım oluyo sadece.çalışıyorum o da yoruyo beni.bu hafta içerisinde yani 5 haftalığın içeriisnde gitsem görünür mü acaba bebeğim???

Back